2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
سلام دوستای خوبم امروز دکتر به همسرم گفت بالای ۹۰درصد جنین نشدن اون اسپرموتخمک بخاطر اسپرم ضعیف همس ...

اخر خط چرا عزیزم
ان شاء ا... درست میشه نگران نباش
شما 3 ماه داروهای همسرت رو استفده کنین یه از بدین ان شاء ا... بهتر میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسي عزيزم آره اونم خيلي ذوق داره 🤗🤗 تا ببينيم قسمت چي باشه  خوب پس معلوم نميشه از الان كه ...

نه شانس بارداری که با میکرو یه درصد نسبتا ثابت داره
اما شانس کیفیت بهتر تخمک میره بالا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اميدوارم حال همه دوستانم خوب باشه، خيلي خوشحالم كه ديدم يك عده از بچه ها مثبت شدن. دريا دل عزيز اميد ...

سلام نازی جون ممنونم انشالله ک شنبه بهترین روزم خواهد شد ...عزیزم مادر شدن شما هم مبارک 😍

لاله جون شما تو سیکل میکرو همزمان با آمپولا قرص استرادیول هم مصرف کردین مشکلی بوجود نمیاره مصرف همزم ...

زین جان یه بار سوالتو بذاری کافیه عزیز
من سیکل قبلی داشتم اما این سری نداشتم
نه مشکلی ایجاد نمیکنه

اي جونم لاله گلي هم مامان شده الهي شكر چقدر خوشحال شدم😍😍😍😒

سلام مامی مرسان
خوبی عزیز دلم؟

بله به لطف خدا و دعای دوستان منم این طعم شیرین رو چشیدم
ان شاء ا... بقیه دوستان منتظر هم یکی یکی به زودی از این انتظار خارج بشن

سلام دوستان عزیزم...بچه ها من سه چهار روزه خیلی حالت تهوع دارم😢 از صبح تا شب یعنی ۲۴ ساعت.. دهنم خیلی بد مزس همش دوس دارم چیزای ترش و شور بخورم ..خدایا اشتباه کردم گفتم چرا من حالت تهوع ندارم😞راهکاری برای کم شدن حالت تهوع دارید شما؟ 

منم مشکل ضخامت دارم . میگم ک ممکنه استرادیول با آمپولا تداخل ایجاد کنه و خنثی بشه ؟؟

عزیز دلم وقتی میگم من داشتم و میبینی نتیجه هم گرفتم پس به این معنی مشکلی پیش نمیاد به شرطی که دکترت تجویز کنه!!!!!!

چون خود داروهای تحریک تخمدانم ضخامت رو بالا میبرن حالا اگه اونا کافی نباش دکتر استرادیول یا مشابهشو تجویز میکنه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خوبين دلم خيلي واسه اينجا و شماها تنگ شده بود آناجونم چطوري پرنسس كوچولوت چطوره❤️

سلام عزیزم....

شکر خوبیم.....

هم پرنسسم هم پرنسم ایشالله خوبن....

تو چطوری عزیزم؟

همه چی روبراهه؟

فکر کنم یه گوگولی داشتی یا دو تا بودن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت برم انا جون انشالله بگذره بله براش ميزارم بعضي وقتا جواب ميده بعضي وقتا نه خداكنه خوب بشه ارو ...

عزیزم بیقراری خودتم بیتاثیر نیست.....

از شیرت بهش منتقل میشه.....

یه فکری برا بیقراری خودتم بکن.....

اگه حس میکنی کمک مادر شوهرت آزارت میده خودت کاراتو انجام بده شاید آرامشت بیشتر بشه و بیقراری دردونتم کم بشه.....

نن از صدای آب کمک میگرفتم.....

ولی بازم میگم کلید اصلی حل مشکلتون خودتی یعنی سعی کن آرامشتو برگردونی حتی شده از پزشک کمک بگیری.....

عزیز دلم وقتی میگم من داشتم و میبینی نتیجه هم گرفتم پس به این معنی مشکلی پیش نمیاد به شرطی که دکترت ...

یعنی خود آمپولا هم ضخامت رو بالا میبرن ؟ شما ضخامتتون قبلا چن بودش ؟ روزی چن تا خوردین همزمان با آمپولا ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان عزیزم...بچه ها من سه چهار روزه خیلی حالت تهوع دارم😢 از صبح تا شب یعنی ۲۴ ساعت.. دهنم خی ...

عزیزم نون سنگک بگیر.....

مثل بیسکوییت تیکه تیکه کن بذار خشک بشه بعد پر کن تو یه ظرف و بذار بالا سرت.....

قبل اینکه از رخت خواب بلند شی و تکون بخوری چند تیکه بخور.....

خیلی موثره.....

سیرابیم معجزه میکنه بگو برات درست کنن چند تیکه کوچولو بخوری خیلی آرومت میکنه.....

یعنی خود آمپولا هم ضخامت رو بالا میبرن ؟ شما ضخامتتون قبلا چن بودش ؟ روزی چن تا خوردین همزمان با آمپ ...

عزیزم گفتم که دو تا داشتم!!!!!!!

قبلشو نمیدونم اما قبل پانکچر ضخامتم بالای نه بود دقیق یادم نیست.....

عزیزم گفتم که دو تا داشتم!!!!!!! قبلشو نمیدونم اما قبل پانکچر ضخامتم بالای نه بود دقیق یادم نیست... ...

استرادیول خارجی داشتین یا ایرانی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود