2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
واسه منم پيشرفته بود ولي خب بسته به طول ساعت عمل و مناطقي كه پاك ميشه هزينه اش فرق ميكنه، ان شا ...

شما هم اندومتریوز بودید ؟ با کدوم دکتر عمل کردین ؟ طبیعی باردار شدید ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزم . دوران خیلی خوبی رو پشت سر بزاری . میتونم بپرسم چطور متوجه شدید که مشکل ژنتیک دارید ؟

من و همسرم با هم فامیل هستیم برای همین آزمایش کاریوتایپ دادیم و متوجه شدیم مشکل ژنتیک داریم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
شما هم اندومتریوز بودید ؟ با کدوم دکتر عمل کردین ؟ طبیعی باردار شدید ؟ 

من بله! انتقالام منفي ميشد و اندو بودم، با دكتر آصف جاه عمل شدم و گفت برو طبيعي اقدام كن مشكلي نداري ديگه، البته تا ٣ نماه قرص جلوگيري گفت بخور

بعد آزاد گذاشتم و ميخواستم برم تو سيكل ميكرو زودتر كه تقريبا ماه دوم يا سوم طبيعي باردار شدم خدارو شكر ، البته من شوهرم هيچ مشكلي نداشت و وضعيت اسپرمش خيلي خوب بود

تا قبل از عمل وسط سيكل فوليكول ١٥/٦ داشتم نهايتا ولي بعد از عمل ٢٠/٢١ شده بود

سلام خوبی.ببین من دارم پرگووریس میزنم ولی ساز تخمدانام بالا نمیاد چیکار کنم؟

متوجه نشدم عزیزم.....

یعنی تخمدانات واکنش نشون نمیدن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها برای تست اسپرم باید چتد روز از آخرین نزدیکی گذشته باشه؟

معمولا دو سه روز نهایت پنج روز....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چیکار کنم سایز فولیم بیاد بالا خیلی نگرانم    

عزیزم هر کاریم کنی به زور دارو که نمیرسه.....

آب زیاد بخور.....

پیاده روی آروم داشته باش....

متوجه نشدم عزیزم..... یعنی تخمدانات واکنش نشون نمیدن؟

توی تخمدان راستم 3 تا 13 دارم توی تخمدانچپم هم همینطور ولی بزرگ نمیشن که بتونن پانکچر کنن.دکترم میگفت رشدش خوب نیست بااون دارویی که تو میخوری 

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
بچه ها این مثبت هست دیگه ؟

بله عزیزم + هست....

مبارکه.....

ایشالله بتای تپلی منتظرته.....

هنوز هم خونریزی دارم همراه با درد زیر دل  برام دعا کنید دیشب زنگ زدم بیمارستان گفتن که ساعت ...

عزیزم ایشالله خیره....

دعا کنید تو رو خدا ساعت 10 میرم بیمارستان اینقدر استرس دارم که حالت تهوع گرفتم

دعای دوستات پشتته....

بیخبرمون نذار عزیزم.....