2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
در مورد دكتر موافقم باهاتون، شما كه خودتون براي اون كارايي كه واس تخمك گذاري ميكنن احساس درد يا ورم ...

نه عزیز نداشتم

چون دکترم دوز داروهامو زیادی نداد اندازه نیازم داد خیلی کمکم کرد

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
عزيزم اينا رو كجا ميگيرن؟ خودمون بايد بگيم؟ يا اگر ابن سينا وارد سيكل ميكرو بشيم خودشون ميگيرن؟؟ ...

عزیزم آزهای تکمیلیو به عهده دکترا بذاریم کم کن بعد دو سه تا منفی و سقط مینویسن.....

اگه زودتر بخوایی باید یا اصرار کنی یا دکترارو دور بزنی و زودتر انجام بدی.....

از دوستامون هست کسی که بعد ۱۱ انتقال متفی تازه با ناز براش نوشتن.....

عزیزم من عکس رنگی و سونوهام نرمال نرمال بودن.....

چون لوله ها و تخمدانام و کلا اون محیط هیچ مشکلی نبود.....

فقط لگنم درگیر بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يعني سومين باري كه از جنين هاي موجودتون  براتون انتقال دادن؟ يا سه بار دارو خوردين و هربا ...

عزیزم من سه بار پانکچر شدم چون ذخیرم پایین بود و هر سری تعداد جنینام کم بودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بقیه رو نمیدونم اما خاکشیر بد نیست.... اما در کل زیاده روی نکن.....

خاکشیر ماه اخر استفاده میشه برای تسهیل در روند زایمان طبیعی
تو طول بارداری نباید استفاده بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آنا جون و لاله جون، من ديروز و امروز روي دستمالي كه خودم رو پاك ميكنم به اندازه دو سر سوزن خون ...

عزیزم چند تا شیاف داشتی همونو بعلاوه پرولوتون داشته باش.....

به مرور شیافات کم میشن.....

عزیزم جفت پایین مراقبت میخواد یعنی استراحتت بهتره بیشتر باشه.....

پاهاتم سعی کن بالاتر باشه....

منم بین غربال اول و دوم جفتم پایین بود....

با استراحت بالا رفت.....

عزیزم زردی به این چیزا ربط نداره..... اگه بنا باشه زردی بگیره میگیره پس خواهشا این همه دغدغه هارو ب ...

من کلا کلکسیون مشکلات هستم . خودم منفی همسرم مثبت آمپول رگام زدم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنون از جواب کاملت از اینایی که کفتی فقط همسرم آز اسپرم رو مرکز ناباروری داده و مشکلی نیس تس ...

نه عزیزم برا سقط فقط نیست.....

من سقط نداشتم اما هم ایمنی هم انعقادیم مشکل داشت.....

حتی الانم که طبیعی باردار شدم بازم باید نه ماه تموم انوکسوپارین بزنم چون ژن غلظت خون دارم که با همین تستهای تکمیلی معلوم شده......

سلام لاله جان براي بار دوم كه اي وي اف تون گرفت  دكترتون كي بود؟

من شمال هستم عزیزم
همین جا میکرو کردم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تو هیستروسکوپی تشخیص اندومتریوز دادن برات؟

نه عزیزم تشخیص آندومتریوز لگنی من با معاینه توسط خانوم دکتر پاد مهر تو کلبنبک آندومتریوز بود....

البته خوب ایشون مهارتش تو این زمینه زیاد بود وگرنه تا اون زمان هیچ دکتری مشکلمو تشخیص نداده بود.....

اما بعضا تنها راه تشخیص فقط لاپراسکوپبه.....

خاکشیر ماه اخر استفاده میشه برای تسهیل در روند زایمان طبیعی تو طول بارداری نباید استفاده بشه

ممنون لاله جون از اصلاح پستم فقط برا اینکه دوستمون ببینن ممنون میشم این جور مواقع پست دوستمونو رپلای کنی چون مهمه که ایشونم در جریان قرار بگیرن.....

با اينكه اعتقادي به سن و سال ندارم ولي ميتونم بپرسم اون موقع چند سالتون بود؟

من وقتی حدودا ۳۷ سالم بود میکروی سومم + شد.....

عزیزم چند تا شیاف داشتی همونو بعلاوه پرولوتون داشته باش..... به مرور شیافات کم میشن..... عزیزم جفت ...

الان دو تا شياف دارم، با آمپول زياد نميشه؟ خيلي ترسيدم و استرس بهم وارد شد، پس جفت به مرور بالا ميره؟ ببخشيد زياد سوال ميپرسم از ترس و استرس زياده

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم