2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
عزیرم نمیدونم درمان هورمونی چقدر زمان میبره اما نگران نباش ایشالله به دارو جواب میده..... یادمه اگه ...

آخيش خيالم   كمي راحت شد 

خيلي دل نگران شدم ديروز 

ان شاءالله ك شرايطش تا اون موقع خوب بشه آمين

ممنونم همراه هميشگي 😘🌹

عزیزم چکاپ کلی نوشته..... تیروئید و هورمونی و سی بی سی و پی تی تی و..... ایمتی انعقادی فقط چند مور ...

اناجون ببخشید هیی سوال میکنم

الان اینا کافیه؟یعنی میتونن متوحه شن که مشکل ایمنی یا انعقادی دارم با اینا؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبيد؟ ي سوال دارم توروخدا اگه كسي تجربه اي داره بگه.. من تو سيكل ميكرو هستم روز ١٥ امروز اخرين ستروتايد رو زدم و شب قراره hcg بزنم و دوشنبه پانكچر كنم.. از ديروز خيلي حالت هاي پريودي دارم الانم كمردرد دارم عين روز اول پريود...خيلي استرس دارم تخمك ازاد شده باشه يا حتي اين دردا بخاطر پريود باشه..به دكترم دسترسي ندارم تا دوشنبه...

شما تجربه اي ندارين؟

رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع ادعا، رب  لاتذرني فردا وانت خيرالوارثين❤️ لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين❤️اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم🙏🏻 التماس دعا🙏🏻

بچه ها من اين ماه اگه مشكلي پيش نياد انتقال دارم

ولي احساس ميكنم عفونت دارم ،دفعه ي پيشم انتقال دادني دكتر موقع انتقال گفت عفونت داري😔احساس ميكنم به خاطر اون منفي شد،حالا ميخوام اين دفعه مطمئن شم ازخودم ،ولي من ميرم مركز ابن سينا فقط دكتر سونو ميكنه ،بهش بگم نگاه ميكنه عفونت دارم يا نه ؟يا بايد جاي ديگه برم؟

٤ش سونو شدم روز ١٢ 

رب هب لي من لدنك ذريه طيبه انك سميع ادعا، رب  لاتذرني فردا وانت خيرالوارثين❤️ لا اله الا انت سبحانك اني كنت من الظالمين❤️اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم🙏🏻 التماس دعا🙏🏻

نه پيش دكتر ميرم، امروز نيست فردا هم ميدونم برم سونو نميكنه ميگه بيخود اومدي! از بس شلوغه

بچه ها من امروز پانکچر کردم هشت تا فولی گرفتن

گفتن سه شنبه بیا واسه انتقال

اخه مگه جنین فریزی بهتر نیس ؟ چرا می خواد فرش انتقال بده؟؟!!

توصیه ای دارین برای قبل و بعد انتقال ؟

متاسفانه هیچ توضیحی نمی دن تو مرکزی که میرم 

الان  من باید اقدام طبیعی هم داشته باشم؟

اناجون ببخشید هیی سوال میکنم الان اینا کافیه؟یعنی میتونن متوحه شن که مشکل ایمنی یا انعقادی دارم ...

عزیز دلم اینا کفایت نمیکنن.....

برا من همه اینا نرمال بودن اما مشکل ایمنی و انعقادیم داشتم.....

پس نمیشه با اینا قضاوت کرد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما خوبيد؟ ي سوال دارم توروخدا اگه كسي تجربه اي داره بگه.. من تو سيكل ميكرو هستم روز ١٥ امروز ...

عزیزم فکرای خوب خوب بکن.....

الان تنها کاریه که ازت بر میاد.....

زیادم دولا راست نشو....

تخمدانات تحریک شدن احتمالا دردت واسه اونه.....

آب زیاد بخور.....

سفیده تخم مرغ آب پزم سعی کن بخوری.....

هاش سی جی چند تا واست نوشته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من اين ماه اگه مشكلي پيش نياد انتقال دارم ولي احساس ميكنم عفونت دارم ،دفعه ي پيشم انتقال داد ...

عزیزم بهش بگو معاینتم میکنه خوب.....

نگران نباش اگه عفونت باشه داروی میگیری منم دقیقا از روز انتقال بهم پماد تجویز کردن و +م شدم....

بچه ها من امروز پانکچر کردم هشت تا فولی گرفتن گفتن سه شنبه بیا واسه انتقال اخه مگه جنین فریزی بهتر ...

عزیزم ربطی نداره هم فریز خوبه هم فرش.....

بستگی به شرایط داره.....

احتمالا آمادگی انتقال فرش رو داری که گفتن بری.....

من انتقالم فرش بود....

فقط به چیزای خوب فکر کن.....

آب زیاد بخور.....

طبق طبعت تغذیتو تنظیم کن.....

والا ما شب قبل انتقال به توصیه دکتر اقدام داشتیم.....

اگه قبل انتقال تزریق داخل رحمی خاصی نداری فکر کنم ن ز د ی ک ی خوب باشه البته اگه مطمئنی همسرت عفونتی چیزی نداره.....

اگه مطمئن نیستی لااقل با مراقبت باشه.....

عزیزم ربطی نداره هم فریز خوبه هم فرش..... بستگی به شرایط داره..... احتمالا آمادگی انتقال فرش رو دا ...

آنا جان یه سوال دیگه بعد انتقال هم باید اقدام داشت؟

و بعد انتقال چقد استراحت و در چه حد لازمه؟

آنا جان یه سوال دیگه بعد انتقال هم باید اقدام داشت؟ و بعد انتقال چقد استراحت و در چه حد لازمه؟

عزیزم بعد انتقال نه توصیه نمیکنم.....

ما کلا بعد انتقال و در طول بارداری رعایت کردیم و نداشتیم.....

در مورد استراحتم، یکی دو روز اول استراحتم بیشتر بود اما هر از گاهی پا میشدم تو خونه راه میرفتم.....

بعدش دیگه کارهای سبک رو انجام میدادم.....

بعد خونریزی استراحت مطلق شدم و بعد اتمام استراحت مطلق مجدد کارهای سبک رو انجام میدادم.....