2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
سلام لاله جان اثرش تا چند روز هست ؟ یعنی جواب مشکوکم کاذبه

کلا به خاطر هاش سی جی نگفتم
به خاطر زود آز دادن گفتم
حتی هاش سی جی هم اگه نداشتی بازم نباید زود میدادی
عزیزم وقتی دکتر میگه 14 یا 15 انتقال حتما دلیلی داره دیگه
دلیلش هم پایین بودن بتا تو روزهای قبل هست
شما الان فقط تا روز 15 به خودت استرس داری میدی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون شما آی وی اف کردی؟؟ بار چندم مثبت شد؟

من میکرو کردم
البته همه مراکز اصولا چند سال اخیر میکرو میکنن
بار دوم مثبت شدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزمممم..ببخشید  میشه بگین چه موقع های از روز اینا رو میخوردن؟

خب ویتامین های محلول در چربی مثل ویتامین دی و ای رو باید با غذا خورد
ویتامینه ها رو بعد از صبحانه
فرتیل رو بعد از نهار و شام
بقیه هم ما بین روز و اخر شب

ال کارنیتین پودرشو بخوره ؟ایرانی یا خارجی

من مایع خریدم
انگار اثرش بیشتره طبق تجربه دوستانی که همه نوعش رو مصرف کرده بودن
خارجیش خب بهتره
اما سری های اخر دیگه ایتالیاییش نبود ایرانی خریدم
اما شربتش هست اما خیلی گرون تره

خانوما در مورد آزمايشى كه عكسشو گذاشتم ميشه كمكم كنيد آزمايش اسپرم همسرم هست

تعدادش خوبه تحرکش خیلی ضعیفه
مورفو هم بد نیست نسبتا خوبه

يعنى طبيعى امكان نداره ؟ماه پنجم اقدامم . خودم مشكلى ندارم دكترم گفت

امکان نمیشه گفت نداره
اما خب شانس طبیعی کمه
شانس ای یو ای هم کمه
ببین عزیزم برای ای یو ای 2 میلیون اسپرم با گرید آ نیازه
البته تو آز همسر شما گرید آ و بی رو جدا نکرده و کلی  اسپرمی که شانس  باردار کنندگی داره رو نوشته یعنی آ +ب

بسلامتی عزیزم. من پیش دکتر که رفتم خودش گفت آی وی اف.البته تو صحبتاش میگفت میکرو رو پیشنهاد میدم. ح ...

خب وقتی گفت میکرو پیشنهاد میدم چرا نگفتین میکرو میخوایم؟
ای وی اف برای مردایی که شرایط عالی دارن انجام میشه
الان ریسک نمیکنن و همه جا اکثرا میکرو میکنن به جز چند تا مرکز

امکان نمیشه گفت نداره اما خب شانس طبیعی کمه شانس ای یو ای هم کمه ببین عزیزم برای ای یو ای 2 میلیو ...

دكتر براش پراكسيد پلاس تجويز كرده روزى يك عدد كه پودره . شما اطلاعى دارى كه تاثير گذاره يا نه

اها الان فهمیدم تا جایی که میدونم اول باید دوزش کم بشه بعد امپول پرولوتون استفاده کنی چون پرولوتون ...

الان روزي دوتا شياف دارم، هفته آينده نوبت آنومالي دارم، شايد بتونم دكترم رو ببينم، توكل به خدا. 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
آنا جان، لاله جان، يه سوال داشتم. ميگم داروهاي تقويتي كه قبل از سيكل ميخوريم مثل فرتيل ايد و ... همز ...

نه عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشه.....

مکملا تخمدانارو تقویت میکنن نه اینکه بخوان باعث تخمکگذاری بشن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ال کارنیتین پودرشو بخوره ؟ایرانی یا خارجی

والا دکتر همسر من شربتشو تجویز کرد که ما نتونستیم پیدا کنیم قرص جوشانشو با دز ۱۰۰۰ش خریدیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزيزم آزمايشگاه نابارورى آزمايش داده

عزیزم خوب تحرک به درد بخورش ۸% هست.....

مورفوشم ۱۰% هست.....

در کل برا میکرو خوبه ولی تحرکشو به کم بهش برسین خوب میشه.....

کمپرس یخ میذاره؟

مکملاشو میخوره؟