2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
تو یه تایپیک دیگه واسه یکی از خانما همین اتفاق افتاد بچه ها واسش چله دعای مقاتل و زیارت عاشورا برداش ...

والا منم حاضرم اگه دوستان راضین یه ختمی چیزی واسه دردونه روشانا جون برداریم.....

هر تصمیمی بگیرین منم هستم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اناي عزيزم من اگه يادت باشه  با ميكرو يه بار باردار شدمو دوماهو نيمه سقط كردم و دوباره رفت ...

عزیزم بله یادمه.....

حتما پیگیر باش تا پایبن نیومده به هیچ وجه انتقال ندیا.....

ایشالله این دفعه مامانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با یه سری آزمایش که نمیشه گفت مشکل نداری..... شاید با یه سری آز بشه گفت مشکل داری اما نداشتنش همینط ...

نمیدونم والا دیگه به دکتره هم زیاد میگم میگه تعیین تکلیف نکن. بهترین دکتر شهرمونم هست 

ممنون گلم  دی ماه پانکچر داشتم ولی هرماه رفتم واسه انتقال یه مشکل جدید پیش اومد این ماه دکترم ...

من جات بودم انجام میدادم.....

آره فولیکول که فت و فراوون داشتم ولی سایز ۱۸ به بالا ۱۰ تا بود که نهایت شد ۷ تا جنین. نمیدونم اینا ا ...

خوب ایراد همون بالا بودم فولیا بوده.....

فکر کن بزرگ کردن و رسیدن از هر نظر چه مادی چه معنوی به دو تا بچه خوبه و رو کیفیت تربیت و سلامتشون میشه انرژی گذاشت یا ده تا بچه؟

والا منم حاضرم اگه دوستان راضین یه ختمی چیزی واسه دردونه روشانا جون برداریم..... هر تصمیمی بگیرین م ...

پیشنهاد میکنم ۱۰ نفر بشین هر کدوم روزی ۱۰ مرتبه دعای مقاتل بخونین کلآ یک صفحه از مفاتیح کوچیکا میشه که جمعآ بشه روزی صدتا

خیلی سفارش این ختم رو شنیدم 

اگه گذاشتین من هم هستم واسه خوندنش انشاالله جواب ازمایشا بعدیش خوب باشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
ازمایشگاه. آز داد...تو مرکز تالا از نداده... یزد هم ک رفتم همون از رو قبول کردن دیگه تکرارش نکردن

پس همسرتم حتما یه مرکز ناباروری آز بده اصلا آزش معتبر نیست.....

من جات بودم انجام میدادم.....

پس اینبار که رفتم بگم واسم بنویسه 

دفعات قبل ضخامت رحمم ۵ بود اینبار نمیدونم چند میشه

ممنون گلم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
ببخشید یه سوال داشتم من سه شنبه تخمک کشی کردم و فریز شدن می خواستم بدونم چند روز پس از تخمک کشی میتو ...

عزیرم اگه هایپر شدی باید به مدت رعایت کنی خلاصه به شرایطت بستگی داره چون احتمالا تخمدانات بزرگ شدن و نباید زیاد بهت فشار بیاد.....

عزیزم اتفاقا دز دارو مهمه برا کسی که ذخیره بالاست باید جوری دارو بدن تعداد فولیا زیادی بالا نره که ک ...

آناجون من منظورم دز دارو نبود منظورم آمپولاست مثلا منوپور و سینال اف و نمیدونم گونال و اینا فک کنم همه جا باشه دیگه 

خداجونم شکرت       
نمیدونم والا دیگه به دکتره هم زیاد میگم میگه تعیین تکلیف نکن. بهترین دکتر شهرمونم هست  

میفهمت عزیزم.....

فقط کاش مسولیت خطاهاشونم به عهده بگیرن....

سلام دوستان عزيزمنم امروزدوم پريودرفتم مركزسيكلم شروع شدقراره ازفرداامپول بزنم بمن ال دي ندادن اشكال ...

عزیزم قرار نیست همه ال دی داشته باشن.....

عزیرم اگه هایپر شدی باید به مدت رعایت کنی خلاصه به شرایطت بستگی داره چون احتمالا تخمدانات بزرگ شدن و ...

نه هایپر نشدم یه نامه از دادگاه میخاستم بخاطر اهدایی بودن اسپرم این نامه رو نداشتم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃