2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
منم اونطوری بودم تو یادت نیست.... روزای آخر قاطی کرده بودم..... همش دلم گریه میخواست.....

امیدوارم حسم غلط باشه فقط

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا توکل کن دوستم هممون پر از استرس و اضطرابیم.یکی کمتر یکی بیشتر هر کدوممون یه دنیا داریم که ب ...

عزیزم ممنون از اطلاعاتی که گذاشتی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب کوکو سبزی مگه چقدر جعفری داره؟ البته خوب من کوکو رو فقط با تره درست میکنم چون جور دیگه شو ...

وای که من سه چهار روز پشت هم خورشت کرفس خوردم وقتی بعدش فهمیدم داشتم سکته میکردم

از موقع میکرو به خودم قول داده بودم هی سر هر چیزی الکی استرس نگیرم سرچ گوگل نکنم

ولی انگار باید هر چیزی رو سرچ بکنم :/

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
وای که من سه چهار روز پشت هم خورشت کرفس خوردم وقتی بعدش فهمیدم داشتم سکته میکردم از موقع میکرو به خ ...

نگران نکن خودتو دست خدا بالاتر از همه دستهاست بخواد حفظ کنه هیچی جلودارش نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امیدوارم حسم غلط باشه فقط

ثمین جون

منم دقیقا همینطور بودم سیزده روز حسم مثبت بود روز ازمایش حالم گرفته بود میگفتم خبری نیست.

سر وقت سونو هم همینطور شده بودم

پناه بر خدا منم دلم روشنه بعد اینهمه سختی خدا شادت میکنه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
نمیدونم والا آناجون تا دیروز خوبه خوب بودم امروز افتضاحه حالم

اینم یکی از نشونه های مامان شدنته منم روزهای آخر همش گریه میکردم و میگفتم جواب منفیه 

عزیزم پاشو برو یه دعا توسل بخون خدا رو قسم بده به 14 معصومش بزار سبک بشی و دلت آروم بشه منم برات دعا میخونم مطمئنم فردا با خبرهای خوش میای

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
خداروشکر عزیزم. انشالله خدا برات حفظشون کنه.

فدات.....

ایشالله قسمت تک تکتون بشه.....

آنا جون تو که ماشالله باتجربه لطفا منو راهنمایی کن.

خواهرم ماه دیگه میخاسته واسه انتقال بره حالا رفته آز داده tshبوده0.03

قرص کم کاریشم روزی یک و یک چهارم میخورده.

حالا میگه ماه دیگه نمیرم انتقال.چون اول باید تیروئیدمو نرمال کنم.

بنظرت داره کار درستی میکنه.

هرکارم میکنه تیروییدش نرمال نمیشه یا میره بالای 5یا زیر یک.

چند باشه واسه بارداری خوبه؟؟؟