2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
خب تشخیص واریکوسل واقعا با معاینه سخته و اصولا روش تشخیصش با سونو هست الان شرایط همسرت خوبه؟ تعدادش ...

موروفولوژیش 6 درصده تحرکش aصفره ولی دکتر گفته واسه میکرو خوبه نیازی به تحرک نداره فقط چون dfiنزدیک مرز بود گفت اینماه صبر کن بهمون پودر پروکسید داد هم به من هم به شوهرم گفت اینو بخورید تا ماه دیگه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم مال خیلی از ماها 1 بوده تو میکرو فقط چند تا دونه اسپرم نرمال نیازه دی اف ای هم بدینتا خیالتو ...

ممنون عزیزم دی اف آی ۱۷ درصده نمیدونم خوبه یانه 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنووووون دفعه اول بود آی وی اف میکردین؟ همون ماه تخمک کشی انتقال دادین؟ میشه بپرطم در چه حد استرا ...

بله همون ماه

دفعه اول میکرو

استراحت عادی کردم غذا هم مثل همیشه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
من هنوز پری نشدم گفته روز دوم برم  احتمالا تا سه چهار روز اینده باید برم شما امروز چی کار کر ...

لتروزول 

آمپول منوپور

اسید فولیک

ازیترومایسین

اینا فقط مال یه هفته س

مقدار داروش خیلی زیاده 😅

لتروزول  آمپول منوپور اسید فولیک ازیترومایسین اینا فقط مال یه هفته س مقدار داروش خیلی زیاد ...

چقدر دارو خدایا خودت رحم کن بهمون🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من اصلا نميدونستم از چند تا مستعد هايپري هستيم  من سال اول ك پانكچر شدم ١٤ عدد فوليكول داشتم&n ...

والا چی بگم
فولیکول و تخمک و جنین خوبه که مال ماست!! هزینه اش هم خودمون میدیم
پای جون خودمون هم در میونه
اینا این وسط چه کاره ان که نمیگن اطلاعات بیمار رو واقعا چه معنی داره!
چه چیزی جز این میتونه باشه که میخوان اگر سهل انگاری بود و تعداد جنین ها کم شد بیمار چیزی نفهمه !!؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو