2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام خانما خوبید من رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود فقط اینکه خیلی شکمم سفت میشه دکتر گفت انقباض ...

عاتی جان نگران نباش
شما 34 هفته ات تقریبا تمومه
بعد از 34 هفته اصولا جنین دستگاه نمیره دیگه
خوبه که بتامتازون رو بزنی تا خیالت بابت ریه راحت باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موروفولوژیش 6 درصده تحرکش aصفره ولی دکتر گفته واسه میکرو خوبه نیازی به تحرک نداره فقط چون dfiنزدیک م ...

خب دی اف ای با یه ماه مشکلش حل نمیشه
کلا برای درمان مشکلات اسپرم حد اقل 3 ماه زمان نیازه
لب مرز یعنی چند؟
زیر 20 باشه خوبه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیزم دی اف آی ۱۷ درصده نمیدونم خوبه یانه 

خوبه مال همسر منم 17 بود و شکر خدا جنین هامون عالی شدن

لتروزول  آمپول منوپور اسید فولیک ازیترومایسین اینا فقط مال یه هفته س مقدار داروش خیلی زیاد ...

خیلی نیستن که
فولیک و ازیترو که ربطی به سیکل نداره و یکی انتی بیوتیکه و اون یکی هم که همه میخورن برای بارداری
لترو و منوپور فقط برای تحریک تخمدانه

چکار کنم انقباضام خیلی زیاده یعنی تو ساعت بالای ۷ باره . ایزوپرین هم نداد گفت قندم بالاست . فقط امپو ...

امپول چی؟
چرا امپول سولفات وریدی نداد؟ داخل سرم

عزیزم خوب وقتی جنین فریز داری آز کاریوتایپ و دی اف آی و..... معنی نداره چون به هر حال جنین تشکیل شده ...

مشکل من همینه تو میکرویی که انجام دادیم هفت تا جنین تشکیل شد که همشون به قول جنین شناس رویان خوب بود رشدشون و ۲ تا بلاستوسیت انتقال دادم بار اخر اما سقط شدن به خاطر همین میترسم این دو تایی که مونده رو انتقال بدم 

عاتی جان نگران نباش شما 34 هفته ات تقریبا تمومه بعد از 34 هفته اصولا جنین دستگاه نمیره دیگه خوبه ...

ن عزیزم من الان تازه وارد ۳۲ شدم . تیکرم رو ۳۸ هفته زدم . اره دیگه امشب سه تا زدم فردا هم ۳ تا میزنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام مبارک باشه ثمین جوون انشالله مامان دوقلوهایی میشی عزیزم بار اول 😍😍😍😍😍😍😍😍

ممنونم خواهری انشالله توکل برخدا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی گلم اره شکر خدا😘 فعلا دوتا کیسه اب دیده شد هفته پنجم هستم

ای جانم دوقلو.امیدوارم بارداری بی دردسر و راحتی داشته باشی.بتات چند بود؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم حتما و به طور قطع اولین انتقالت مثبت خواهد شد

امیدوارم ستاره جون به نظرم بستمه دیگه اینهمه صبوری و سختی .خدا با بزرگیش باید بهم رحم کنه

عزیزم ان شاء ا... خداوند خودش به زودی حاجت دلتونو میده مهمترین مساله سلامت خودت و همسر هست که شکر خ ...

آنای عزیزم ولاله عزیزم

ممنون از بردباری که تو پاسخاتون دارید وآرامشی که بهم میدید

خدای مهربونم خودتون و خانوادتون رو حفظ کنه

الهی آمین

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
خوبه مال همسر منم 17 بود و شکر خدا جنین هامون عالی شدن

خداروشکر که جنین هاتون عالی بوده وباردارشدی ولی مورفو شما چندبود ؟یعنی دی اف آی خوب باشه جواب مورفو ۱ نگران کننده نیس؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇