2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام بچه هایی که تازه میکرو کردین دارو سخت پیدا میشه ؟؟

سلام عزیزم بله سخت گیرمیاد دیروز دکترطرازی میگفتن داروهایی هم که توبعضی ازداروخانه ها هستن تاریخاشون دستکاری شدن یا اینکه قایمشون کردن توجای گرم چون اکثرن یخچالین دیگه خاصیتشونوازدست دادن باید حتما داروخانه ای که دکتر میگه روبرید داروبخرید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاااااااااا  هرچی میگین خودتونین     هرکی فحش میده     به خدا اشتباه ...

اصلا صبحم رو ساختی، الان پیامتو دیدم، کلی خوشحال شدم💃💃💃

خدا رو شکر که اشتباه بوده، فحش واسه وقتی خوشحالمون کردی

ولی حتما بهشون بگو 

سلام به همه امیدوارم حال همگی خوب باشه من بعد از غیبت کبرا برگشتم متاسفانه هفته قبل تک و توک انقباض ...

خداروشكر كه جفتتون خوبين🙏🏼🌸💕

همه نگرانت شده بوديم لاله جون💕🌷 جات خيلى خالى بود

ايشالا انقباضاتت زودى رفع مى شه🙏🏼😘

عزیزم بردمش گفت ویروس روزئولاست..... سرچ کردم دقیقا علائمش همون بود.... دقیقا با طب شدید شروع میشد ...

خب خدا رو شکر واسه خودت مشکلی نداره، ان شاء الله عزیز خاله هم زودتر خوب خوب بشه، خیلی گناه داره

چن روز تب بالا داشت..... بردمش بیمارستان دارو دادن.... تبش خوب شد دیروز یهویی امروز بدنش قرمز شده. ...

سلام آنا جان 

خدا بد نده

ان شاءالله هم خودت و دختر و شوهرت خوب باشين

من يه چند روزي نبودم 

صفحات زياد بود نتونستم بخونم 

ان شاءالله خبر هاي خوبي تو اي صفحات بوده باشه 

منم ب اميد خدا امروز اولين آمپولم رو زدم 

التماس دعا از شما و تمام دوستان دارم 

ان شاءالله هر جا هستين و در هر موقعيتي شاد و سلامت باشين ❤️ 

سلام به همه امیدوارم حال همگی خوب باشه من بعد از غیبت کبرا برگشتم متاسفانه هفته قبل تک و توک انقباض ...

لاله سلام، خوبی عزیزم؟ خدا رو شکر که الان بهتری نمی دونی چه قدر ناراحتت بودیم، ان شاء الله این 13 هفته هم به سلامتی بگذره، زایمان کنی

واقعا 10 تا بهشت هم واسه مامانهای میکروبی کمه

برای پرولاکتین چه قرصی استفاده می کنید؟

مر مر جان دکتر آصف چه دکتری رو بهتون پیشنهاد کرد که برید پیشش برا ای وی اف؟به من گفت یه دکتری هست که تو زمینه آندومتر میتونه بهت کمک کنه ولی نگفت اسمش رو،به شما چیزی نگفت؟

آهان راستی اسهال نبود ولی خیلی بی اشتها شده..... از دکتر پرسیدم چیکار کنم گفت طبیعیه به زور چیزی به ...

عزيزم پس خدارو شكر جاي نگراني هم نيست، ان شاءالله تن هر چهارتونو هميشه سلامت باشه و دلتون خووووش كنار هم، آنا جان مهربون 

سلام لاله جان 

خدا رو شكر ك الان بهتري 

استراحت كن ان شاءالله بهتر ميشي و به اميد خدا باقيمانده ي بارداريت رو طي ميكني و به سلامتي گل پسرت رو بغل ميكني 

الهي آمين 

خدارا شکر لاله جون که خودت و گل پسرت حالتون خوبه. کتر خوبی کردی بهمون خبر دادی. مواظب خودتون حسابی باش

دخترا برا رقیق شدن خون چه پیشنهادی دارین

غلضت خون من ۵/۳۵بود که تو رنجش نوشته۳/۵الی ۵

یعنی خیلی کم اندازه سه دهم زیاده ولی خب باید کمتر شه ماه بعد انقال دارم لطفا اگه نظری دارین بگین

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه ها میگم توی میکرو لقاح صد در صدیه؟یا بازم ممکنه لقاح صورت نگیره؟؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون