2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
😊

عزیزم شما گفتی شیراز میرفتی برای درمان قبلا؟من توی بیمارستان مادر و کودک شیراز پرونده دارم.اما الان دو دلم برم همون شیراز یا یزد،یا تهران؟!دلم مبخواد جای مطمئنی برم.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بیمه ندارین؟؟ بیمه ما تامین اجتماعی هستش به سه تاش ۱۵۰ تومن دادم  من رویان میرم و ازداروخونه ...

میشه لطفا اسم داروخانه  یا شماره ش رو بگی داشته باشم ممنون.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاااااااااا  هرچی میگین خودتونین     هرکی فحش میده     به خدا اشتباه ...

خدارو شکر  مامان خانم تبریک میگم 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
منم دکترم وقتی ازمایشمو دید گفت ذخیره ی تخمدانت نسبت به سنت کمه.گفتم یعنی خیلی بده؟گفت نه،اخه ۲۲ سال ...

فقط میتونی با ورزش و داروهایی که دکترت تشخیص میده کیفیت شون رو بهتر کنی سن شما کمِ نگران نباش زود مامان میشی ایشالله

سلام بچه ها.امروز اومده بودم برا انتقال ولی میگن کیفیت جنینا خوب نیست نمیشه انتقال داد....بغض داره خ ...

عزیز دلم این چه حرفیه فدات شم، کاملا حالت قابل درکه ولی تو رو خدا این قدر خودتو اذیت نکن، به این فکر کن شاید جلوی اتفاقات بدتری گرفته شده، اصلا شک نکن خدا حواسش بهت هست و غافلگیرت می کنه یه روزی

سلام بچه ها.امروز اومده بودم برا انتقال ولی میگن کیفیت جنینا خوب نیست نمیشه انتقال داد....بغض داره خ ...

دوست ناراحت و خسته و داغونم....

من کلا تو سیکلم یه تخمک داشتم که جنین هم نشد و آگاهم به این که تخمکام هم دارن تموم میشن و اصلا وقت ندارم  ولی تا مامان یه بچه سالم نشم خدا و کائنات ش رو ول نمیکنم.

پیش خودت فکر کن ببین چقدر دلت میخواد مامان بشی....

همونقدر از خدای مهربون بخواه ، تلاش کن  ، از همه مهمتر مثبت فکر کن چه قبل سیکل چه بعدش... 

اگر هدف و آرزوت واقعی و مهم باشه و از ته ته ته دلت میخوای برآورده بشه پس از آرزوت پا پس نکش بجنگ و بدستش بیار 

اگر یک بار بگی نمیشه و نمیتونم... باید صد بار بگی میشه و میتونم تا اون انرژی منفی جبران بشه

این علم ثابت شده ست.

دختر جان ایمان به خدا همینجا شکل میگیره و معلوم میشه با خدات چند چندی

خدا میگه تو چه بنده ایی هستی چون بهت ندادم ایمانت رو قطع کردی ...همین بود تلاشت برای به دست آوردن خواسته ت.

مامان آینده انقدر خسته مگه داریم ...

پاشو خودت رو جمع و جور کن که خدا خیلی بهتر میدونه کی بده 

توکل به خدا از اول شروع کن و با تجربه تر پیش برو

ممنونم از تو و آنا جون دکتر و.جنین شناس بعد اینکه آزمایش تانل همسرم دیدن گفتن که خوبه.فقط مشکل ذخیر ...

ذخیرت چقدره عزیزم؟

سلام بچه ها من تازه وارد سیکل میکروشدم داروها اصلا پیدانمیشن با بدبختی مشابهشونو پیدا کردم ولی سترتاید واصلاپیدانمیکنم کسی نمیدونه ازکدوم داروخونه بگیرم کسی جدیدن این دارو روگرفته

سلام بچه ها من تازه وارد سیکل میکروشدم داروها اصلا پیدانمیشن با بدبختی مشابهشونو پیدا کردم ولی سترتا ...

عزیزم یه برنامه هست اسمش TTAC

از بازار دانلود کن اسم دارو رو تو بخش داروهای نایاب بزنی داروخانه های نزدیک بهت که این دارو رو دارن آدرس و شماره تلفنشون میاد

خدایا...شکرت😍

[QUOTE=66937930]البته بعدا بیشترم شد.... اما الان به نظر میاد کمتر شده.....[/QUOTE]

ببخشيد عزيزم دير جواب مى دم رفتم حمام بعد مهمان امد من همسر ساعت ١٢:٣٠امشب مياد نشان مياد و امشب نظرشون را ميزارم  انا جانم هر. زمان خواستى روز تعطيل بود شرايط بخصوص دسترسى به پزشك نداشتى شماره همسرم را ميزارم براتون 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

سلام بچه ها من تازه وارد سیکل میکروشدم داروها اصلا پیدانمیشن با بدبختی مشابهشونو پیدا کردم ولی سترتاید واصلاپیدانمیکنم کسی نمیدونه ازکدوم داروخونه بگیرم کسی جدیدن این دارو روگرفته

بچه هاااااااااا  هرچی میگین خودتونین     هرکی فحش میده     به خدا اشتباه ...

عزیزم  خداروشکر 

جون به لب شدم تا به پیامت رسیدم. عزیزم مبارکت باشه همیشه بخندی و خوش باشی. مراقب خودت و نی نی باش😘😘