2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
عزیزم چند تا فولی داشتی؟ چند تا تخمک ازت گرفتن؟ خب شما با توجه به عدد ذخیره ات بهتر بود انجام بدن بر ...

فولی رو نمیدونم.اما ۲۳ تا تخمک که ۱۳ تا جنین شد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستان عزيز هر كس مايل هست تو دعاي دسته جمعي اين آخر هفته شركت كنه بگه كه اسمش رو تو ليست بنويسم.... ...

من هستم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان من 5 شنبه انتقال دارم برام دعا میکنین؟ بعد انتقال یا الان بادوم خام بخورم؟

من خیلی خیلی برات دعا میکنم💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
لاله جون اگه اسم دارو رو فهمیدی یا دوستان گفتن ممنون میشم بهم بگی تو نوت بوکم یادداشت کنم چون دوستان ...

سلااااااااام دوستان گلم، بالاخره تونستم وارد حساب کار بریم بشم🤪🤪

تبریک می گم به مامانای جدید

و واسه روشانیلو عزیز و ندای عزیز هم از صمیم قلب ناراحتم، امیدوارم معجزه بشه براشون

آنا جان منم همسرم به شدت با نمونه دهی مشکل داره تو فضای درمانی حتی با وجود خودم، با دکتر صحبت کردم قرص*تادالافیل* باید مصرف کنه، واقعا مؤثره، فقط تا چند روز کل عضلات بدن درد میگیره، اگر این اتفاق افتاد نگران نشن

سلام دوستان من امروز لکه بیني داشتم . به جای یه شیاف آمپول پروژسترون میزنم . درمان خانگی می شناسید انجام بدم ؟به  بارداريم امیدوار باشم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
حرصم میگیره از این دکتراااا  فک میکنن سقط خیلی راحته من ۴ ساعت بکوووب درد شدید داشتم آدم از لح ...

کاملا درسته .خدایی جز عده ای .بعضی هاشون خیلی نامردن.جز دکتری انگار احساس زنان ندارن.

ایشالله خیره عزیزم.....

ان شاءالله آمين 

انگار ميخوام يكي دلم رو قرص كنه 

ب خدا توكل دارم اما ميخوام يكي بهم بيشتر اميد بده  

ان شاءالله خداوند دلم رو خوش كنه آمين 

خواهرا اگه قابل ميدونيد من رو هم هنگام دعاهاتون ب ياد بياريد 🌹

خدا دله همتون رو شاد كنه. آمييين 💖

آره عزیزم من اواخر همش لباس زیرم خیس میشد..... حتی دوبار از ترس آمینوشور دادم.... که شکر خدا اوکی ...

شبيه آب نيست مثل همون ترشحات تخمك گذاريه كه توي دو ماه اول زياد بود، حالا ميگم ممكنه واسه اين باشه وزن بالا ميره به رحم و اينا فشار مياد؟

قرص استرادیول رو فقط وقتی میدن که تو سیکل انتقال هستی و قراره جنین انتقال بدی . شما فعلا پانکچر نشدی ...

ن هنوز پانکچر نشدم فردا بازم ۱۳ پریودیمه باید دوباره برم سونو

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره نه خوبه مزه اش فکر کنم اونارو به خاطر یبوست میگن شربت لاکسی ژل بخورم که اشکال نداره؟

شربت منیزیوم هیدروکسید میتونی بخوری مشکل نداره 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو