2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
وقتی تعداد تخمک ها با فولی ها فرق داره یعنی بقیه اش پوچ بوده دیگه

عزیزم خوب بعد ک مقلا ده تا تخمک ازمون گرفتن چرا همون موقع میگن مثلا پنج تاش پوچ هستش بر چ اساسی میگن ؟؟ بلافاصله بعد از تخمک کشی میگن ک اینقد پوچ بوده از رو چی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
لاله جونم ی چیزی بگم خواهر دوستم پنج سال بودش ک ازدواج کرده بودش و پی سی ا شدید داشتش و پریوداش نامن ...

نمیشه شرایط رو با هم مقایسه کرد
قبلا هم نوشتم دیگه
نوع دارو و جواب دادن بدن هر کس فرق داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب بعد ک مقلا ده تا تخمک ازمون گرفتن چرا همون موقع میگن مثلا پنج تاش پوچ هستش بر چ اساسی میگن ...

وقتی تعداد فولی بیشتر از تخمک های گرفته باشه میگن پوچ بوده دیگه
خیلی پیچیده نیستا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
وقتی تعداد تخمک ها با فولی ها فرق داره یعنی بقیه اش پوچ بوده دیگه

احتمال داره ک تخمک ها قبل از تخمک کشی خودبخود آزاد شده باشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نمیشه شرایط رو با هم مقایسه کرد قبلا هم نوشتم دیگه نوع دارو و جواب دادن بدن هر کس فرق داره

گلم میفمم ک بهم گفتین میگم در کل پی سی ا اونایی ک فولیکول بزرگ دارن و تبدیل ب کیست میشه بیماریون حادتر هستش یا پی سی ا کسی ک تو هر سیکل فولیکول ریز داره و مرتب پری میشه ؟؟ کدوم ؟؟

گلم میفمم ک بهم گفتین میگم در کل پی سی ا اونایی ک فولیکول بزرگ دارن و تبدیل ب کیست میشه بیماریون حاد ...

عزیز دلم حادتر نداریم برا هر کدوم مشکلشون یجوره دیگه هر کدوم بدی خودشو داره و درمان مختص ب خودش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
انا جون الان هفته چند هستی؟ چون مقدار اب دور جنین مربوط به هفته ی بارداریه من تو 18 هفته و 5 روز مق ...

عزیزم ۱۵ هفته و چند روز آب دور جنین ۱۲ بود دیروز که ۲۴ هفته و ۳ روزم بود (البته سونوی اطهری ۲۵ هفته و ۱ روز نشون داد) آب دور جنین ۱۳ شده بود یعنی یه کم بالاتر رفته بود.....

قند ناشتامم ۸۴ و یه ساعته هم ۱۳۹ بود البته رنج ماکزیممشو زده بود ۱۳۰.....

فعلا سعی میکنم رعایت کنم تا ویزیت بعدی.....

احتمالا برام سه ساعته رو بنویسه یا نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون تو جنبه روانیش میتونید راهکار بهم بدین؟چطور با این ترسها کنار بیام و ریشه کنش کنم؟

عزیرم اگه از نظر پزشکی توجیهت کردن که بدخیم نیست و مشکل ساز نیست دیگه دلیلی نداره خودتو آزار بدی.....

من حس میکنم اگه اینطوری بود حتما بهت میگفتن چون فکر کنم پیش دکترای خوبی رفتی درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من تصلا پریودم حتی ی درد کوچولو هم ندارم کاملا طبیعیه

پس احتمال داشتن آندومتریوزت کمه اما خوب بودن دوستانی که بدون دردم داشتن اما معمولا تعدادشون کمه....

آنا جونم ی سوال موقعی ک ازم تخمک کشی کردن بهم میگن ک چند تا تخمک داشتی و چن تاش پوچ بوده ؟ یا موقع ت ...

عزیرم بستگی داره خیلی جاها کلا اطلاعات نمیدن اما من معمولا تا چشمو باز میکردم پیله میکردم که چند تا تخمک داشتم....

معمولا هم جواب دادن.....

مثلا من بار آخر ده تا تخمک عالی داشتم اما همه جنین نشد چون شرایط اسپرم خوب نبود و فقط پنج تا جنین عالی داشتیم.....

سلام بر همگی  آنای عزیز دیروز بعدظهر بی بی چک مارک روژان زدم متاسفانه منفی بود .

عزیزم روز چند سیکلت بود؟

آنا جون لاله عزیزم و دوستان عزیزم بیاین ب من دلداری بدید😢من خیلی فکرم درگیر خارج رحمی شده از علائمش ...

عزیرم نگران نکن خودتو.....

چیزی نمونده تا راحتی خیالت.....

به نظرم با بتایی که داشتی اگه خارج رحمی بود الان حالت خیلی بد بود.....

پس به نظرم + فکر کم ولی حواستم باشه.....

دوستان من چکار کنم این پری خانم بیاد ؟ حالا که میخوام برم پیش دکترم ناز میکنه برام !! دکترم میره مرخ ...

عزیزم کاری نکن بخواد بیاد میاد.....

هر چی دستکاری نکنی بهتره.....

تازه خدارو چه دیدی شاید پری ورپریده قرار نیست تشریف نحسشو بیاره؟!!!!

دوستان من از روز یازدهم تا دوازدهم انتقال که امروز هست خونریزی کم دارم قبلا شیاف و از روز خونریزیم ا ...

والا منم روز ۱۱-۱۲ لک داشتم اما شکر خدا مامان بودم.....

یعنی میشه منم عمل کنم و بعدش پریودهام بدون درد باشه😔😔 آندومتریوز واقعا وحشتناکه

والا من که باورم نمیشد اما تجربش کردم.....

من با خز علی عمل کردم.....

دوستمون فکر کنم گفتن با شروین عمل کردن.....