2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047633 بازدید | 684621 پست
سلام دوستان تورک‌ آنا  و لاله جون من امروز رفتم پیش حنطوش زاده میشه همفگری کنین با من؟ سونو من ...

روشا جون ابجی من دوسال قبل امینو انجام داد هیچ مشکلی پیش نیومد و با وجود اینکه ریسک سندروم داشت تو ازمایش اما نتیجه آمینو  نرمال بود الانم دخترش کاملا سالمه خدا رو شکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم آنا جون تو تاپیک کسی مثل من بوده که بعد میکرو وجواب مثبت قلب جنینش تشکیل نشده؟؟؟

من اخر بهمن انتقال فرش داشتم مثبت شدم و ساک دیده شد بتا تا ۳هزار رسید اما بعد رشد متوقف شد متاسفانه

روشا جون ابجی من دوسال قبل امینو انجام داد هیچ مشکلی پیش نیومد و با وجود اینکه سندروم داشت تو ازمایش ...

ایشالا همیشه سالم و شاد باشن 

امروز دیگه واقعا حس کردم خسته شدم ،،، واسه خودم رحمم اومد ،،، کاش همه اینا به زودی بگذره و همه چی به خوبی تموم بشه ،،، دیگه واقعا خسته شدم ،،ممنون دوست عزیزم که جواب میدیو پیگیری 

ایشالا همیشه سالم و شاد باشن  امروز دیگه واقعا حس کردم خسته شدم ،،، واسه خودم رحمم اومد ،،، کا ...

مطمین باش جنین سالمه متاسفانه تو ایران فقط دنبال در امد زایی واسه پزشکانن نه اینکه در امدشون کمه ۹۰ درصد بی دلیل یا شاید بخاطر ضعف اطلاعاتشون و اینکه علمشون بروز نیست مردم به دردسر میندازن اینهمه استرس اخه چجوری تحمل کنیم هزینه ها سرسام آور وحشتناک

سلام دوستان تورک‌ آنا  و لاله جون من امروز رفتم پیش حنطوش زاده میشه همفگری کنین با من؟ سونو من ...

عزيزم سونو درصد خطا داره، شما كه انقدر ذهنت درگير شده و هر روز يه چيز تازه ميشنوي به نظرم آمينو بده و خودت رو راحت كن، مسلما آز خيلي دقيقيه و انشاالله جواب دقيق سلامت ني ني رو ميگيري، ريسك سقطش انقد پايين هست كه ارزش سلامتي جنين رو داشته باشه و خيالت رو راحت كنه دوستم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام آنا جون من چند روز پیش هم اینجا پیام دادم و راجع به دکتر پاکروش ازتون سوال کردم  که لاله سرخ دستش درد نکنه جواب داد......اینجا بین خانما کسی هست که الان تحت نظر دکتر پاک روش باشه و باردار باشه؟!

و اینکه انا جون من اندو خیلی خفیف داشتم که کف لگن و لوله چپو درگیر کرده بود که دکتر پاک روش گفت کوتر کردم و توده هشت سانتی تکومای تخمدان چم داشتم که فقط پاکروش تو سوتو سه بعدی تشخیصد داد و برطرف شد .

الان تغدیم چطور باشه که اندوم بر نگرده؟!

تخمدانامم درست فعالیت ندارن الانم فقط متفورمین داده برام ....منم نمیبره تو سیکل ای وی اف و نمیدونم چرا........

عزیزم اون چیزی که شما سرچ کردی کاملا درسته هایپری دست ادم نیست منم اگه دقت کرده باشی گفتم هر کسی ع ...

سلام عزیزم.

مبشه بگین شوهرتون چه داروها و آنتی اکسیدانی خورد؟واینکه یعنی 5 ماه قرص خوردن ؟

ممنوننننن میشم

مطمین باش جنین سالمه متاسفانه تو ایران فقط دنبال در امد زایی واسه پزشکانن نه اینکه در امدشون کمه ۹۰ ...

واقعا هزینه ها زیاد هستش ،، من حساب میکنم توو این ۴ ماه که بارداریمو فهمیدم ، خدا شاهده ماهی نبوده که کمتر از ۲ میلیون خرج نکرده باشم ، هیچ بیمه هم هزینشو به عهده نمیگیره ،، هزینه‌آزمایش و سونو ،،،و دارو و ویزیت ،، هر ماه بوده و هرماه کف خرجم ۲ میلیون بوده

آزمایش نزدیک نداریم مثبت بشه ایشالاااااااا ذوق کنیم و کیف کنیم حالمون خوش بشه؟😍

سلام عزیزم

رفتی سونو؟

شما چند‌روز قبل من ازمایشت مثبت شد

من استرس دارم چند روزه :( تاحالاشو نداشتم اصلا کلا از روز عمل استرس نداشتم ولی از بعد جواب مثبت و هی هرروز نزدیک میشم به موعد سونو استرسم زیادتر میشه :(

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

امروز با ماشین بیرون رفتم زیرشکمم درد گرفت 

خونه اومدم هرچی استراحتم کردم باز درد داره اما خیلی کم

بهرحال چون تاحالا نبوده الان نگرانم کرده

ضمن اینکه مثانه م هم همش پره ینی بیشتر شده امروز

با یه سرفه یا عطسه حتی خنده منقبض میشه درد میگیره 

حساس شدم انگار بهش

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
آنا جون، لاله عزيز ميشه سوال منو جواب بدين؟ ممنون

عزیزم والا جواب سوالتو نمیدونستم....

بستگی به داروخونه داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم من جواب آزمايش همسرم و بذارم ميتونى راهنماييم كنى كه ممكنه طبيعى باردار شم يه نه ؟

عزیزم شما بذار من یا بقیه دوستان بتونیم کمکت میکنیم.....

فقط به سوال همسرت مرکز ناباروری آز داده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم آنا جون تو تاپیک کسی مثل من بوده که بعد میکرو وجواب مثبت قلب جنینش تشکیل نشده؟؟؟

بله عزیزم بودن از دوستان این مشکل رو داشتن....

عزیزم برا منم برا دخترم از این اختلافا بود.....

به نظرم میاد صبر کنی بازم ببین نظر دکترت چیه.....