2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047634 بازدید | 684621 پست
بچه ها کمک لطفا من شیاف پروژسترون خارجی استفاده میکنم (سیکلوژست) الان اندازه دوتا کم اوردم باید تا ...

نه عزیزم مشکلی نیست 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم این داروها هدر نمیدن که..... با این داروها تخمک بیشتری آزاد میشه و اگه نتیجه نگیری خوب هدر می ...

و با این ذخیره زمان میکرو فقط ۵تا فولکول فعال داشتم که ۳تا تخمک و در نتیجه ۲تا جنین تشکیل شد..خیلی ناامید شدم 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله سرخ عزیزم شما میگین سه روز قبلش که کاملا تخلیه بشه ولی من الان پری هستم و نمیتونیم نزدیکی داشته ...

حتما نزدیکی لازم نیست
هدف تخلیه کامل هست
مخصوصا تو این هوای گرم که کیفیت اسپرما بعد از دو سه روز خیلی خراب میشه
اون حالتی که پیش اومد براشون خب تخلیه کامل محسوب نمیشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم عکس سونوی روز پانزده پریود رو تو صفحه ۴۵۷۶ گذاشتم لطفا ی نگاهی بندازین ضخامتم و اینکه تنبلیم ن ...

ضخامت که خوبه
تخمک هم ازاد کردین چون مایع داخل کولدوساک هست

در مورد فرق تنبلی و پی سی اَ هم اخیرا خیلی مطلب نوشتم واقعا چیزی اضافه بر اونها ندارم و نیست که بگم
شما هم تو سونوت چیزی از تنبلی ننوشته !! پی سی ا با تنبلی فرق داره
شما هم قبلا پی سی ا بودی و عدد ذخیره ات هم اون قدری بالا نیست که بشه گفت شدیده
تنبلی هم نداری چون تخمک ازاد کردی

درسته كاملاً درست، منظورم اسيبي بود كه دردسر واس انتقال جنين و روند بارداري ايجاد كنه

درد سر برا انتقال که میتونه یکی هایپری باشه یکی هم بالا بودن هورمون استرادیول
که برای همه پیش نمیاد
هایپری هم برای کسانی محتمله که عدد ذخیره بالا دارن
مال شما چنده؟

تو روند بارداری هم مشکلی پیش نمیاد

اما اونایی که مشکلات خاص دارن تو خانواده بهتره قبلش چکاپ های لازم روشون انجام بشه
مثلا من خودم سونوی پستان رفتم و کلا هم نظر دکترم بر این بود نهایتا 3 بار میتونم سیکل پانکچر داشته باشم و بیشتر از اون خطر داره

ضخامت که خوبه تخمک هم ازاد کردین چون مایع داخل کولدوساک هست در مورد فرق تنبلی و پی سی اَ هم اخیرا ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم کجا نوشته ک مایع در کلدوساک خلفی وجود دارد ؟ و اون ک میگی ضخامت رحم هم اون میومتریوم ک زده ۷ تا ۸ اون ضخامت هستش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنا جان یک سوال دارم . امروز روز ششم پانکچرمه. هایپر شدم. سه روز اول یک‌کم سرگیجه و تهوع و تنگی ن ...

عزیزم درد زیر دل الزاما همه ندارن !!
من نداشتم اصلا
منم گول همین درد نداشتن رو خوردم
لطفا تخم مرغ رو جدی بگیر
کم و بیش میخورم نه!! هر روز 4 تا باید بخوری
و روزی 4 لیوان دوغ محلی

اون درد هم که میگی متاسفانه میتونه نشونه خوبی نباشه منم داشتم و یکی دو روز بعدش بستری شدم
البته میگم من اصلا فکرشم نمیکردم مشکلی باشه و اصلا رژیم رو رعایت نکردم
شما نترس اما هر روز صبح قبل از اینکه چیزی بخوری دور شکمت رو سایز بزن اگه هر روز بزرگ تر شد اون وقت لازمه سونو بشی

در ضمن به حالت سجده برو اگه اون دردی که گفتی بیشتر شد خودش نشونه ی مهمیه از اینکه حالت میخواد کم کم بدتر بشه خدای نکرده

آنا جان یک سوال دارم . امروز روز ششم پانکچرمه. هایپر شدم. سه روز اول یک‌کم سرگیجه و تهوع و تنگی ن ...

یه چیز دیگه
کسی که وخامت اوضاعش اون قدری بد بشه که نیاز به بستری داشته باشه ، بی اشتها میشه سر گیجه و عرق سرد داره
من اصلا یه لحظه هم نمیتونستم رو پاو واستم
تپش قلب تهوع خفیف (نه الزاما بالا اوردن) بی حالی شدید داره

از الان که رعایت میکنم. ولی قبلش چی؟ مبترسم‌کار دست خودم داده باشم.😫😫 ممنون.از لوله جون هم میپرسم

😫😫😫😫
خداییش من این چند وقت خودمو کشتم اون وقت میگی از الان رعایت میکنم
الان میفهمم اون بنده خدایی که اون موقع منم دقیقا حرفاشو جدی نگرفتم از دستم چقدر حرص خورده :((

ضخامت که خوبه تخمک هم ازاد کردین چون مایع داخل کولدوساک هست در مورد فرق تنبلی و پی سی اَ هم اخیرا ...

لاله جون ازت خواهس میکنم جوابمو بدین کجا نوشته ک مایع تو کلدوساک خلفی هستش اون ک نوشته free . ضخامت چی ؟؟؟ منتظرتم عزیزم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

لاله جون آنلاینی تو رو خدا جوابمو بدین سونوم چ جوره منتظرتم

لاله جان ، یه حا نوشته بودی دکترت خپاست برات سل فری بنویسه قبول نکردی ،،، چه جالب ؟من که دنبال اینم ...

عزیزم دکترم نوشت اما گفت اجباری نیست انجامش بدی ، ما به میکرویی ها میگیم انجام بدی بهتره اما ندادی هم اشکال نداره
واقعا هم لازم نیست همه انجام بدن ، وقتی غربال اول نرماله واقعا نیاز نیست
حالا اگه این ارومی محسوب میشه خیلی خوشحالم که ارومم، اونم منی که برای جلسه ی دفاعم هم 3 ماه دارو خوردم !!

دیگه اینکه پسرم رو امام رضا 4 سال قبل بهمون داده و اسمش هم خودش انتخاب کرده ، مگه میشه سالم و صالح نباشه؟ یعنی من اعتمادم به امام رضا باید کمتر از سل فری باشه؟

در مورد پروژ، دکتر من معتقده امپول امن تره
حالا هر دکتری نظری داره

در مورد ایزوپرین هم باید ببینی نظر دکتر چیه من تو این موضوع اصلا نظر نمیدم

عزيزم ممكنه بفرمايين كدوم صفحه فرق پي سي ا و تنبلي رو نوشتين؟ 

...
مرسي عزيزم، بله پيدا نميشه اصلاً، به سختي يك ورق پيدا كرديم، يعني نتيجه ي ازمايششون بهتر شد؟ روزي يك ...

روزی دو تا عزیزم
تعدادش اخرین بار دو سال قبل 10 میلیون بود ، و هر سری کمتر شده بود
این سری بعد از دو ماه و نیم تعدادش 22 میلیون بود که رنج ازمایشگاه 20 بود
تحرک گرید ب هم بهتر شده بود
دی اف ای هم عالی بود

تو شهرستان هم اين ازمايشات پيچيده رو براتون انجام دادن؟؟ دي اف اي اس پرم رو هم براتون انجام دادن؟

اره عزیزم خب مراکز ناباروری مجهز همه اینا رو دارن
مرکز مهر هم جزو مراکز خیلی مجهز هست تو کشور