2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047545 بازدید | 684607 پست
استرادیول خارجی داشتین یا ایرانی ؟؟

من ایرانی میخوردم.....

دکترم میگفت فرقی ندارن لااقل برا من جواب میداد ایرانیش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نون سنگک بگیر..... مثل بیسکوییت تیکه تیکه کن بذار خشک بشه بعد پر کن تو یه ظرف و بذار بالا سرت ...

آنا جون بیسکوییت ترد گرفتم از اونا ک نمک روش داره ولی من از خواب بیدار میشم تا یک ساعت دهنم باز نمیشه برای خوردن الان خوردم ولی از گلوم پایین نمیره😕سیرابی قبلا میخوردم ولی الان بدم اومده ازش😢...خانواده هامون هم هنوز ب کسی چیزی نگفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE= 64033437 ]سلام مامی مرسان خوبی عزیز دلم؟ بله به لطف خدا و دعای دوستان منم این طعم شیرین رو چ ...

به لطف خدا یه پرنس تو راه داره عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم سیکلت انتقال فریزه یا فرش؟ با ال دی داروی دیگه هم داشتی؟ مثل سینافکت و دیفیرلین و دکاپیتیل و ...

انتقال نیس پانکچره قراره این ماه آمپولا روبزنم فقط ال دی واینوفولیک داشتم حالا توپریودی وهم زمان بازدن آمپولا باید اینوفولیک ادامه بدم یانه

آنا جون بیسکوییت ترد گرفتم از اونا ک نمک روش داره ولی من از خواب بیدار میشم تا یک ساعت دهنم باز نمیش ...

عزیزم دماغ گیری چیزی بزن بخور.....

چند تیکه سیرابی از گلوت پایین بره معجزه شو میبینی.....

منم بیکسوییت ترد گرفته بودم اما سنگک رو ترجیح میدادم هر چی باشه سالم تر بود.....

یا آجیل بخور پسته ای بادومی.....

نه شانس بارداری که با میکرو یه درصد نسبتا ثابت داره اما شانس کیفیت بهتر تخمک میره بالا

لاله جون امروز پرسيدم كه من متد شانگهاي و قراره داشته باشم گفتن نه اون فرق داره واسه خيلي ذخيره هاي پايينه شما ٥ تا تخمك داشي يكي جنين عالي داشتي پس شانگهاي نميشي 

ولي اسمه جديد رو گفت منه احمق دوباره متوجه نشدم ولي مدلش اينه كه پريود بعدي ميرم هورمون تراپي و پانكچر بعد دوباره ١ ماه فاصله باز آمپول و پانكچر باز يه ماه فاصله خلاصه تا ٣ بار بعد انتقال كه گفت ٥ ، ٦ ماه طول ميكشه 😞😞

شما شنيده بودي اين روش و ...

گفت ميشه با ٢ ماه هم تخمك خوب جمع شه ديگه ٣ بار پانكچر نشي 

چه ميدونم والا 🙈

[QUOTE=64034016]سلام عزیزم.... شکر خوبیم..... هم پرنسسم هم پرنسم ایشالله خوبن.... تو چطوری عزیزم؟ همه چی روبراهه ...[/QUOTE]

اي جاااااانم خداااا الان ديدم الهي شكر داري دوباره مامان ميشي 😍😍😍😍من دوتا جوجه دارم عزيزم

انتقال نیس پانکچره قراره این ماه آمپولا روبزنم فقط ال دی واینوفولیک داشتم حالا توپریودی وهم زمان باز ...

بله عزیزیم تا جایی که میدونم باید ادامه بدی اما احتیاطا بپرس.....

پس ظاهرا سیکل کوتاه با ال دی داری.....

بعد اینکه پریود بشی روز اول تا سوم سونو میشی و طبق اون دز داروهات تعیین میشه.....

هم مهار کننده هم تحریک تخمدان.....

حالا یا سینافکت و مشابهشو خواهی داشت با داروهای تحریک تخمدانت یا داروهای تحریک تخمدانات شروع میشن و بعد با ستروتاید یا مشابهاتش مهار صورت میگیره.....

آخر سرم که هاش سی جی یا مشابهشو خواهی داشت......

۳۶ ساعت بعد آمپول آزادسازی هم که پانکچر میشی.....

[QUOTE= 64034016 ]سلام عزیزم.... شکر خوبیم..... هم پرنسسم هم پرنسم ایشالله خوبن.... تو چطوری عزیزم؟ ...

عزیزم آره معجزه خدا شامل حال من حقیرم شد و سورپرایزمون کرد اونم اساسی.....

تقریبا مطمئن بودم وروجکات دو تان یه لحظه شک کردم.....

خدا حفظشون کنه عزیزم......

دعا کن با این دخمل شیطون بارداریم ختم به خیر بشه عزیزم.....

عزیزم سر این بارداری منم همسرم بی بی چک نمیخرید میگفت معلومه دیگه نتیجش..... خلاصه خرید حتی وقتی فه ...

فدات عزیزم انشاءالله واسه منم همین طور بشه 

ای خدا.........

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

[QUOTE=64035171]عزیزم آره معجزه خدا شامل حال من حقیرم شد و سورپرایزمون کرد اونم اساسی..... تقریبا مطمئن بودم وروجکا ...[/QUOTE]

قربون خدا با اين سورپرايزش❤️خدا خانومي و مهربونيت رو ديد و نخواست دوباره انتظار بكشي انشالله سلين كوچولو كلي همراهت ميشه و كمكت ميكنه(اسمشو درست گفتم🤔🤔)

[QUOTE= 64035171 ]عزیزم آره معجزه خدا شامل حال من حقیرم شد و سورپرایزمون کرد اونم اساسی..... تقریبا ...

فدات عزیزم.....

ائلسا خانومیه خاله جونش....