2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست
لطفا جواب بدین ب این سوالم💚

نه عزيزم هيچ ربطي نداره... بدن با بدن فرق داره

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
نه عزیزم اصلا بدن هرکسی با دیگری فرق داره یکی علائم داره یکی نداره من که نصف این علائمو توی ماهها ...

مرسی صبا جون.

آی وی اف و میکرو ک فرق زیادی ندارن.درسته؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم چ حس قشنگي  خدا برات نگه ش داره و سالم و صالح بزاره بغلت  منم يكبار فقط بيبي دو خط ...

قربونت عزیزم ممنون

خدا حفظ کنه پسر شمارو

و بزودی دوباره مادری رو تجربه کنید ان شاالله😍

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
عه من چهارشنبه وقت دارم شما روز چند انتقال هستی؟ من الان روز ۲۱ انتقالم

صبا جون با ای وی اف باردار شدی.؟

بار چندم؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مرسی صبا جون. آی وی اف و میکرو ک فرق زیادی ندارن.درسته؟

والا دوستان واردترن

طبق اطلاعاتی که من دارم توی میکرو اسپرم و تخمک رو توی ازمایشگاه شستشو میدن و بهترینهارو با هم لقاح میدن

اما توی ای وی اف گمونم کمتر دست میبرن توی لقاح

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
خانوما در مورد آزمايشى كه عكسشو گذاشتم ميشه كمكم كنيد آزمايش اسپرم همسرم هست

دوست عزيز تا جايي كه من متوجه شدم خيلي بد نيست ، تعداد و موفولوژي اوكيه فقط سرعت بالا برا بارداري كمه يه مقدار، يعني برا اي يو اي هم خوبه چه برسه ميكرو، البته اگه خودت مشكل خاصي نداشته باشي، فقط حتما DFI هم انجام بدن همسرتون مركز ناباروري. اينجوري بهتر معلوم ميشه وضعيت چون اگه اون مشكل داشته باشه جز ميكرو چاره اي نيست... البته آنا و لاله واردترن حالا ببينن نظرشون رو ميگن...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
مرسی صبا جون. آی وی اف و میکرو ک فرق زیادی ندارن.درسته؟

تو ميكرو با دستگاه ميكرو اينجكشن بهترين اسپرم رو جدا ميكنند و به تخمك تزريق ميكنند تا جنين تشكيل بشه ولي تو آي وي اف تخمك و اسپرم  رو تو محيط مخصوص قرار ميدن و زمان ميدن تا خودشون با هم لقاح پيدا كننن و جنين تشكيل بشه...

دوست عزيز تا جايي كه من متوجه شدم خيلي بد نيست ، تعداد و موفولوژي اوكيه فقط سرعت بالا برا بارداري كم ...

يعنى طبيعى امكان نداره ؟ماه پنجم اقدامم . خودم مشكلى ندارم دكترم گفت

میکرو عزیزم  بار اول فعلا سونو نرفتم

بسلامتی عزیزم.

من پیش دکتر که رفتم خودش گفت آی وی اف.البته تو صحبتاش میگفت میکرو رو پیشنهاد میدم. حالا دیگه تشکیل جنین هارو نمیدونم

خداکنه از منم مثبت شه💚💛💙

دوستان شما بین دو پانکچر چقدر فاصله گذاشتین

عزیزم ببین خیلی نمیشه مقایسه کرد.....

من بین پانکچر اول و دومم سه ماه فاصله بود بین دومی و سومی یه سال....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من سوزش ادرار ندارم ولی ادرارم بیشتر وقتا رنگش پرررنگه....لاله جون من پریروز ی لک خیلی کم رنگ دیدم ب ...

بله به نظرم ادامه بده.....

منم سری اول میکروی سومم که لک دیدم تا سونو شیاف رو ادامه دادم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میتونم یه ماه صر کنم ، اتفاقا برا صبر‌کردن مشکلیی ندارم ، برا‌آمینوسنتز رفتن استرس دارم ، یعنی ...

عزیزم به نظر منم چون سلفریت اوکی بوده بهتره صبر کنی من حسم میگه مشکلی نداری.....