2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047678 بازدید | 684621 پست
بعد یه سوال دیگه هم داشتم ، هزینه آزمایش آمینوسنتز چند هستش ، اطلاع دارین ؟ دکتر بهم‌گفت ۴۰۰ من میگی ...

عزیزم من هزینشو نمیدونم اما خوب هزینه بیمارستان و اتاق عملم باید باشه.....

زنگ بزن از بیمارستان بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درست دقیقا همینطور شدم آنا جان  الان رژیمم رو دارم سونو هم شدم گفتن میتونم انتقال بدم  ...

خدارو شکر عزیزم.....

فقط حتما رژیمتو جدی همچنان ادامه بده چون بعد انتقال احتمال تشدید عوارض هایپری بالا میره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وپاینکه آنا جون من بخاطر آمینو ، باید سلکسانمو قطع کنم ، چند روزی ..  مشکلی پیش نمیاد نه ؟

عزیزم والا برا سزارین که دو سه روز قبل قطع میکنن فکر کنم برا آمینو هم نهایت همین دو سه روز باشه بازم بپرس.....

شایدم نیاز نباشه.....

راستی روگامم بپرس نیازه برا آمینوینتز بزنی یا نه!!!!!

عزیزم خوب یه کم کمه..... بهتره برا انتقال بین ۸ تا ۱۲ باشه.....

مرسي گلم دكتر برام پيدا بازويي استراديول و آمپول سلكسان تجويز كرد تا چند روز بعد ببينيم چقدر ميشه ولي ماه قبل روز ١٤ ضخامت٨ بود تازه الان با استراديول روز١٦ ، ٦/٥☹️

بچه ها من دیروز پانکچر داشتم 7 تا فوليکول که خداروشکر 7 تاش هم تخمک شد .  در مورد بلاست هم دوب ...

مبارکه عزیزم.....

ایشالله هر هفت تاش جنینای عالی میشن واستون.....

به سلامتی دیگه داری به لطف خدا مامان میشی......

سلام به همه ی دوستان خوبم الان در جوار  بارگاه امام رئوف علی ابن موسی الرضا هستم و به شرط لیاق ...

عزیرم زیارت قبوا......

التماس دعا برا همه دوستای منتظرمون.....

ایشالله با یه سوغاتی تو دلی برگردی.....

سلام آنا جون من چند روز پیش هم اینجا پیام دادم و راجع به دکتر پاکروش ازتون سوال کردم  که لاله س ...

عزیزم خوب هر چی که میخوری بهتره استروژنتو بالا نبره.....

مثلا رازیانه، سویا اینارو میدونم خوب نیست.....

خود پریود شدن احتمال برگشت رو بالا میبره پس بهتره زودی مامان بشی.....

طبعت چیه؟

قاعده آورا برات خوب نیستن اگه اشتباه نکنم.....

امروز با ماشین بیرون رفتم زیرشکمم درد گرفت  خونه اومدم هرچی استراحتم کردم باز درد داره اما خیل ...

عزیزم نگران نباش استراحت کن بهتر میشی.....

مرسي گلم دكتر برام پيدا بازويي استراديول و آمپول سلكسان تجويز كرد تا چند روز بعد ببينيم چقدر ميشه ول ...

ایشالله بالاتر میره.....

فکر کنم دوستان با خوردن گوجه ضخامتشون بالا رفته اما بازم ببین برات خوبه یا نه.....

عزیزم برا منم برا دخترم از این اختلافا بود..... به نظرم میاد صبر کنی بازم ببین نظر دکترت چیه.....

چطوری صبر کنم ؟‌ یعنی برا سونو صبر کنم ؟ خودمم دلم نمیاد برم آمینوسنتز . همسرمم راضی نیست 

یعنی تا سونوپصبر کنم ؟ دکتر خودم کفت جون من مرتقبت بارداریم ، توو اون قسمت نمیتونم نظری بدم ، هرچی حنطوش کفتدهمونو انحام بده ،

یعنی شکادهم نظرتون اینه نرم آمینو ؟یه ماه دیگه برم سونو ؟

برا شما چه اختلافی پیش میومد ؟ 

آنا جون بنظرت برم با خود فرزانه صحبت کنم ؟ چون اونروز به من گفت همه چی خوبه ،مشلی نیست  ،حنطوش هم گفت زیر ۳٪ خطرناکه مال تو ۱۰٪ هستش ،،میشه نظرتو بگی ،،،چون واقعا دلم نمیاد برم آمینو ،،

آنا جون ، نظرت اینه نرم آمینو ؟ بخدا احساس گناه دیگه دارم میکنم بخاطر جنینی که توو دلم هستش ،،،اینهمه سونو‌، اینهمه ،‌دارو ، الان هم آمینو ،،، 

خیلی از دیروز ناراحتم ،هم برا خودم ، هم برا این حنین ،،، همسرمم میگه نرو‌آمینو یه ماه صبر کن بعد میری سونو ،،، الان نمیدونم واقعا چیکار کنم ،،،نهایتش خودم باید تصکیم بگیرم ، حنطوش هم گفت اگه نگرانیت زیاده بیا آمینو بده ،بعد کفت چون سنت بالا هستش آمینو بده ،، میترسم همسرمو به زور وادار کنم بیاد بریم آمینو ، بعد خدا نکرده اتفاقی بیفته ،،

سلام به همه ی خانومای عزیز 

من یک ماه دیگه میخوام واسه انتقال جنین اقدام کنم اینبار دکتر میخواد برام بلاست انتقال بده من مزاجم سرد و خشکه تواین یه ماه میخوام با تغذیه خودم رو تقویت کنم میشه بهم کمک کنید که چه چیزایی واسم خوبه ؟ چه قبل از انتقال و چه بعد از انتقال؟

سلام دوستان عزیزم...بچه ها من دیشب اصلا نتونستم بخوابم ب پهلو چپ و راست حتی طاق باز میخوابیدم بهم فشار میومد ..ی حالت سنگینی و گرفتگی زیر دل ناحیه رحم تخمدان چپ و راست حالا نمیدونم تخمدانها بود چی بود تا پهلوم و ناف و استخوان ناحیه شرمگاهی همه درد میکرد ...دردش مثل پریودی نبود مشابه قبل پانکچر ک تخمدانها بزرگ میشن انگار بهشون وزنه آویزونه و فشار میاره ب رحم اونجوری بود...از شما دوستان کسی اینجوری شده تا حالا؟ این درد چی بود ؟

پرسیدم ازشون...گفتن رحم دوتا دهانه داره...گفت دهانه جلویی رو میبینم که اتفاقا خوبم هست...احتمال داد ...

مکنه یه نوع انومالی رحم باشه
این جور مواقع اصولا سونوی داپلر توسط دکتر ماهر خیلی قدرت تشخیص رو میبره بالا
حالا به نظرم بازم یه جای دیگه رو امتحان کن برای عکس

تو ام آر ای ممکنه مشخص نشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو