2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
ببخشیدا ولی فرش تخمک چیه؟ من تا حالا نشنیده بودم!!

عزیرم احتمالا منظورم جنبن فرش بوده.....

ساید اشتباه نوشتم.....

یعنی جنین فریز نشده....

فرش یعنی تازه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی خدا روشکر . وارد سیکل شدم یعنی چی؟ یعنی ivf کردی؟ میشه یکمی توضیح بدی.آخه من تازه واردم. خ ...

آره من بعد درمان آندومتریوزم با لاپراسکوپی سیکل میکرواینجکشن رو شروع کردم و مامان شدم.....

الانم دوباره طبیعی باردار شدم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دو تا فریز دارم .گفتن نمیشه دو تا رو بلاستوسیت کرد نمیدونم کیفیتشون چجوری .توکل به خدا

خوب دو تا واقعا ریسکه بخوان بلاست بشن چون ممکنه هیچ کدوم نتونن تو انکوباتر به بلاست برسن ولی تو رحم بتونن.....

خلوت بود رفتین انتقال خون.ساعت چند اونجا بودید.اونایی که نداشت کجا دادید. مبلغ ازمایشاتتون چقدر شد ...

آره عزیزم خلوت بود ما ۹ صبح اونجا بودم چنتا آیتم از نسخه ۴ شد حدودا ۷۰ تومن فک کنم یه هفته ای هم جوابش میاد فقط صبح برو صبح زود هزینه سی دی مارکرارو گف ۵۰ تومن 

از نسخه ۴ فقط اون دوتایی که اولش beta نوشته اونارو نداشت

خداجونم شکرت       
احتمالا گفتش؟ یعنی چی؟ خب شک داری شما این ضخامت نسبتا خوب نیست برای روز دهم

تند تند ی چیزایی گفتش ولی من خودم شنیدم ک ۵/۵ گفتش . آخه من خودمم مشکل کم بودن ضخامت رحم داشتم میخواستم استرادیول بخورم ک گفتش ن نیاز نیست نخور و منم نخوردم دیگه . اینکه ضخامتم کمه ممکنه ک ازمایش استرادیولمم کم باشه ؟اگه آزمایش استرادیول کم باشه سیکلم کنسل میشه ؟ اخه من فولیکولام ک خوب بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
قربونت عزیزم ..ایشالا ک این سری نتیجه عاااااالی میگیری ...نینی منم فعلا خودشو داره تو دل و روده و مع ...

ای جوووونم نی نی مون زبرو زرنگه ماشالا 

انشالله عزیزم این روزا برای من و بقیه منتظرا دعا کن فداتشم❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
احتمالا گفتش؟ یعنی چی؟ خب شک داری شما این ضخامت نسبتا خوب نیست برای روز دهم

گلم ضخامت روزی چقد رشد داره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها قبل پانکچر میشه نزدیکی داشت ؟؟؟

. خدایا اگر بنده مطیعی نیستم دوستانی دارم که به ذکرت مشغولند، به نعمت وجودشان و احترام مناجاتشان و دل پاکشان به ما نظر کن................... خدایا منو لایق مادر شدن کن قول میدم بهترین مامانه دنیا بشم ........خدایا دوستام یادت نره اونا هم چشم به رحمت و مهربونیت دارن ارزوهاشونو براورده کن ( امین)
آره عزیزم خلوت بود ما ۹ صبح اونجا بودم چنتا آیتم از نسخه ۴ شد حدودا ۷۰ تومن فک کنم یه هفته ای هم جوا ...

وااي چ خوب خوش بحالتون 

من تو شهر خودمون رفتم بدم 

گفتن ميفرستم تهران 

و هزينه ي نسخه ٣ 

سي دي ها و س قلم ديگه از نسخه ي ٤ 

١/٢٧٠  😢

كاش منم تهران بودم 

نميدونم چرا اينهمه تفاوت داره ؟؟

من اطلاعا دقیقی در این مورد ندارم فقط تجربه یکی از دوستان یادم بود گفتم.....

سلام آنا جان 

آزمايش اسپرم برادرم رو نوشتم چون عكسه واضح نبود 

ميخوام بدونم براي طبيعي وضعيتش خوبه يا ن 

گفتم ك قرار بودي دي اف اي انجام بدن براش اينو انجام دادن 

حالا رفتم پيششون عكس از صفحه ي دوم ميگيرم ميفرستم 

چون بايد آزمايش رو ببره تهران و الان نميتونه بره 

ميخوام از شما كمك بگيرم 

ممنونم 

من پيش دكتر ايمونولوژيست رفتم و آزمايش داد م مشكلى نداشتم ولى با اين حال دكترم هم انوكساپارين بهم دا ...

به نظرم داشتنش بهتر از نداشتنشه، به منم گفت حاد نيست ممكنه مصرف نكني هم مشكلي پيش نياد ولي به خاطر سابقه اي كه داري بهتره مصرف بشه

وااي چ خوب خوش بحالتون  من تو شهر خودمون رفتم بدم  گفتن ميفرستم تهران  و هزينه ي ن ...

نسخه ۳ رو نداشت و گف هزینش یه کم بالاس 

منم سازمان انتقال خونو تازه پیدا کردم هزینش خیلی بهتره

خداجونم شکرت