2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا روغن نزدی تو بارداری؟ روغن بایو اویل انگار کسانی که زدن تعریف میکردن خوبیش اینه که بعد از زایما ...

ن والا نزدم نمیدونستم . حالا به نظرت از الان شروع کنم بزنم تاثیر داره ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آمپول tinagrast اين امپول را دكتر براى فردا ساعت ٩صبح داده زدم در نت اصلا ربطى به حاملگى نداشت ؟ ظهر ...

عزیزم فک کنم همون فیلگراستیم هست
انا جون تزریق کردن اینو بهتر میدونن علت تجویزش رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
میدونم خودت قبول کردی و واقعا بزرگی کردی..... اما چرا باید امثال ماها که کلی هزینه مالی و جانی و رو ...

اره دیگه کاملا درست میگی
حالا اینم خوبه باز
فکر کن من بعد از اینکه انتقالم کنسل شد کلا پرستار احمق رچیم غذاییم رو اشتباه داد!!
گفت مایعات نخور نمک نخور !!
دکترم وقتی تو بیمارستان گفت مایعات خیلی بخور دوغ هم پرنمک بخور تخم مرغ هم نمک خیلی بزن و بخور تعجب کردم و بهش گفتم دست گل پرستار عزیز رو !!!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من دقیقا مثل دفعه پیش روز 6 ترشح قهوه ای دارم باز .شیاف اضافه کنم؟اخه روزی 2تا شیافه

ثمین جون این سری هم بهت امپول نداد؟
به نظرم تماس بگیر اگه لازمه شیاف رو اضافه کن

میبینی آنا جون باز داره تکرار میشه جریان قبلم

ثمین جریان قبلی چیه دختر
خیلی ها موقع لانه گزینی لک پیدا میکنن
دلیل نمیشه که

ما سال اول ک بخودم داروهای تحریک تخمدان میدادن,و دی ماه رفتیم رویان و میگفتن ازنظر ما همسرت مشکلی ند ...

یعنی تو رویان هم مورفو 2 بود اما گفتن مشکل نداره؟
مراکز هم دارن مرد سالار میشن جدیدا؟!!!!!!!!!!!!!!!!

عزیزم اگه میخواین میکرو کنین الکی واریکوسل رو درمان نکنین چون ریسکه و خیلی وقتا شرایط بدتر میشه
کسی که سنش خیلی کمه و تعداد اسپرمش زیر 10 میلیون هست و یا درد داره لازمه عمل کنه
به نظرم با یه دکتر خوب دیگه مثلا دکتر جنتی مشورت کنین
الکی هزینه عمل نکنین
همون هزینه رو بذارین برای میکرو

اناجون دوستم همسرشون از ٦درصد رسيد به ٣٦ درصد،، با مكمل و لباس گشاد، البته ايشون واريكو تشخيص گرفتن ...

هر دو بار یه جا ازمایش داده بوده؟

لاله من امروز استرس گرفتم امین‌تحرک نداره حتی اگه مستقیمم تزریق کنن بازم شانسم فکنم ۱۰درصد باسه

عزیزم اول از همه باید تعداد اسپرم زیاد بشه
تا جایی که میدونم برای اون تعداد دکترا امپول تجویز میکنن هفته ای یا هر ده روز
بعد که تعداد رفت بالا مکمل ها کمک میکنن که تحرک هم بهتر بشه

بیاین‌بگین‌تو نت چی سرچ‌کنم شوهرم طبعش طبق چیزی که تو نت دیدم و خونم گرم و خشکه میخوام‌برا تقویت‌ ا ...

طبع گرم و خشک رو سرچ کن خودش انواع طبع و تغذیه مناسب برای هر طبعی رو میاره