2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون دکتر من حتی این سریم که طبیعی باردار شدم بتارو داده..... تازه من میخواستم حتما تاکید کنم ا ...

انا جون میشه مدل دردت رو توضیح بدی ؟
من چند وقته یه سمت شکمم درد میگیره ، انگار دارن یه چیزی رو میکشن
مثلا تخمدانم رو میکشن و اتصالاتش درد میگیره
این جوری میتونم توضیح بدم
شکمم سفت نمیشه یه سمتش یا مثلا درد پریود ندارم
حالا نمیدونم اینو میشه انقباض تفسیر کرد یا نه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اينجا هم سرى قبل بهم گفتن روز ١١ آزمايش خون بده و من تاكيد داشتم براى روز ١٤ اما گفتن اصلا نياز ...

فکر نکنم خیلی درست باشه این حرفشون
من روز 14 انتقال بتام 51 بود
قطعا روز 12 خیلی هم اگه بوده میشد 25
و روز 11 مثلا میشد حدودا 15 !!
که میشه زیر مقدار رنج مثبت

خیلیها بتای اولشون کمه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها من امروز ۴روز بعد ازپانکچرم رفتم خیابون پیاده روی دردشدید قسمت تخمدان داشتم وقتی رفتم دستشویی خونریزی واضح داشتم درضمن هایپر شدم حالا این خونریزی پریودی هست یاخطرناکه توروخدا خیلی ترسیدم

دوستان میشه واسه منم دعا کنید . ازن روزا سخت میگذره خیلی شکمم سفت میشه از زایمان زودرس خیلی میترسم . ...

عاطی جان شما دیگه محدوده خطر رو طی کردی عزیزم
شما 34 هفته رو رد کردی
بعد از 34 هفته اصولا ریه تکمیله و بچه تو دستگاه نمیره
ان شاء ا... دو هفته دیگه هم میگذره و سر وقت زایمان میکنی عزیزم

عزیزم میشه یه نگاه بندازین آخه سی روز میشه چهارهفته و دو روز

عزیزم سی روز بعد انتقاله.....

دو هفته قبل انتقال و مراحل تشکیل تخمکم جزء سن بارداریه.....

سن جنینم موقع انتقال در نظر بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون میشه مدل دردت رو توضیح بدی ؟ من چند وقته یه سمت شکمم درد میگیره ، انگار دارن یه چیزی رو میکش ...

لاله جون میدونی دیدی آزم نفخ داره نمیتونه دفع کنه چجوریه؟

من تو ناحیه بیکینی اون حالتو حس میکنم.....

خودم حس میکنم به روده هام ربط نداره و مال رحممه.....

حس سفتیم میکنم و دردش یهویی میزنه به (ببخشیدا) مقعدم.....

نمیدونم تونستم حسمو انتقال بدم یا نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عاطی جان شما دیگه محدوده خطر رو طی کردی عزیزم شما 34 هفته رو رد کردی بعد از 34 هفته اصولا ریه تکمی ...

امروز روز دهم عادت بودم ک رفتم سونو قبلش امپول پیورگان ۱۵۰ واحد تزریق کردم و روز نهم و دهم هم امپول ستروتاید . سونو گفتش ک چند تا فولی سایز ۱۱ و ۱۲ و یکی ۱۷ و ۱۶ و چن تا سیزده هستش و گفتش ک باز تا روز سیزده پری روزی ۱۵۰ واحد پیورگان و آمپول منوپور استفاده کن و بعد صبح روز سیزدهم ازمایش استرادیول بدم . گفتم ک من انتقال فرش ندارم چرا باید استرادیول بدم گفتش ک باید استرادیول بدی ک معلوم بشه ک میتونیم تخمک کشی برات انجام بدیم یا ن این ازمایشه برا چیه گلم ؟ ب همه میدن قبل تخمک کشی ؟ من چار ماه پیش ازمایش استرادیول همراه با بقیه ازمایشای هورمونی دادم و تو رنج بود الان دیگه استرادیولم امکان داره ک درست باشه ؟ سایز فولیم ب روز ۱۰ پری خوب هستش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام خانمها 

امیدوارم همتون خوب باشید . دوستان اندومتریوزی به راهنماییتون نیاز دارم . بعد از عمل چه مراقبت هایی باید داشته باشم ؟ چند وقت بعد از عمل میتونم برای بارداری اقدام کنم ؟ امیدوار به بارداری طبیعی باشم یا سریع برم جنین فریز و انتقال بدم ؟ از انتقال خیلی بدم میاد حس بدی بهم میده بعد از دوبار منفی شدنم انگاری بدم اومده از اون دوران و شرایطش . باید بعدش دارو مصرف کنم ؟ خیلی ها دارو مصرف میکنن که پریود نشن ولی من که میخوام باردار شم چی ؟ 

سلام  آنا جان خوبي عزيزم؟ خدا بد نده ...  ان شاءالله ك چيز مهمي نباشه  و از شيطنت ...

عزیزم پرولاکتین رو شاید با دارو بخوان پایین بیارن
دو تای دیگه رو نمیشه کاریش کرد و اصولا با ازو اسپرمی هم همخوانی دارن این بالا بودنا

اره خب همسرت درست میگه بهتره یکی دو ماه زمان بدی همسرت شرایطش خوبه؟

خوب اين ماه ٢ ماه كامل از ميكرو قبليه گذشته ولي اوابووست و تازه از اين ماه دارم ميخورم آزمايشش و قبلا بهت نشون دادم عزيزم الان ميفرستم