2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
عزیزم خوب شلوار لی و تنگ ممنوع..... شلوار پارچه ای برا سر کار بپوشه..... خودشو تو دستشویی با آب سر ...

مرسي😚😚 الكارنيتن ويال ٢٠٠٠ روزي يكي الان ٢٠ روزه كه ميخورن توكل به خدا كرديم،، دكتر پروفرتيل هم داده،،، شنيدين در موردش؟ قرص خوبيه؟؟

...
میدونم واسه هفته دیگه وقت گرفتم گفتم شاید کسی اطلاعی داشته باشه دربارا یana

خوب عزیرم دوستان با آنای + بودن بیان راهنماییت میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسي😚😚 الكارنيتن ويال ٢٠٠٠ روزي يكي الان ٢٠ روزه كه ميخورن توكل به خدا كرديم،، دكتر پروفرتيل هم دا ...

عزیرم الکارنتینش که خوبه راجب اون یکی تجربه ای ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب من عکس داشتم لازم نشد بگیرم.....

ممنونم، نميدونين كه اگر نداشتين ميفرستاد يا نه؟ منظورم اينه كه همون هيسترو كه گفتين رو ايشون انجام ميدن؟ و اگر براي كسي هيسترو انجام بدن ديگه عكس نميخواد؟  من تصميم گرفتم اگر خدا بخواد  ديگه منتظر اين لترزول و كلومفين و اين چيزا نمونم و برم ميكرو،،، به نظر شما كه انجام دادين عوارض و درگيري و گرفتاري و خطر داره؟؟؟ يا ميارزه كه خودمو علاف نكنم و يكراست برم سراغش؟؟ با ٣١ سال سن

...
واي جدي ميگين؟ براي شمام بيخودي محرك تجويز كردن؟؟ من تا همين ماه پيش مقاومت كرده بودم شما هم همسرتو ...

نه اصلا

همیشه ازمایش شوهرم خوب بود

ولی وضعیت تخمکای من عالی بود هرماه دکترم منتظر دوقلو بود ازم :(

البته دوسه سال اول اقای همسر اصلا راضی نمیشدن به یه ازمایش ساده 😕 و یکی از دلایل طولانی شدن درمانمون همین موضوع بود تا اینکه من دیگه گفتم این خط اینم نشون عمرا نمیرم دیگه دکتر 

دوسال تاخیر داشتیم واسه درمان بعد دوباره رفت دکتر منم ادامه دادم جدیتر

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
نه اصلا همیشه ازمایش شوهرم خوب بود ولی وضعیت تخمکای من عالی بود هرماه دکترم منتظر دوقلو بود ازم :( ...

كدوم دكتر رو انتخاب كردين؟ الان ميخواين وارد سيكل ميكرو بشين؟

...
كدوم دكتر رو انتخاب كردين؟ الان ميخواين وارد سيكل ميكرو بشين؟

تهران نیستم عزیزم 

میکرو کردم الان فعلا ازمایشم مثبت شده

ممنونم، نميدونين كه اگر نداشتين ميفرستاد يا نه؟ منظورم اينه كه همون هيسترو كه گفتين رو ايشون ان ...

عزیرم خوب هیسترو بهتر از عکسه.....

اما خوب بار اول ممکنه دکترت هیسترو نکنه.....

من خودم لاپرا هیسترو انجام دادم اما چون میخواستم لاپرا رو با دکتر خزعلی انجام بدم دیگه هیسترو رو هم با ایشون انجام دادم چون ترحیح میدادم یه بار بیهوش بشم.....

عزیزم شما اگه قصد درمان با ایشونو داری اول وقت بگیر چون زودتر از دو ماه وقت نوبت اول نمیتونی بگیری.....

تو این مدتم به نظرم تا حد امکان پروندتو کامل کن.....

اینطوری کارت جلو میفته.....

واي خدارو هزااااراااان باااار شككككرررررررر،،،، خيلي خوشحال شدم🌹🌹🌹ميتونم بپرسم كجا انجام دادين؟ من به خاطر كار همسرم به مراكز مشهد و تبريز و اروميه دسرسي دارم

...
عزیرم خوب هیسترو بهتر از عکسه..... اما خوب بار اول ممکنه دکترت هیسترو نکنه..... من خودم لاپرا هیست ...

بازم مرسي از راهنماييت عزيزم🌺🌺 اگر ابن سينا برم و اصرار كنم دكتر طرازي رو ميخوام برام اونجا وقت ابنسيناشو ميدن؟؟؟

من توي ابن سينا تعريف دكتر انصاري رو هم خيلي شنيدم از مراجعين، شما ميشناسين؟

...
عزیرم خوب هیسترو بهتر از عکسه..... اما خوب بار اول ممکنه دکترت هیسترو نکنه..... من خودم لاپرا هیست ...

انا جون ببخشيد كه من اينقدر بيسوادم، ميتونم بپرسم لاپرا چيه؟؟خيلي سردرگم و مضطربم

...
واي خدارو هزااااراااان باااار شككككرررررررر،،،، خيلي خوشحال شدم🌹🌹🌹ميتونم بپرسم كجا انجام دادين؟ م ...

رشت انجام دادم عزیزم

ممنونم

ان شاالله شما زودی نتیجه بگیرین و خوشحالمون کنین🌹

رشت انجام دادم عزیزم ممنونم ان شاالله شما زودی نتیجه بگیرین و خوشحالمون کنین🌹

خيلي ممنونم، راستش ميترسيدم عجله كرده باشم و باخودم فكر ميكردم حداقل يك سال بشه بعد ولي الان كه ده ماه شده ديگه ترس افتاده تو دلم كه نكنه علاف بشم با لترزول،حالا تو مراحل تصميم گيري هستم كه اين تاپيكو ديدم،،، عزيزم داروهاي محركي كه تجويز ميشه براي شروع ميكرو، اثرات مخربي نداره؟؟؟

شما هم عكس رنگي گرفتين قبلش؟

...

خدا شما رو بهم نشون داد تا حداقل توي اين دوران اضطراب و سردرگمي كسي محبت كنه و راهنماييم كنه

از خدا ميخوام خودش اجرتون رو با تولد يه نيني دسته گل و پشت بندش نيني هاااااي فراون، بده🌹

...