2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047645 بازدید | 684621 پست
دفع شدنی نیست میتونه کوچیک بشه یا بزرگ

سلام لاله جان 

شوهرم ماه پیش آزمایش اسپرم داد صفر بود بعد از ۳ هفته آزمایش تکرار کرد شده بود نزدیک ۴ میلیون fsh هم نرمال بود ،الان از دکتر برگشتیم فقط قرص تاموکسیفین داد گفت شبی یکی تا ۳ ماه این قرص چطوره عملکردش چطوره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم

امروز دکتر به همسرم گفت بالای ۹۰درصد جنین نشدن اون اسپرموتخمک بخاطر اسپرم ضعیف همسرمه معرفی کرد دکتر مظلوم فرد تو بیمارستان نیکان که وضعیت همسرمو بررسی کنه و برای سه ماه داروی تقویتی بده

به نظرتون اسپرمش تقویت میشه

مورفولوژیش زیر یک درصده یعنی با شه ماه تقویت شکل مناسب پیدا میکنن

حتی خیلی کم هم قبوله

یعنی میشه؟

این روزا خیلی سخت برام میگذره همش بغض دارم

باردارا توروخدا منو دعا کنید

خسته شدم از این همه سختی

همش خوابای بد میبینم ترجیح میدم زیاد نخوابم

اعصابم بهم ریخته

منو خیلی دعا کنید که آخر خطم

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
سلام دوستان  من اول خرداد انتقال دادم که منفی شدم 14 خرداد داروهام رو قطع کردم 19 خرداد پریود ...

عزیزم ایشالله مامان شدی.....

دوستان زیادی بودن بعد سیکل منفی طبیعی باردار شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون، من امروز ۱۵ انتقالم بود آزمایش دادم  بتا ۵۸۶ بود، ۳ تا جنین انتقال داده بودن، به ...

عزیزم مبارکت باسه.....

گوارای وجودت.....

چه قدر خوشحال میشم میبینم یکی دیگه از لیست انتظار شیفت داده میشه به لیست انتظار نه ماهه شیرین.....

عزیزم والا خیلی رو بتا نمیشه نظر داد.....

منم بتام همین حدودا بود به پرنسس مامانی قسمتم شد.....

دو تام میتونه باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  من باز اومدم  رفیتم مرکز یزد برامون ازمایش ژنتیک نوشت که گفتن خوبه بعد برای اسپرم ...

عزیزم خدارو شکر تا الانش خوب پیش رفته.....

والا این آزارم بدی بد نیست....

به دکترا باشه که تا سه چهار بارم خیلیاشون نمینویسن.....

اگه میخوایی انجام بدی بده دکتر زنان معمولی بنویسه.....

انجام بده بعد ببین اگه جوابشون جای بررسی داره به یه ایمونولوژ و هماتولوژ نشون بده......

نشنیدم بد باشه فقط برای کسانی که مشکل قند دارن مناسب نیست

ایشالله که بد نبوده.....

توکل به خدا اما احتیاطا دیگه سوا میکنم نمیخورم....

سلام دوستان نميدونم منو يادتون هست يا نه دوران بارداري سختي داشتم كلي امپول و استراحت مطلق كامل پسرم ...

عزیز دلم قربونت برم میفهمت.....

اما به خدا قسم این روزا میگذرن.....

نهایتش ۶ ماه زمان میبره.....

عزیزم صدای سشووار صزاهای مشابه دیگه براش میذاری؟؟

بچه هایی که کولیک دارن این جور صداها آرومشون میکنه ها.....

اینم امتحان کن.....

سلام دوستان عزیز. غربالگری اول از کی تا کی میشه رفت؟

عزیزم ۱۱ هفته و ۶ روز تا ۱۳ هفته و ۶ روز اگه اشتباه نکنم.....

بله ميدونم ارزوم بود مادر شدن ولي اين بيخابيها گريه اي وحشتناكش داغونم كرده از مادرشوهرم مجبورم كمك ...

عزیزم مطمئنم سال دیگه این موقع میایی میگی اصلا هم سختی نداشته چون دیگه روزای شیرینش میاد حتی یادت میره این دوران.....

عزیز دلم کاملا حالتهاتو درک میکنم چون الان تو اون سختیا هستی و داری اذیت میشی حس میکنی تمومی نداره اما میگذرن.....

به نظر منم خودت حتما دکتر برو کمکت میکنه این دورانو راحتتر طی کنی.....

این سوالمم جواب میدین دوستان..اگه اطلاع دارین کمکم کنبن این نتیجه ی آز dfi قابل بهبود هست یا نه؟ ...

رویا جون عزیزم نتیجه دی اف آی تون یادم نیست چی بود.....

سلام، هزینه انتقال جنین فریز بیمارستان آبان چقدره

دقیق نمیدونم اما فکر کنم حدودای دو تومن بود.....

سلام دوستان ، من امروز آزمایش دادم اما دکتر گفت باید تکرار کنی، یکم ذهنم درگیر ‌‌شد،  میشه اطلا ...

عزیزم نگران نباش ایشالله چیزی نیست....

کبدت که مشکل نداشت؟

گوشت موشت و پروتئین میخوری؟

تغذیت خوبه؟

ایشالله چیزی نیست.....

میخواستم بی بی چک بخرم شوهرم گفت خیالت راحت باردار نیستی  خیلی دو دلم واسه بی بی چک و آزمایش ...

عزیزم سر این بارداری منم همسرم بی بی چک نمیخرید میگفت معلومه دیگه نتیجش.....

خلاصه خرید حتی وقتی فهمید + شده گفت حتما خراب بوده.....

اصلا باورش نمیشد.....

ایشالله برا شمام این داستان پیش میاد.....

مال من ۷*۸ میلیمتر یعنی هفت ضربدر هشت ک میشه ۵۶ میلیمتر ؟؟؟؟

عزیزم یعنی فرض کن یه مربع هست به طول و عرض ۷ و ۸ حالا تو همون اندازه ها تصورش کن.....