2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
مامان طاها میگم‌چی تو نت سرچ کنم ینی بنویسم چی تا تعدیه مناسب پیدا کنم.

عزیزم ببین مشخصات طبعهای مختلفو سرچ کن بعد با همسرت مقایسه کن ببین کدوم بیشتر صدق میکنه.....

مثلا اگه طبعش گرم و خشک شد باید عمده چیزایی که میخورده سرد و تر باشه البته با رعایت اعتدال نه زیاده روی.....

برا اینکه بفهمی مثلا طبع چیزی که میخوره چیه برو سایت طبایع دات آی آر قسمت خووص مثلا نگاه کن ببین موز طبعش چیه.....

اگه مناسب بود بده بخوره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه کرمی ؟؟ 

عزیزم دکتر برات کرم ضد ترک تحویز نکرده؟

من این دفعه سینره گرفتم.....

سری قبلم موستلا.....

اگه جلوی ترکم نگیره لااقل تا حدی کمم میکنه ضمنا پوستتو مرطوب میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😢😭بابا من چیکار کنم‌شوهرم بره طب میگه نمیدم‌خلاص خو من چجوری بفهم طبش چیه یکی راهنماییم کنه خو بگه ...

عزیزم من توضیح دادم اگه کافی نبود بگو بازم هر کمکی ازم بر بیاد در خدمتم.....

ن والا نزدم نمیدونستم . حالا به نظرت از الان شروع کنم بزنم تاثیر داره ؟

حالا بزن لااقل جلو خشکی پوستتو میگیره.....

آمپول gcsf

آهان جی سی اس اف رو منم داشتم.....

والا من فکر میکنم یکی از کاربرداش همون بحث ایمنی و پس نزدن جنینه.....

چون یادمه اون زمان من خواستم بخرم آزمایشهای ایمنی رو برا تایید خواسته بودن!!!!!

چون دیدم تو پیوند اعضا هم تزریق شده.....

اما ظاهرا بعضی دوستان میگن به عنوان چسب جنینم هست.....

فقط یه چیزی من روز انتقال که تزریق کردم تا ۲۴ ساعت استخوان درد وحشتناکی داشتم.....

البته بعضیا همچین عارضه ای رو تجربه نکردن گفتم بگم فکر نکنی اتفاق بدی افتاده.....

فقط اگه تجربه کردی تحمل کن و مسکنم نخور.....

نهایت ۲۴ ساعت طول میکشه.....

سلام آنا جون  من امروز روز ۳ پری رفتم مطب جواب آزمایش انعقادی رو نشون دادم و دکتر گفت مشکلی نی ...

والا چی بگم این دکترام ماشالله همدیگرو قبول ندارن انتظار دارن ما قبولشون داشته باشیم.....

عزیزم یادمه شما تخمکاتم کم بود نه؟

یعنی تخمک بالغ و با کیفیتتم کم بود.....

معلومه خوب ۳۳ تا اگه تخمک باشه کم کمش نصفش به درد نخور میشه مگه بدنت بمب انرژیه که بتونه به ۳۳ تا فولیکول برسه و همه تخمکات رسیده و خوب باشن.....

والا چی بگم.....

اما خوب سیکلت فکر کنم با دز داروی پایین باشه بهتر باشه.....

اره عزيزم همونه امروز گفته ساعت ١٠ تزريق كنم  قبل انتقال

منم دقیق قبل انتقال نیم ساعت قبلش فکر کنم داشتم.....

بعضیام داخل رحمی تزریق داشتن.....

ایشالله برا شما جواب میده من که جواب گرفتم شکر خدا.....

يك سوال بعد انتقال بايد جاى خنك خوابيد يا جاى گرم  من الان به خاطر كولر و يكم سرما خوردن كه ال ...

عزیزم در مورد خودتم باید طبق طبعت پیش بری.....

مثلا من طبعم زیادی سرد بود از یه سال قبل انتقال لب به سردی نزدم و همین روال رو تا ماه سوم بارداریم رعایت کردم از ماه سوم حس کردم طبعم داره به سمت گرمی میره از اون به بعد ترکیبی (سرد و گرم رو کنار هم) خوردم.....

در مورد پوششم والا من همیشه دست و پاهام یخ بودن من تقریبا از یه سال قبل جوراب و شلوار پشم تنم بود و شال پشم شتر دور کمر و شکمم میبستم.....

حتی سر دخترم شال پشم شتر رو دقیقا یادمه از غربالگری اول باز کردم.....

پس اینم باید خودت تشخیص بدی.....

اگه زیر شکمت و دست و پاهات سردن خوب باید گرمشون کنی اگه گرمن نیازی نیست خودتو بپوشونی اما زیر کولر که هستی حتما رو شکمت یه پتوی نازک بنداز و در معرض باد مستقیم نباش.....

در کل شکمت نباید سرد باشه اما گرمی زیاده از حدم خوب نیست یعنی باید شکمتو گرم نگه داری اما نه دیگه زیادی گرم.....

انا نگاه کردم بیشتربه گرم و خشک میخوره

پس برو سایت طبایع دات آی آر و هر چی که ضد طبعشه براش خوبه حالا کنار اونا بعضا گرمیم بهش بده که از این ور بوم نیفته و این دفعه هم طبعش خیلی سرد نشه...

من برم تا دخترم خوابه یه کوچولو بخوابم.....

بیدار بشه دیگه عمرا بتونم بخوابم.....

هر دو بار یه جا ازمایش داده بوده؟

بله لاله جون هر دوبارشو همون ازمايشگاه داده بود،،البته ميگفت آزمايشگاهه مركز ناباروري نبوده امّا در هرصورت هر دو آزمايش همونجا انجام شده بوده،،،،،ميدوني البته ممكنه مشكل ايشون واقعا ناشي از لباس تنگ يا كمبود مكمل بود كه با همون موارد اون ميزان تغيير كرده بوده،،،جالب اينجاس كه ميگفت تحرك خيييليم تغيير نكرده بوده فقط درحد هش نُه درصد،،،، آزمايشگاهه معتبري هم بوده

...
اگر تونستي قبلش تو همين فرصت يه اورولوژيست باتجربه هم ببينه مطمئن بشين، تا شهريور هم چيزي نمونده، عز ...

ممنون از راهنماییت عزیزم🙏چشم

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
یعنی تو رویان هم مورفو 2 بود اما گفتن مشکل نداره؟ مراکز هم دارن مرد سالار میشن جدیدا؟!!!!!!!!!!!!!!! ...

آره بخدا! واقعا من موندم با این همه مهارتشون😒😒😒

چشم.گلم,دکتر جنتی تهرات هست؟؟؟؟

در ب در دنبال ی اورولوژی واقعااااااااا خوبم!

یبار پیش دکتر مجید صفوی رفتیم اونم تعریف میکردن سریع میخواست عملش کنه

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم