2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047626 بازدید | 684620 پست
خدا شما رو بهم نشون داد تا حداقل توي اين دوران اضطراب و سردرگمي كسي محبت كنه و راهنماييم كنه از خدا ...

عزیز دلم فدات بشم.....

لطف خدا شامل حال من شده ایشالله قسمت تک تک دوستامونم بشه.....

من سال ۹۵ با سومین میکرو دخترمو بغل کردم و الانم داداشش تو راهه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
در مورد دكتر موافقم باهاتون، شما كه خودتون براي اون كارايي كه واس تخمك گذاري ميكنن احساس درد يا ورم ...

عزیزم خوب هر کسی هایپر نمیشه.....

تغذیم بهترین تغذیه مناسب طبع خوردنه و اینمه از کسی تقلید نکنی و طبق شرایطت تغذیتو تنظیم کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب مطمئنا خوب که نیست..... وقتی میگه مورفولوژی نرمال یه درصده یعنی فقط به درصد از اسپرما سکلشون نر ...

آنا عزیزم آزمایش ویک بار دیگه میشه ببینی اون مورفولوژی قسمت پایین ۷ هست چون یه کم عکس تارافتاده بنظر ۱ میاد 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
سلام دوستان من و همسرم تو ازمایشات مشکلی نداریم اما با ۹ ماه اقدام باردار نشدم  البته من ۳۵ س ...

عزیزم ناباروری بدون علت نداریم.....

وقتی دکتر نتونه تشخیص بده اسمشو میذاره بدون علت.....

عزیزم شما آزهای روتینو دادین فقط درسته؟

تخصصی و تکمیلیارو دادین؟

کاریوتایپها.....

ایمنی....

انعقادی.....

سی دی مارکرا.....

جهشهای ژنی مربوط به ژن غلطت خون....

دی اف آی اسپرم.....

هیسترو شدین؟

آندومتریوز چک شده؟

ببین عزیزم مام مشکل نداشتیم بعد کلکسیونر شدیم.....

همسرتون مرکز ناباروری آز اسپرم داده؟

سلام دوستان کسی هست؟؟سوال دارم

عزیزم بپرس.....

سوالم اینه که همسرم باید روز شنبه آزمایش تانل بدن.واسه این آزمایش هم سه تا پنج روز نباید نزدیکی داشت ...

عزیزم نز دیکی ملاک نیست تخلیه اسپرم کافیه.....

عزیز دلم فدات بشم..... لطف خدا شامل حال من شده ایشالله قسمت تک تک دوستامونم بشه..... من سال ۹۵ با ...

😍😍😍😍خدا رو شكر،، خيلي اميدوارتر شدم به لطف خدا، خدا نينياي گلتونو براتون حفظ كنه، سال ٩٥ هم دكترتون طرازي بود؟

...
ممكنه شماره مطب دكتر طرازي رو برام محبت كني؟

۲۲۳۱۵۹۵۵

شنبه و یکشنبه و سه شنبه ها ۴ به بعد.....

عزیزم ناباروری بدون علت نداریم..... وقتی دکتر نتونه تشخیص بده اسمشو میذاره بدون علت..... عزیزم شما ...

عزيزم اينا رو كجا ميگيرن؟ خودمون بايد بگيم؟ يا اگر ابن سينا وارد سيكل ميكرو بشيم خودشون ميگيرن؟؟

يه سوالم اينكه اندومتريوز تو عكس رنگي معلومه؟؟

...
آنا عزیزم آزمایش ویک بار دیگه میشه ببینی اون مورفولوژی قسمت پایین ۷ هست چون یه کم عکس تارافتاده بنظر ...

عزیرم اون ۷ مورفولوژی نرمال نیست.....

همون ستون اولشو نگاه کن زده آبنرمال ۹۹ درصد پس نرمال میشه ۱ درصد.....

عزیز دلم فدات بشم..... لطف خدا شامل حال من شده ایشالله قسمت تک تک دوستامونم بشه..... من سال ۹۵ با ...

يعني سومين باري كه از جنين هاي موجودتون  براتون انتقال دادن؟

يا سه بار دارو خوردين و هربارش تخمك گرفتن و انتقال دادن نشد و بار اخري كه دارو خوردين بازم و تخمك گرفتن ازتون نتيجه داد؟

...

سلام آنا جون و لاله جون، من ديروز و امروز روي دستمالي كه خودم رو پاك ميكنم به اندازه دو سر سوزن خون و خونابه ديدم، اول سكته كردم بعد سراسيمه رفتم دكتر، دكتر گفت كمي جفتم پايينه، آمپول پورلوتون داد، البته سوزش و خارش و درد شكم هم دارم، كه حالا نميدونم اين خونابه داخلي بود يا خارجي، منم چون خيلي استرس بهم وارد شده بود يادم رفت بپرسم شياف روزي دوتا با آمپول يا يك شياف، حالا نظر شما چيه؟ دوتا شياف بزارم فعلا؟ يك شياف بزارم؟ و اينكه جفت كمي پايين خطرناكه؟ دكتر گفت آب و نشاسته هم برام خوبه بخورم.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم ناباروری بدون علت نداریم..... وقتی دکتر نتونه تشخیص بده اسمشو میذاره بدون علت..... عزیزم شما ...

ممنون از جواب کاملت

از اینایی که کفتی فقط همسرم آز اسپرم رو مرکز ناباروری داده و مشکلی نیس

تست های ایمنی و انعقادی بیشتر برای سقط نیس؟

😍😍😍😍خدا رو شكر،، خيلي اميدوارتر شدم به لطف خدا، خدا نينياي گلتونو براتون حفظ كنه، سال ٩٥ هم دكتر ...

بله عزیزم من اولین میکرو رو سال ۹۳ ابن سینا انجام دادم که منفی شد.....

بعدیو سه ماه بعد با خانوم دکتر بیمارستان آبان انجام دادم بازم منفی شدم.....

بررسیهای تکمیلی انجام شد و مشکلاتم رو شدن و معلوم شد مشکل ایمنی و انعقادی دارم....

آندومتریوزمم تشخیص و درمان شد.....

میکروی سومم با خانوم دکتر + شد.....

الانم به لطف خدا معجزه شامل حالمون شد و طبیعی باردار شدم.....