2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
عزیزم ایشالا ک زود بارداری طبیعی و عالی و نرمال تجربه میکنی

انشاالله ولی طبیعی که دیگه فکرشو نکنم چون تازه فهمیدم علاوه بر مشکل خودم شوهرمم اینهمه مدت واریکوسل داشت اسپرمش کم تحرک بود دکترا نفهمیده بودن وگرنه از همون اول میکرو میکردیم ولی انشاالله که ایندفعه مشکلی نباشه هیچ مشکلی🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش خدا هیچ کاری نشد نداره..توکل ب خدا ایشالا ک نتیجه مثبت میگیری این دفعه

انشاالله ممنون از دعای قشنگت عزیزدلم انشاالله که شماهم نینی خوشگلتونو سلامت بغل کنی🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
لاله جون شما طول سرویکست چقد بود .برام دعا کن اجی همه چی به خیر بگذره

حتما عزیزم
به خیر میگذره
چیزی نیست خیلی ها سر کلاژ دشتن نگران نباش
فقط سعی کن دو سه هفته بعدش باز طول طرویکس رو اندازه بگیری ببینی چقدر تغییر کرده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم‌،، به قول لاله حون ، من گاو پیشون سفید اینحا بودم از بس استرس داشتم ،،، شما خودت هم بهم دلداری ...

روشا جان وقتی دختر خوشکلت به دنیا بیاد به همه ی سختی ها میخندی و بهت قول میدم بارداری دومت همه ی استرس ها رو میذاری کنار و فقط سعی میکنی از بارداریت لذت ببری
ان شاء ا... سونوی بعدیت هم خیالت رو راحت میکنه و دیگه تا اخرش با دل خوش پیش میری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان ، لاله ون ، تورک آنا‌ ، من احتمال زیاد هفته بعد برم برا‌آمینوسنتز‌،‌برام دعا کنید همه چی خوب ...

خب پس تصمیم گرفتی بری امینو
توکل به خدا
ان شاء ا... همه چیز عالی عالیه

سلام اناجان ببخشید منم یه سوال بپرسم ولی قبل از اون از شما و لاله جون تشکر میکنم که تجربیاتتون را د ...

ممنون عزیزم شما که لطف دارین

عزیزم منم داشتم اما دکتر گفته بود وقتی پریود شدی قطعش کن
و من پریود هم شدم
قاعدتا هم ربطی به پریود نشدن نداره چون هورمون پروژسترون هست که مربوط به جلوگیری از پریوده
این دارو برای اماده سازی اندومتر استفاده میشه

سلام به همگی وقتتون بخیر اوقات به کام 🙈یهوو یه سوال خیلی مبتدیانه!! اومد تو سرم!! من ۳ تا جنین ...

عزیزم خیلی کوچیک و میکروسکوپی هستن
از بین میرن
چه جوری بگم محو میشن و جذب اندومتر میشن

به من وشوهرم داده ولی گفته روزی دوتا بخورید می خوریم حالت تهوع می گیریم من که ترش می کنم نمی دونم چی ...

همراه غذا بخور عزیزم 

خودم تموم ازمایشای هورمونی رو دادم مشکل نداشتم...تخمدان و رحمم ک سنو دادم گف نرماله...شوهرم پارسال آ ...

تو سونو فولیکول بالغ داشتین؟
ضخامت نرمال بود؟
پلی کیستیک نیستین؟
اگه یه مدت تاپیک رو خونده باشین میبینین خیلی از دوستان پلی کیستیک بودن و متاسفانه حتی بعد از چند سال هم دکتراشون نگفتن پلی کیستیک هستن
و شاید نیازه مکمل و تقویتی مصرف مصرف کنن

همسرتون مرکز ناباروری آز داده؟
همسر من قبل از مرکز ناباروری از میدداد اما نرمال بود همه چیز
تست دی اف ای هم دادن؟

عکس رنگی گرفتین؟ شاید پولیپی فیبرومی چیزی دارین که جایگاهش مهمه و مانع از لانه گزینی درست میشه

بعد سقطم آزمایش انعقاد دادم مشکلی نبود...شوهرم توآزمایشگاهای معمولی آز داده نرمال بودهمه چیش تو مراک ...

صد درصد ممکنه
شوهر من همین جوری بود دقیقا !!

دوستان گلی که اطلاعات تو این زمینه دارین ممنون میشم کمک کنین: من دیروز نتیجه آزمایش جی سی تی (تحمل ...

انا جون الان هفته چند هستی؟
چون مقدار اب دور جنین مربوط به هفته ی بارداریه
من تو 18 هفته و 5 روز مقدارش 23.5 بود که زیاد بود
دیگه اینکه حس نکردن حرکت جنین به مقدار اب زیاد بستگی داره بله
اما الان مشخص نیست اب دور جنین شما زیاد هست دقیقا یا نه
اینم میدونم زیاد شدن اب دور جنین به مقدار قند هم مربوطه
وزن جنین هم به نظرم به این جدولا اعتماد نکن
مال منم طبق جدول ها 200 نرمالش بود که وزن جنین من 271 بود و من خیلی ترسیدم اما بعدا تو سونوی های بچه هایی که زایمان کردن و از قبل دستم بود نگاه کردم دیدم همه اکثرا وزن بچه هاشون همین بوده و متوجه شدم به این جدولا خیلی اعتمادی نیست

من هنوز تست تحمل قند ندادم اما دکترم گفت این سری برم بهم میده

قند ناشتات چند بود؟

خانوما اگه میشه راهنماییم کنید من قراره انشاالله میکرو انجام بدم هم خودم مشکل تنبلی تخمدان دارم هم ل ...

بتا چطوری بالا میرفت؟ اعدادش یادته؟
تو 5 هفته نمیشه جنین رو دید عزیزم
اگه تو هفته های بالاتر بود میشد گفت بارداری پوچ بوده اما چون 5 هفته بوده و ندیدن جنین تو 5 هفته نرماله و غیر طبیعی نیست نمیشه گفت جنین نبوده ، احتمالا بوده اما قابل دیدن نبوده

آبنباتشو میندازم تو چایی ولی کامل نمیزارم آب بشه ...وای پارمیس جون تو خواب ک هستم حالت تهوع میگیرم و ...

بهار جون این حالت ضعف هست بیشتر که باعث تهوعت میشه
منم تهوع نداشتم اما از شدت ضعف نصف شبا دچار تهوع میشدم
تنها چاره اش اینه همیشه یه چیزی بالا سرت باشه و بتونی بخوری
من اون قدر حالم بد میشد نمیتونستم تکون بخورم برای همین میذاشتم بالا سرم که هر وقت احساس تهوع و ضعف کردم بتونم یه چیزی سریع بخورم