2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی دونه شبا موقع خواب میزارم...چقد بده این شیاف چربه این چند روز من کلا پد گذاشتم

من از اول انتقالم روزی سه تا شیاف دارم امپول نداشتم

خیلی اعصاب خرد کنه

همش پد میذارم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
صبا از حالتهات بگو😊الان در چه حالی؟ من دیروز ی کم گرفتگی و سنگینی زیر دلم داشتم ک ب دوطرف چپ و راست ...

والا جونم برات بگه هر دفعه یه مدلم😁 دوروز بعد ازمایش حالت تهوع شدید داشتم. بعد دیگه رفت . بی اشتهایی زیاد دارم . گاهی درد دارم و زیر شکمم منقبض میشه ولی گاهی انقد که هیچیم نیست میگم هیچی نیست حتما اونجا :/ 

ولی نفخ زیاد دارم

https://niniban.com/fa/news/95642/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8Cafp-% ...

عزیزم منم انجام ندادم
کلا اگه غربال اول نرمال باشه که اصلا غربال دوم نیاز نیست فقط سونو انجام میشه
حالا شما که سل فری هم انجام دادی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اتفاقا من هم امروز خواب موندم و یک ساعت و نیم دیر شد.انشاالله که مشکلی پیش نمیاد

شما بتات چند شده بود لیلی جان؟ 

فقط من الان هفته ۲۰ هستم، وقتش نگذشته که ؟

عزیزم وقتش گذشته
الکی نده که مقدارش غیر نرمال در میاد و استرست زیاد میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون  از راهنماییت گلم ...راهکارش رو پیدا کردم ...کلی زر الو و انجیر و حتی روغن زیتون خوردم در ...

عزیزم فعلا تا پریود بعدیت از ورزش و باشگاه و استخر خبری نیست
تا سایز تخمدانت عادی بشه
نمیدونستم پیاز تاثیر داره !! چه جالب

سلام بر دوستان گلم .بچه ها اومدم بگم من واسه رحمم که اندمتر رشد نمی کرد رفتم پیش دکتر اصف جاه و عکس ...

خدا رو شکر که متوجه شده بود
ان شاء ا... همه چیز نرمال میشه عزیزم
عزیزم نرفتی پیش دکتر رزاقی بگی این چه کاری بوده کرده؟

اگه اشتباه نکنم تا ۲۲ فرصت داری اما دقیق یادم نیست.....

انا جونتو ایران تا هفته ی 18 میشه انجام داد
من این سری رفتم دکتر چون سل فری رو گفته بودم انجام نمیدم ، ماما گفت خانم دکتر براش الفا فیتوپروتئین بنویسم که دکتر گفت 19 هفته اش هست و دیگه نمیشه

خدا رو شکر که متوجه شده بود ان شاء ا... همه چیز نرمال میشه عزیزم عزیزم نرفتی پیش دکتر رزاقی بگی ای ...

لاله جون

دکتر رزاقی نسبت به من هم نظر اشتباهی داده بود که رفتم پیش آصف جاه کامل رد کرد و دکتر اصف جاه ایشون رو زیاد قبول نداشت.

لاله جون خوبي؟ نيني خوبه ؟ اگه يادت باشه قبلا گفته بودم من سالهاست كوليت اولسروز دارم و تحت درمان بو ...

کاهش وزن رو دکترا خوب نمیدونن
اما نه اینکه با دو سه کیلو اتفاق خاصی بیوفته
اگه یادت باشه منم تو هفته 10 تا 14 ، 2 کیلو کم کردم که دکتر گفت برات دارو میدم تا مشکل معده ات بر طرف بشه و بتونی خوب بخوری و وزن کم نکنی

سلام بچه ها انا .لاله و بچه هایی که سرکلاژ کردی یه خواهش ازتون دارم کمکم کنید من هفته پیش رفتم سون ...

چرا دکترت دیر عمل کرد این قدر!!
زیر 30 رو که خب سریع سرکلاژ میکنن
بازم دم دکتر سونو گراف گرم

عزیزم نگران نباش استراحت کن مشکلی پیش نمیاد
اما به نظرم دکترت یادش رفته برات انتی بیوتیک بنویسه ها
زنگ بزن بپرس

لاله جون مى شه لطفا آدرس دفتر بيمه سلامت كه شما رفتين بيمه سلامتتونو به بيمه ايرانيان تغيير دادين رو ...

عزیزم من تو شهر خودمون رفتم
رشت نمیدونم دقیقا کجاست
اما دفتر اصلی یا هر دفتری که نماینده سلامت هست برین میشه انجام داد