2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048005 بازدید | 684638 پست
ای جانم دوقلو.امیدوارم بارداری بی دردسر و راحتی داشته باشی.بتات چند بود؟

۵۲۰

مرسی گلی

ولی گفت احتمالا یکیش رشد نکنه چون خیلی کوچیکه سایزش

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
عزیزم ۸_۱۰_۱۲ میلیون بود تعدادش...... عزیزم اتفاقا فکر کنم اگه اشتباه نکنم مورفولوژی مشکل دار باشه ...

عزیزم.ولی من فکر میکنم با تعدادی که همسرتون داشته  بارداری صورت گرفته ولی با تعداد کم و مورفولوژی خوب باز هم طبیعی نمیشه البته نظرم شخصیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=64199890]سلام خانما خوبید من رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود فقط اینکه خیلی شکمم سفت میشه دکتر گفت انقباض ...[/QUOTE]

بله بزن خوبه خيالت راحت ميشه و فردا شايد يكم حركتاي كوچولوت كم بشه نترس از عوارض آمپوله

ثمین جان عزیزم شما که ذخیره تخمک بالایی داشتی این بار چه داروهایی استفاده کردی؟

گونال اف پنی/منوپیور/ستروتاید فقط همینا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین کجا بودی دختر خدا رو شکر که خوبی ان شاء ا... این انتقال مامانی مطمئنم برات بعدشم هر سال یه ...

لاله جون خیلی بدوضعیتی گیر کردم .دکتر بیهوشی بهم اعلام نکرد که آسپرین رو از 3روز قبل عمل قطع کنم روز عمل گفتن آسپرین رو قطع کردی گفتم نه.آزمایش پشت آزمایش دیدن اوه وضعیت داغون من از 1شنبه تا خود دیروز بستری بودم درد شدید شکم هم داشتم که امروز سونو شدم مشخص شد وحشتناک تخمدانم بزرگ شده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون سایزت چند بود؟ مال من یکی 90 بود یکی 100 ثمین جون کلا چند تا فولیکول داشتی؟ اگه بالای 14 ت ...

والا لاله جون سایطشو متوجه نشدم.فولیکولام که 15تا بودن که 3تاش رو بخاطر رشد ناهماهنگ ریجکت کرد سایزشون خیلی بزرگ بود /12تا تخمک برداشتن که 10تاش جنین شد.امروز کارت فریز رو گرفتم 5تا بسته ی 2تایی کردنش .جنین 2روزه .دکتر گفت میخوام بلاست انتقال بدم تحت هرشرایطی حتی اگر دوتا جنینتم از بین بره بلاست ترجیح میدم انتقال بدم حالا نمیدونم توکل برخدا.من به دوغ ی حس بدی پیدا کردم میبینم بالا میارم جایگزینی چیزی نداره؟

والا چی بگم فولیکول و تخمک و جنین خوبه که مال ماست!! هزینه اش هم خودمون میدیم پای جون خودمون هم در ...

همينطوره ك شما ميگين 

واقعا خدا بايد بهمون رحم كنه 

با اينهمه عوارض دست و پنجه نرم ميكنيم 

ك آيا خواست خدا باشه آيا نشه 

و از يك طرف هم اين مسؤلين 

يه ذره هم پيش خودشون فكر نميكنن ماها چ ميكشيم اونوقت زورشون مياد جواب درست بدن 

واقعا نميدونم دليل نگفتنشون چيه  

خدايا توكل ب خودت در همه حال مراقب ما باش

آمين يا رب  

آنا جون آمپول بتا سه تا رو تو یه سرنگ بزنم یا دوتاش تو یکی اون یه دونه جدا اشکال نداره ؟؟ یعنی دارم دیوونه میشم انقباض زیاد دارم هر دیقه سفت میشه دیروز امپول زدم . دوتا دیگه داده هفته ای بزنم به نظرت میشه فردا بزنم ؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام دوستان ، آنا جونم ، لاله عزیز منو دیشب بستری کردن بخاطر ast بالا، باید چیکار کنم؟ چه چیزای باید حواسم باشه؟ خیلی ترسوندنم، میگن مسمومیت بارداری شدم. میشه راهنمایی کنید 

لتروزول  آمپول منوپور اسید فولیک ازیترومایسین اینا فقط مال یه هفته س مقدار داروش خیلی زیاد ...

عزیزم بیا با هم پیش بریم.امیدوارم با هم نتیجه بگیریم

شما هم قرص استرودیول خوردین تو ماه قبل ؟

شما مشکلتون چیه؟ منم شهرستانم

من ی لولم بستس و اف اس اچم بالاس.ابن سینا نسبت ب رویان طبق تعریفایی ک من شنیدم بهتره عزیزم حالا باز بیشتر تحقیق کن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین