2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
دوستاي عزیز سه شنبه چهار شنبه یا پنج شنبه ممکنه انتقال داشته باشم که بستگی به شرایط جنین داره . بعد ...

فدات بشم عزیزم.....

فقط بیا خبر بتای تپل مپلتو حتما بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی اینکه بنظرتون توو سونو یه قسمتهایی از سن بارداریو کم و زیاد بگن عادیه ؟ آنا جون فدات شم میشه یه ...

عزیزم باشه برم خونه پیداشون کنم نگاه میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تو ۱۴ روز انتقال اگه علایم نداشته باشی دلیلی بر منفی بودن حساب میشه؟

نه عزیزم من الان تنها علامتم شکم گندم و تکونای وروجکمه.....

از اولشم تقریبا بی علامت بودم یعنی خبری نیست؟؟؟؟

سلام  دوستان انشالله که هم حال خودتون هم نی نی هاتون خوب باشه  ببخشید یه سوال داشتم من رو ...

نه عزیزم اثر هاش سی جی نیست ایشالله مامانی.....

من باید پی جی دی کنم بخاطر ناهنجاری ژنتیکی.اصلا تفاوت آی وی اف و میکرو چیه

عزیزم خوب میکرو و آی وی اف تقریبا یکین و تنها فرقشون تو مرحله لقاحه که اونو گذروندی دیگه حالا مونده تعیین سلامت جنین و انتقالت.....

مال منم شرمنده پر رنگه با اینکه خیلی دست شویی میرم عزیزم فعلا تا روز سونو طبق گفته اش عمل کن

رنگ ادرار پررنگتر که بشه نشونه گرم شدن طبع هم میتونه باشه.....

بچه ها من نپرسیدم ای وی افه یا میکرو. یعنی ممکنه میکرو نکنن؟

عزیزم الان معمولا میکرو میکنن.....

چون آنا جون خودت درد كشيده هستى .من تاپيك رو از سال ٩٢ خوندم و مى دونم شما هم خيلى زحمت كشيدين اما ي ...

فدات بشم عزیزم.....

آرزومه تک تک دوستام این روزای شیرینو با همه سختیاش تجربه کنن.....

عزیزم ترانه جونم مامان شده فکر کنم الان دردونش چیزی نمونده یه ساله بشه.....

آنا جون من الان قسمت زیر شکم اونجا ک خط برش زایمان سزارین میزنن دقیقا وسط اون قسمت ی حالت گرفتگی دار ...

عزیزم منم بعضا این گرفتگیا رو داشتم.....

ایشالله مال شما همچین چیزایی هستن.....

نه عزیزم من الان تنها علامتم شکم گندم و تکونای وروجکمه..... از اولشم تقریبا بی علامت بودم یعنی خبری ...

مرسی که همش جواب میدی💙💙

خدایا منم شکمم قلمبه شه😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
لاله جون آمپول نداشتم، ولي با شياف خيلي اذيت ميشم، مخصوصا الان كه به سختي شياف پيدا ميشه، خواستم ببي ...

اها الان فهمیدم
تا جایی که میدونم اول باید دوزش کم بشه بعد امپول پرولوتون استفاده کنی
چون پرولوتون 250 برای یک هفته اس
یعنی هر روز تقریبا 35 واحد
یعنی کمتر از یه شیاف 400
حالا چند تا شیاف داری؟
باید برسونی به یکی به مرور بعد جایگزینش پرولوتون کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جان، لاله جان، يه سوال داشتم. ميگم داروهاي تقويتي كه قبل از سيكل ميخوريم مثل فرتيل ايد و ... همز ...

پارمیس جان ال دی مهار تخمک گ هست اما مکمل ها تقویت کننده تخمک گ نیستن
اینا تقویت کننده کیفیت تخمک هستن
تخمک رو چه در حال اماده شدن برای ازاد شدن چه در حال استراحت ، تقویت میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو