2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
ازمایش تستوسترون و عدد ذخیره هم انجام بده منطقی نیست چون اولا یه خانم دو تا لوله داره ممکنه یکیش خ ...

لاله جون چون خودم ميخوام به آزمايشگاه بگم برام انجام بده اسم آزمايش تستسترون رو چي بايد بگم؟؟ همون بگم تستسترونمو هم بسنجين؟؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبم آیا من باید خوردن ویتامین دی ۳ را ادامه بدم؟ قبلا دکتر گفته بود روزی یکی دیروز ا ...

ویتامین د روزی یکی خیلی زیاده ها

ماهانه یا هفتگی یه دونه تجویز می کنن معمولا

سرخجه رو که حین بارداری نمی شه زد اما هپاتیت ب رو می تونی بزنی

نه قبل از بارداری منظورمه از دادم
اما دکترم گفت نظر خودته میخوای بزنی بزن نمیخوای هم لازم نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من 5 روزه انتقال دادم نمیدونم چرا اینبار زمان نمیگذره

میگذره عزیزم
تا چشم به هم بزنی بتای مثبت رو میزه !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اخه خیلیا رو شنیدم مثه من بودم کاتر با لاپاراسکوپی کردن.ینی برا من خوب نیست؟اخه تا حالا این همه دوا ...

عزیزم تا عدد ذخیره ات رو ندونی نمیشه گفت برات خوبه یا نه 

عزیزم خوب مگه ایمن نیستی؟ همه که نباید بزنن؟ آنتی بادی هپاتیت + اگه باشه نیاز نیست!!!!!

نه دیگه مثبت نیست منفیه

والا من که نشنیدم.....

چمیدونم
حتما تهران این جوری نیست
وگرنه دکتر من ادمی نیست که اذیت کنه
گفت نامه اش رو باید داشته باشی
حالا دیروز دکتر اصلیم نبود
دستیارش بود
باید 3 هفته منتظر بمونم برم ببینم نظر خودش چیه

هر شب قبل از خواب يه ربع نيم ساعت كيسه يخ كافيه؟

بله عزیزم کافیه فقط لباس زیر و شلوار لی و اینارم رعایت کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم.امروز دفترمو نگاه کردم لکه بینیم 28بوده پری روان 29ام بوده. هرچقدر میشمارم 18مرداد میشه ...

خب اگه 29 روان بوده که درسته همون 18 ام میشه
امروز گفتی 30 ام اخه

چمیدونم حتما تهران این جوری نیست وگرنه دکتر من ادمی نیست که اذیت کنه گفت نامه اش رو باید داشته با ...

من که فکر کنم قانونا هم نمیتونم طبیعی زایمان کنم چون فاصله دو زایمانم دو سال میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا اسپرم  شوهرم‌۲میلیون بود الان شده دوتا میفهمی دوتا

عزیزم دو تا نشده ، شده دویست هزار
تحرک گرید آ و ب هم صفره متاسفانه
عجله نکن اول بذار شرایط همسرت بهتر بشه
چه مکمل هایی خورده و چه مدت؟

فکر کنم اگه دکتر جنتی باشه امپول مینویسه تا تعدادش هم بره بالا

سلام دوستان خوبم آیا من باید خوردن ویتامین دی ۳ را ادامه بدم؟ قبلا دکتر گفته بود روزی یکی دیروز ا ...

بعد از انتقال دیگه دوز 50000 نمیشه خورد
اگه قرار باشه ادامه بدی باید روزانه اش رو بخوری که دوزش 2 هزار هست
در هر حال برای مصرف دو هزار هم تماس بگیر از دکتر بپرس