2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اتفاقا خوبه به دکترت اعتماد کنی..... نه به اینکه بعضی دوستان چشم بسته خودشونو در اختیار دکتر ...

دقیقا همینطوره

من معتقدم مطلع باشیم پیگیر 

اما یه سری چیزا رو واقعا بسپاریم به پزشک

و با علم به اینکه بدن ادما با هم فرق داره بهتره جلو بریم و قیاس نکنیم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
اخه ميگن واسه اونايي ك باراولشونه ميكروميكنن 5روزه انتقال نميدن

عزیزم من بار اول میکرو انجام دادم جنین ۵ روزه انتقال دادم البته من هایپر شده بودم بعد سه ماه انجام دادم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستاي خوبم . من آزمایش دادم . خداروشکر مثبت شد . 1614 . انشاالله روزی همه منتظرااااا

خیلی مبارکاااااا باشه عززززیزم❤❤❤ ایشالا تا آخررررش شادوخندون💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اين عكسشه ببخشيدتوروخدازيادسوال ميپرسم چون خودم ميخوام واسه خودم تزريق كنم گفتم بپرسم ك اگه نداره قب ...

عزیزم این که ظاهرا آماده تزریق سرسوزنم داره روش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دقیقا همینطوره من معتقدم مطلع باشیم پیگیر  اما یه سری چیزا رو واقعا بسپاریم به پزشک و با علم ...

دقیقا!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه ميگن واسه اونايي ك باراولشونه ميكروميكنن 5روزه انتقال نميدن

خوب عزیزم جایی که من تحت درمان بودم جنعه هم انتقال میدادن.....

حالا یا برا شما باید دو روزه انتقال بده یا ۴-۵ روزه.....

عزیزززم. یعنی اگه انعقادی ها رو ابن سینا داشت ...همونجا انجام بدم؟

آره انجام بده چه ایرادی داره.....

فقط نمیدونم چطوری حساب میکنن؟

من که یه بار سی دی مارکرارو دادم فکر کنم با بیمه حساب کرد......

عزیزم اتفاقا خوبه به دکترت اعتماد کنی..... نه به اینکه بعضی دوستان چشم بسته خودشونو در اختیار دکتر ...

منم خیلی راحتم با دکتر و بهش اعتماد دارم.

الان من بعد پانکچر ماه اول نه ماه دوم استرادیول خوردم تا بعد انتقال..

آز استرادیولم ندادم.

خب لابد لازم نداشتم و خود دکتر تشخیص داده. والا مثبتم شدم که نمیدونم چرا منفی شد.. مطمعنن دیگه دکتر همون اول باید اینو بررسی کنه‌ .چون بهش اعتماد دارم مطمعنم انجام میده.

آنا جون جنینای من ک فریز بودن چند روزه بودن؟

و اینکه من قبل شروع سیکل خانوم دکتر فرستادم پیش دکتر غدد برای تیروئیدم.. بررسی شد و گفت نه لب مرزی و قرص داد. گفت ده روز استفاده کنی کافیه حتی. فقط گفت هرزمان باردار شدی ماه اولش این آزمایشارو بده بیار که اگه لازم بود دارو بدمت... منم همون ده روز قرص خوردم.

حالا بنظرت برا سیکل بعدی دوباره برم پیشش برای بررسی مجدد یا نه؟ 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سازمان انتقال خون قسمت ازمایشگاهش تماس گرفتم .گفت دیگه خیلی از ازمایشات اینجا انجا نمیشه.تا اخر شهری ...

من هفته پیش رفتم 

نسخه ۴ رو همه رو داشت بغیر از دوتاش 

سی مارکرارو چون متخصص برام وارد نکرده بود ندادم ولی پرسیدم گفتن داریم

خداجونم شکرت