2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزیزم اگه از اول میرفتی بیمه همه رو تایید میکردن..... داروخونه از هر دارو تا یه سقفی میتونه تایید ک ...

من بیمه تکمیلی ایران هستم. صبر می کنم شاید بیمه تکمیلی بهم بده. مرسی عزیزم از راهنمائیت. میشه جواب سوال بعدی ام بدی؟ می خوام بدونم همزمان میشه هم پانکچر کرد هم لاپاراسکوپی؟

عزیزم نه نرفتم گفتم ویزیت بعدیم میرم خانوم دکتر خودش انجام میده خیلی سخته با یه بچه اسیر این جور مرا ...

آره اونكه واقعا سخته، فكر كردم وقتش شده و رفتين، منم ان شاءالله اين هفته ميرم، وزنم اين دو ماه اخير خيلي كم بالا ميره، برعكس ماههاي پيش، توكل به خدا ان شاءالله همه نينيا سلامت و عالي هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون شما لاپاراسکوپی و پانکچر رو با هم داشتی؟ می خوام بدونم همزمان میشه هم تخمک بردارن هم لاپاراس ...

نه عزیزم من لاپرا هیسترو رو سه ماه قبل انتقال داشتم.....

انتقالمم فرش بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بیان کمکت میکنن خوب همه دوستان هر لحظه که آنلاین نیستن..... شما سوالتو تکرار کن بیان جواب مید ...

وقتی تیکر بارداریاتونو ماشالا میبینم میگم خدایا قول میدم منم بنده خوبی باشم به منم بده 

آنا جون من ۲۰ شهریور پیشش نوبت دارم اصفهان نتیجه نگرفتم از این دکتر خیلی تعریف شنیدم مخصوصا تشخیصاش ...

والا فعلا همون تست آ ام هاش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 66936147 ]عزیزم شکر خوبیم.... دخترمم نسبتا بهتره..... شب میبرمش دکتر..... ایشالله برات همه چ ...

چن روز تب بالا داشت.....

بردمش بیمارستان دارو دادن....

تبش خوب شد دیروز یهویی امروز بدنش قرمز شده.....

نمیدونم چیه حساسیته چیه.....

نه دیگه به ماها پروژسترون میدن چون تخمکگذاری نداریمو سیستم طبیعیمون مهار شده..... تو داری روال طبیع ...

مرسى عزيزم از لطفت🌸💕ايشالا دختر گلت هم زود زود سرحال و شيطوون مى شه😘🌸

من بیمه تکمیلی ایران هستم. صبر می کنم شاید بیمه تکمیلی بهم بده. مرسی عزیزم از راهنمائیت. میشه جواب س ...

والا نمیدونم بشه یا نه....

آره اونكه واقعا سخته، فكر كردم وقتش شده و رفتين، منم ان شاءالله اين هفته ميرم، وزنم اين دو ماه اخير ...

برام برا ۲۱ مرداد زده بود تاریخ سونورو ولی نرفتم چون همسرم باید مرخصی بگیره....

[QUOTE=66936978]چن روز تب بالا داشت..... بردمش بیمارستان دارو دادن.... تبش خوب شد دیروز یهویی امروز بدنش قرمز شده. ...[/QUOTE]

انا جانم ناراحت شدم 

همسر من متخصص كودكان هست شب امد مى خواى من ازشون بپرسم 

يا اگر كرج هستيد ادرس بدم بيايد درمانگاه ما 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
وقتی تیکر بارداریاتونو ماشالا میبینم میگم خدایا قول میدم منم بنده خوبی باشم به منم بده 

مطمئن باس میده....

دیرو و زود داره سوخت و سوز نداره.....

[QUOTE= 66936978 ]چن روز تب بالا داشت..... بردمش بیمارستان دارو دادن.... تبش خوب شد دیروز یهویی امرو ...

عزیزم ما تهرانیم.....

حالا شب وقت دکتر داریم.....

والا چهارشنبه عصر تبش شروع شد هیچ علامتی نداشت....

نه آبریزشی نه چیزی که بتونم تشخیص بدم ولی تبش بالا بود و پایین نمیاومد.....

پاشویه میکردیم نهایت پنج دقیقه پایین میومد دوباره داغ میشد.....

استامینوفنم میدادم.....

غذا هم نمیخورد فقط میدیدم شیر خشک رو میخوره متوسل به اون شدم.....

خلاصه صبح پنجشنبه بردیمش بیمارستان نیکان....

گفت گلوش التهاب داره شربت استا و شیاف استا و آموکسی سیلین داد.....

شربت رو که کلا نخورد مجبوری هر ۴ ساعت شیاف گذاشتم.....

آخرین شیافشو دیروز پنج صبح گذاشتم.....

بهویی امروز صبح دیدم بدنش خصوصا پشتش قرمز شده شبیه اینکه حساسیت داده باشه....

عکسشو گذاشتم....

صورتشم بعضی جاها دون دون شده بود رو سینسم همینطور ولی برجسته نبودن پوستش صاف بود فقط دونای قرمز....

مال پشتش متراکمتر بود بقیه قسمتها جدا جدا.....

البته بعدا بیشترم شد....

اما الان به نظر میاد کمتر شده.....