2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
مثل نمونه آزمايش پپ اسمير ك ميگرن باز ميكنن  و با يك سرنگ ك اصلا اصلا حس نميكني ماده حاجب رو و ...

نرفتم پاپ اسمير

جدي درد نداره؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
دوستان سلام من دوروزه شروع کردم آمپولا رومیزنم برای سونو اول دکترگفته روز ششم برم من شهرستانم وروز ...

سلام عزيزم

خوب عزيزم قبل از اينكه آمپولات رو شروع ميكردي بايد تماس ميگرفتي 

حداقل كاش امروز رو تماس ميگرفتي و ميگفتي 

حالا فردا صبح اول وقت حتما زنگ بزن 

تخمك كشي بسته ب شرايط فوليكولات هستش

از شيراز ميخواي بري تهران ؟

حالا اگه ميدوني پنج شنبه مركز تعطيله فردا راه بيفت  

اگرم ك هست و گفت بيا ميرسي براي پنج شنبه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزيزم  ب خودت استرس نده

فدات بِشم ممنونم كلي أروم شدم❤️

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
وای بهااار چرا انقد استرس میدی بخودت دخترررر دیگه گرفتی که نمیگیری خیالت راحت بعدم یچیز دیگه😕 هی ...

امشبم تحمل میکنم تا فردا ببینم چی میشه..همسرم میگه حالا ک دکترت نیست با تیم خوده دکترت تماس بگیر اونا حتما میتونن با دکترت تماس بگیرن و راهکار بگیرن .‌..دیگه توکل ب خدا

سلام وقت شما هم بخير  من سري قبل اين درخواست رو كردم  گفتن همچين ريسكي رو نميكنيم  ...

سلام عزیزم

ممنون از پاسخ زیباتون

منم همین عقیده را دارم

البته نمیدونستم احتمال بارداری را هم کم میکنه

ممنونم

آنا جونم خیلی ترسیدم 😞بچه بودم گرفتم...میخواستم امروز برم پیش ی متخصص زنان باهاش مشورت کنم ولی پشبم ...

بهار باورم نمیشه این حجم از استرس واسه چیزی که نیومده و نمیهاد بیاد

یچیز دیگه درمورد بارداریمون... من همیشه همین فکر تو رو داشتم

دوروز قبل پانکچرم تو داروخونه یه خانوم باردار بود که مریض دکترم بود و دوقلو دختر داشت. و میگفت بچه اولش پسرشو طبیعی اورد و بعد سالها گرفتار میکرو و اینا شد! ولی روحیه ش‌ عالی بود عالی. بهم گفت اصلا فکر نکن که کار عجیب غریبی میکنی. فقط یه درمانه و یکمی استراحتت بیشتره. بعد پانکچر همه چی عادیه. فکر کن اقدام و نزدیکی داشتی و منتظر جوابی. تمام بارداری هم مثل همه بارداریاست...

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
مرسی هانا جون ...آره والا بمیلم واسه بچم با این مامان استرسیش 😐الان بهش گفتم مامان تو ب رشد خودت اد ...

از دست تو😂😂😂

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

سلام خانم های گل  من دکترم برام ال دی نوشته نمیدونم مصرف کنم یانه قراره چندماه دیگه ای وی اف کنم فعلا شرایطش رو ندارم.میگم مصرف نکنم شاید معجزه شد باردارشدم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
سلام خانم های گل  من دکترم برام ال دی نوشته نمیدونم مصرف کنم یانه قراره چندماه دیگه ای وی اف کن ...

مشكلتون چيه عزيزم

سلام خانم های گل  من دکترم برام ال دی نوشته نمیدونم مصرف کنم یانه قراره چندماه دیگه ای وی اف کن ...

ان شالله كه باردار شي عزيزم