2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
رشت انجام دادم عزیزم ممنونم ان شاالله شما زودی نتیجه بگیرین و خوشحالمون کنین🌹

صباجان از خدا ميخوام كه چند ماه اينده بيايين اينجا برامون از زايمانتون بگين 🙏🙏🙏

...
خيلي ممنونم، راستش ميترسيدم عجله كرده باشم و باخودم فكر ميكردم حداقل يك سال بشه بعد ولي الان كه ده م ...

درباره ضرراتش دوستان بیشتر واردن من اطلاعاتی ندارم

بله عکس گرفتم قبلش

من به شخصه بعد همه این سالها معتقدم ادم توی انتخاب پزشک‌ باید کلی تحقیق کنه و وقتی برای درمان رفت پیشش کاملا بهش اعتماد کنه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درباره ضرراتش دوستان بیشتر واردن من اطلاعاتی ندارم بله عکس گرفتم قبلش من به شخصه بعد همه این سالها ...

در مورد دكتر موافقم باهاتون، شما كه خودتون براي اون كارايي كه واس تخمك گذاري ميكنن احساس درد يا ورم يا هايپر شدن نكردين؟

...

سلام دوستان

من و همسرم تو ازمایشات مشکلی نداریم اما با ۹ ماه اقدام باردار نشدم 

البته من ۳۵ سالمه

دوبار iui ناموفق داشتم

میکرو برای کسایی مث من که نازایی با علت نامشخص دارن توصیه می شه؟

سلام دوستان کسی هست؟؟سوال دارم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

سوالم اینه که همسرم باید روز شنبه آزمایش تانل بدن.واسه این آزمایش هم سه تا پنج روز نباید نزدیکی داشته باشیم.حالا همسرم تو خواب جنب شدن دو روز پیش.برا اینکه اسپرم تازه باشه همون جنب شدن تو خواب کفایت میکنه یا قبل پنج روز حتما باید نزدیکی داشته باشیم؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
ممنونم، نميدونين كه اگر نداشتين ميفرستاد يا نه؟ منظورم اينه كه همون هيسترو كه گفتين رو ايشون ان ...

عزیز عکس رنگی نداشته باشی میفرستت من نداشتم برام نوشت

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
بازم مرسي از راهنماييت عزيزم🌺🌺 اگر ابن سينا برم و اصرار كنم دكتر طرازي رو ميخوام برام اونجا وقت اب ...

عزیزم خوب معمولا نمیتونی دکترتو تو مراکز انتخاب کنی.....

حالا میتونی سعی بکنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بازم مرسي از راهنماييت عزيزم🌺🌺 اگر ابن سينا برم و اصرار كنم دكتر طرازي رو ميخوام برام اونجا وقت اب ...

عزیزم من اسما فقط میشناسمشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون ببخشيد كه من اينقدر بيسوادم، ميتونم بپرسم لاپرا چيه؟؟خيلي سردرگم و مضطربم

عزیزم این چه حرفیه؟

قرار نیست همه مون همه چیو بدونیم.....

من و خیلیای دیگه به خاطر طولانی شدن درمان یه سری چیزارو یاد گرفتیم و تجربه کردیم.....

عزیزم من مشکل آندومتریوز داشتم.....

برا آندومتریوزم راه تشخیص و درمانش لاپراست.....

عزیزم لاپراسکوپی تحت بیهوشیه....

تو لاپرایکوپبم دوربین میفرستن ولی فرقش با هیسترو اینه از طریق واژن نمیفرستن.....

روی شکم و داخل ناف بسته به نیاز تعدادی سوراخ ایجاد میشه بعد دوربین میفرست و داخل رو مامل بررسی میکنن.....

علاوه بر رحم حفره شکمی و لگن و روده ها و.... رو بررسی میکنن.....

اگه دیدن مشکلیه لوازم جراحی میفرستن داخل و درمان لازمو میکنن.....

خيلي ممنونم، راستش ميترسيدم عجله كرده باشم و باخودم فكر ميكردم حداقل يك سال بشه بعد ولي الان كه ده م ...

عزیرم خوب هر دارویی عوارض داره حتی استامینوفن ساده.....

برا همین به نظرم برا اینکه عوارض کمتری گریبانگیرمون بشه باید درمان کوتاهتر بشه یعنی کاری کنیم که شانس نتیجه گرفتن بالا بره و هی مجبور نشیم این داروهارو تکرار کنیم.....