2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684597 پست
سلام دوستای گل و آنای عزیزم. اومدم عرض ادبی کنم بهتون و بگم منو از دعای خیرتون فراموش نکنید. من پنج ...

همه چیز عالیه ان شاء ا... 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بهار جون منم فقط ترش و شور دوست داشتم اوائل اما شکر خدا تهوع نداشتم به نظرم از دکتر بپرس ببین نظرش ...

لاله جون اتفاقا قرص ب ۶ خونه دارم میخواستم امروز بخورم ولی ترسیدم...نت خوندم کباب کوبیده با سماق برای حالت تهوع خوبه امروز نهار همسرم گرفت با کمی سماق خوردم تا حدودی حالم بهتر شد حالا منطق کوبیده با حالت تهوع چیه نمیدونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گل و آنای عزیزم. اومدم عرض ادبی کنم بهتون و بگم منو از دعای خیرتون فراموش نکنید. من پنج ...

عزیزم خیالت راحت برو ان تی ذوق زده میشی وقتی حرکات و تکونای نی نی نازتو میبینی منم ۱۷ام رفتم سالم بود فقط نوشته بود جفت سکولار اگه اشتباه نکنم اینو نفهمیدم چیه. درضمن این حالت تهوع خودش امیدواری بزرگیه که نی نی تو دلت داره رشد میکنه منم خیلی داشتم ولی الان بجاش سردرد و سرگیجه و کمردرد دارم  

سلام خانوما وقتتون بخیر.لطفا هرکی میتونه سوالمو جواب بده یا اطلاعاتی دراین زمینه داره کمکم کنه...من این دوماه پشت سرهم بی بیام مثبت میشه اما بعدش پریود میشم..تا حالا ک بی بی میزدم تواین سه سال ک منتظربودم اینجور نبودم ک بی بی مثبت بشه یعنی اصن مثبت ندیدم‌..امپول اچ سی جی هم نزدم ک بگم کاذبه..بعد از دکترم ک پرسیدم گف یا بدن خودت ضعیفه یا بدن شوهرت ک نطفه تشکیل میشه اما میفته....چیکارکنم ک نطفه بمونه چی خودمو شوهرم بخوریم..بعد من پیش خانواده شوهرم زندگی میکنم استرس زیاد میگیرم بخاطر بحثایی ک داریم اما فک نکنم اینا دیگه اینقد تاثیر داشته باشه یعنی همه اونایی ک باردار شدن در ارامش کامل بودن فک نکنم ...این ماه نافم سوزن سوزن میشه الان ک پری شدم هم باز سوزن سوزن میشه نمیدونم چرا...لطفا اگ میشه اطلاعاتتونو دراختیارم بزارید سپاسگزارم

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
سلام خانوما وقتتون بخیر.لطفا هرکی میتونه سوالمو جواب بده یا اطلاعاتی دراین زمینه داره کمکم کنه...من ...

سلام عزیزم خب برا خودت و شوهرت بگو دکتر مکمل بنویسه مصرف کنین.هرار جور قرص مکمل هست

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام نیوا جان دکتر زرگوشی چیزی نشنیدی در موردش کارش خوبه یا نه؟

سلام عزیزم نوالا تا حالا اسمشو نشنیدم 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم خیالت راحت برو ان تی ذوق زده میشی وقتی حرکات و تکونای نی نی نازتو میبینی منم ۱۷ام رفتم سالم بو ...

ممنون عزیزم، ان شاءالله منم برم ببینم ذوق کنم. بارداری همش پر از استرسه.

اون هم فک کنم موقعیت جفتت باشه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
گلم اینکه ب نظر شما مصرف همزمان استرادیول و آمپولا با هم تداخلی ایجاد نمیکنه ؟؟؟

😐😐😐😐
عزیزم اصلا پست منو خوندی؟پست قبلیم رو میگم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون اتفاقا قرص ب ۶ خونه دارم میخواستم امروز بخورم ولی ترسیدم...نت خوندم کباب کوبیده با سماق برا ...

کوبیده یه کم ریسک نیست؟ اخه معلوم نیست توش چیه
اما من خودم به خاطر معده ام عاشق سماق شده بودم !!
دکترم گفت موردی نیست بخور هر روز اما مقدارش خیلی زیاد نباشه
در حد یک قاشق چای خوری
من عاشق برنج و سماقم و کره

اخ اخ دهنم اب افتاد

سلام خانوما وقتتون بخیر.لطفا هرکی میتونه سوالمو جواب بده یا اطلاعاتی دراین زمینه داره کمکم کنه...من ...

عزیزم هم خودتون هم همسرتون لازمه ازمایش هورمونی بدین ، همسرتون ازمایش اسپرموگرام و دی اف ای هم بدن
ترجیحا مرکز ناباروری تا دقیق باشه
خودتون هم یه سونو وسط سیکل داشته باشین بین روز 12 تا 14

دکترتون درست گفتن حالا باید اول متوجه بشین مشکل از تخمکه یا اسپرم
بعد مشکل از هر کدوم بود یه مدت مکمل و انتی اکسیدان مصرف کنین
حدودا 3 ماه

در ضمن تیروئید و ویتامین دی و پرولاکتین خودتون هم چک کنین خیلی مهمه

😐😐😐😐 عزیزم اصلا پست منو خوندی؟پست قبلیم رو میگم

گلم این آمپولا رو بهت میگم میفهمی ک کدوم زیر جلدی و کدوم عضلانیه ؟؟ گونال اف - پیورگان - مریونال - منوپیور - ستروتاید 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود