2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
واقعا؟ یعنی ممکنه آنا جون؟

عزیزم خوب معلومه.....

من سونوی روز نهم نسبتا فولیام خوب بودن.....

البته آخرین سونوم فکر کنم روز ده بود.....

چون الان یادم اومد سونوهام روز ۸ و ۱۰ بودن.....

آخرین سونوم بود و ۱۲م پانکچر شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
أنا جان ميشه بگي ذخيره تخمدان ٢.٥ چطوره؟؟؟

خوبه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیشو همون اول انداختن بیرون گفتن کیفیت فریز رو نداره  یکیشم موقع انتقال انداختن بیرون  ...

گرید B ک خوب بوده چرا انداختن بیرون ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنا جون معمولا چندم پریود پانکچر انجام میشه؟

عزیزم نمیشه گفت.....

وقتی فولیا سایزشون به حد پانکچر برسه.....

من خودم سه بار پانکچر شدم.....

روز ۱۲-۱۳-۱۶ 

میبینی برا من که یه نفرم متفاوت بوده مطمینا دو نفرم نمیشه مقایسه کرد.....

یکیشو همون اول انداختن بیرون گفتن کیفیت فریز رو نداره  یکیشم موقع انتقال انداختن بیرون  ...

نگران شدم

برای من 4 تا جنینم گرید b هستند ولی جنین شناس گفت خوبه،8 سلولی و 6 سلولی

الان با این توضیح شما نگران شدم

من بیمارستان لاله پانکچر شدم اونجا دسته بندی AB نداشت،3 گرید داشت A,B, C

نمی دونم هر مرکز دسته بندی جنین فرق می کنه؟

گرید B ک خوب بوده چرا انداختن بیرون ؟

نمیدونم 

یعنی یه لحظه پیش خودشون نگفتن همسرم آزواسپرمه همینم جنینم برامون عالیه و از خدامونه 

اگه انصاف داشتن یا انتقالش میدادن یا فریزش میکردن 😢😭

خداجونم شکرت       
نگران شدم  برای من 4 تا جنینم گرید b هستند ولی جنین شناس گفت خوبه،8 سلولی و 6 سلولی الان با ا ...

عزیزم شاید دسته بندیا متفاوته.....

بی جنین خوبیه حالا نمیدونم چرا برا دوستمون بیرون انداختن.....

ما مامان با جنین گرید سی هم داشتیم......

نمیدونم  یعنی یه لحظه پیش خودشون نگفتن همسرم آزواسپرمه همینم جنینم برامون عالیه و از خدامونه&n ...

یعنی اون B دیگه از تو فریز در نیومده بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نگران شدم  برای من 4 تا جنینم گرید b هستند ولی جنین شناس گفت خوبه،8 سلولی و 6 سلولی الان با ا ...

عزیزم ببخشید منظوری ندارم 

اینجا چنبار حتی آنا عزیز گفتن که خانومایی بودن با جنین گرید Cمادر شدنو بچه هاشونو صحیح و سالم بغل کردن 

من سراز کار این دکترا در نمیارم حداقل میتونستن اونم برام انتقال بدن 

خداجونم شکرت       
یعنی اون B دیگه از تو فریز در نیومده بودش ؟

نمیدونم روز انتقال که داشتن برام انتقال میدادن یه خانومی بغل دکتر ایستاده بود گف سه تا جنین داشتی که یکیش ضعیفه انتقال نمیدیم دوتاشو انتقال میدیم 

ولی قبلش عم گفته بودن از این به بعد برای همه جز استثناها رو دوتا انتقال میدن 

والا خودمم نفهمیدم دارن چیکار میکنن 

خداجونم شکرت       
نمیدونم روز انتقال که داشتن برام انتقال میدادن یه خانومی بغل دکتر ایستاده بود گف سه تا جنین داشتی که ...

کدوم دکتر میری ؟