2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
نه عزیز نداشتم چون دکترم دوز داروهامو زیادی نداد اندازه نیازم داد خیلی کمکم کرد

:))))
حالا مال منو زیادی داده بود!!
با اینکه بارها بهش گفته بودم سری قبل هایپر شدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون لاله جون از اصلاح پستم فقط برا اینکه دوستمون ببینن ممنون میشم این جور مواقع پست دوستمونو رپلای ...

درست میگی انا جون
فکر کردم دوستان همه پستا رو میخونن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دو تا داشتی فعلا همون دو تا رو داشته باش استراحت هم داشته باش قبلا نگفته بود جفت پایینه؟

نه لاله جون نگفته بود، هفته آينده آنومالي دارم، بعد از ان تي هم فقط قلب رو چك ميكرد و حرفي از جفت نزد، امروز هم گفت كمي پايينه، دعا كنيد همه چيز ختم به خير بشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
من oمنفی همسرم abمثبت  یعنی ربطی به گرمایی که دارم نداره زردی؟؟

عاتی جان میتونی با احتیاط کاسنی بخوری
در حد روزی یه استکان
چیزای گرم هم نخور خرما رو دیگه قطع کن مثلا
چون زایمانت تو تابستونه بهتره چیزای خنک بخوری

نه لاله جون نگفته بود، هفته آينده آنومالي دارم، بعد از ان تي هم فقط قلب رو چك ميكرد و حرفي از جفت نز ...

ختم به خیر میشه عزیزم
نگران نباش اصلا

يه سوال ديگه، من الان سه دوره است سفكسيم ٤٠٠ ميخورم، با اينكه آز ادرار منفيه، چون زير دلم و واژنم تير ميكشه گاها، دكترم ميگه نشانه هاي عفونت ادرار داري، سفكسيم واقعا جز داروهاي امنه؟ ميترسم از سه دوره استفاده كردنش

عزیزم نه زیاد نمیشه نگران نباش..... منم دفعه قبل دو تا شیاف و به پرولوتون داستم بعد قطع دو تا آمپول ...

بچه ها کمک لطفا

من شیاف پروژسترون خارجی استفاده میکنم (سیکلوژست)

الان اندازه دوتا کم اوردم باید تا قبل دکتر رفتنم استفاده کنم

هرجا همسرم رفت نداشتن میگن دیگه فقط ایرانیش هست

ایرانیشو بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
نه لاله جون نگفته بود، هفته آينده آنومالي دارم، بعد از ان تي هم فقط قلب رو چك ميكرد و حرفي از جفت نز ...

خانمی من جفتم پایین بود.یه بار لکه بینی پیدا کردم و یه بار هم خونریزی زیاد. اما با مصرف به موقع پروژسترون و استراحت کامل رفت بالا.

استراحت خیئیییلی مهمه و توالت فرنگی

خانمی من جفتم پایین بود.یه بار لکه بینی پیدا کردم و یه بار هم خونریزی زیاد. اما با مصرف به موقع پروژ ...

ممنون از راهنماييت، آخه شنيدم جفت پايين اوايل بارداري لك مياره، من الان آخراي ١٦ هفته هستم. 

لاله سرخ عزیزم شما میگین سه روز قبلش که کاملا تخلیه بشه ولی من الان پری هستم و نمیتونیم نزدیکی داشته باشیم.آیا لازمه جور دیگه ارضا بشن تا  کاملا تخلیه بشن برا آزمایش روز شنبه؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ممنون از راهنماييت، آخه شنيدم جفت پايين اوايل بارداري لك مياره، من الان آخراي ١٦ هفته هستم.&nbs ...

عزیزم هر موقع که جفت پایین باشه لک میاره.فرقی نمیکنه کدوم هفته باشی. فقط استراحت کن 

من oمنفی همسرم abمثبت  یعنی ربطی به گرمایی که دارم نداره زردی؟؟

عزیزم میتونی خنکیم بخوری اما به هر حال انقدری رو نتیجه تاثیر نخواهد گذاشت.....

زردی مربوط به تغذیم در حد خیلی کمه....

زردی اصلی مال همین ناسازگاریهای خونیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها به نظرتون با ذخیره تخمدان پایین آی وی اف جواب میده؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
يه سوال ديگه، من الان سه دوره است سفكسيم ٤٠٠ ميخورم، با اينكه آز ادرار منفيه، چون زير دلم و واژ ...

عزیزم والا من که ذات الریه کرده بودم واسم نوشتن البته کارم به بیشتر از سفکسیم کشید و روزی دو بار تزریق داخل سرمی سفازولین داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com