2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبا جون مبارککککککه عزیزم به به دوقلووووو چه شود ب سلامتی باشه گلم..آب زیاد بخور ..نگران نباش ایشالا ...

مرسی بهارجون😘

امروز برا اولین بار صبحانه خوردم و بالا اوردم😥 من فک میکردم کم کم خوب میشم نگو دارم تازه بدتر میشم 😐 خدا به هممون کمک کنه فقط بچه هامون سالم باشن به خودمونم سلامتی و قوت بده

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
به دکتر خودم که گفتم گفت چون اون خوبه نمیدن موفقیت فرش بیشتره یا فریز؟

عزیزم نمیشه مقایسه کرد.....

جنین فرش بهتر از فریزه.....

بدنی که هومونتراپی نشده بهتر از بدن بعد پانکچره.....

حالا هر برآیند این دو شرط اگه بهتر باشه نتیجه بهتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من بعد انتقال چهار طبقه پله بیام بالا خیلی بد آره؟

نه عزیزم آروم بیا چیزی نمیشه خیلیا بودن با پله مامان شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون.... این آزمایشای تکمیلیو انتقال خون بدم یا ابن سبنا   .؟ اصلا کجا باید بدم کمکم کن

عزیزم ظاهرا انتقال خون همه رو نداره......

من ایمنیارو ابن سینا دادم همه رو داشتن.....

نیلو که همه رو با هم داره.....

خلاصه ببین چی به چیه.....

سلام خانوما من سه شنبه پانكچردارم انتقالم كي ميفته ب نظرتون؟چون3روزبعدش جمعه ميشه    

بستگی داره جنین چند روزه انتقال بدن.....

خوب مگه جمعه انتقال نمیدن واست؟؟

مرسی بهارجون😘 امروز برا اولین بار صبحانه خوردم و بالا اوردم😥 من فک میکردم کم کم خوب میشم نگو دارم ...

برای منم حالتهام از هفته ۶ شروع شد 😢حالت تهوع دارم در حد اوق زدن بالا ی بار بیشتر نیاوردم ولی بیحال میشم بد جور درسته این حالتها خوشایند نیست ولی از ی طرف خوشحالم ک بچم داره رشد میکنه...ببین من برای حالت تهوع دمیترون میخورم دکتر برام تجویز کرده اونو ک میخورم تا یک روز حالم نسبتا خوبه ... راسی دهنمم خیلی بد مزه میشه☹ولی باز خداروشکر ک نتیجه گرفتیم ایشالا ک دوستان همگی نتیجه بگیرن و ب حالت تهوع دچار بشن😍

نه عزیزم نشدم

خوب برا شما آزمایش استرادیول درس بودش ؟ ضخامت رحمتون چن بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
برای منم حالتهام از هفته ۶ شروع شد 😢حالت تهوع دارم در حد اوق زدن بالا ی بار بیشتر نیاوردم ولی بیحال ...

اره ان شاالله همشون به این حال ما دچار بشن🌹

منم از هفته ۶ تهوع داشتم و بی اشتهایی. از هفته پیش افت فشار و بی حالی و سرگیجه اضافه شد.

چون تاحالا بالا نیاورده بودم به دکتر نگفتم

ولی امروز که وارد هفته هشت شدم اینجور شدم :/

میگم بیخود نیست بارداری رو هفته به هفته جدا کردنا. من دقیقا هر هفته یه مدل بودم

هی اپشنام داره بیشتر میشه😁😁😥😥

ازمایش برام نوشت گفت چون قبل پانکچر قند و تیروییدت لب مرز بود😐 خدا بخیر کنه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ