2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047747 بازدید | 684623 پست
عزیزم چه دکترای با ملاحظه ای یعنی نگران صد تومن دویست تومنمون هستن؟ اون وقت میلیون میلیون هدر میره ...

آره.البته گفت شما نیاز نداشتی و ذخیرت خوبه .البته نمیدونم از کجا میگفت.

ولی انگار حال نداشته باشه برام دلیل علمیش رو بگه، الکی هزینه رو کشید وسط.

راستی امروز تعداد جنین هام معلوم شد.۱۴ تا با کیفیت خوب.و فریز میشن در بسته های ۵و ۵و ۴ تایی.

خوبه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
تا حالا ندیدم دکتر نصر پروژسترون رو قطع کنه ها شاید یه داروی دیگه رو گفته حتما دوباره چک کن

شیاف رو گفته ادامه بدم ولی آمپول رو پایان 5 هفته گفت قطع کنم. به همه بچه هایی که مثبت شدند، همینه میگه

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشيدبچه هامردمشكل داشته باشه ميكروبهترجواب ميده يازن؟

عزیزم اگه اسپرم مشکل داشته باشه خصوصا تحرک و مورفو میکرو تجویز میشه.....

اگه لوله ها مشکل داشته باشن هم میکرو تجویز میشه.....

اما اگه مشکل تخمک گذاریه با تحریک تخمدان و تلاش برا بارداری طبیعی و نهایتا آی یو آی هم جواب میگیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه من خودم سالمم خداروشكرهيچ مشكلي ندارم ولي شوهرم كم تحركي داره 5ساله بچه ميخوايم نميشه واريكوسل ه ...

خوب ایشالله خودت فعلا مشکل نداری.....

و نخواهی داشت اما هیچ وقت با اطمینان نگو من مشکل ندارم چون بررسی کامل که نکردی....

من و امثال منم مشکل نداشتیم بعدا شدیم کلکسیونر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم شما میخای وارد سیکل بشی یا انتقال جنین داری با دکتر نصر؟ میشه بگی یتامین b6 وb12 به چه ص ...

سلام عزیزم.من اردیبهشت پانکچر شدم و اواخر خرداد انتقال داشتم با دکتر نصر.

من هر دو رو قرصش رو هر روز می خورم. البته دکتر زرنانی ب12 رو گفت تزریق کنم هفته ای یه دونه ولی چون فرم ب دوازدهی که تو آمپولهاست، فرم cyanocobalamin هست، من از قرص زیرزبونی که فرم methylcobalamin داره استفاده کردم چون تو چند تا سایت خارجی خوندم بدن باید قابلیت تبدیل فرم اولی به دومی رو داشته باشه تا ب12 بتونه جذب بدن بشه و کسانی که ژن غلظت خون دارن، بدنشون این قابلیت رو نداره. حالا چقدر درست باشه، خدا می دونه

خوب ایشالله خودت فعلا مشکل نداری..... و نخواهی داشت اما هیچ وقت با اطمینان نگو من مشکل ندارم چون بر ...

ممنونم که جواب دادین،یه سری مسائل کلی تو گوگل درباره تقویت تخمدانها پیدا کردم با اینحال تجربه یه چیز دیگه ست👍 

تاپیکتونو خیلی دوست دارم چون تجربه ها وپیشنهادایی اینجا تبادل می شه که بایدبه دکتر التماس کرد تا به زبون بیاد😔،امیدوارم همه دوستان به همه آرزوهاشون برسن.

برای منم دعا کنین 🙏

آره.البته گفت شما نیاز نداشتی و ذخیرت خوبه .البته نمیدونم از کجا میگفت. ولی انگار حال نداشته باشه ب ...

خدارو شکر خوبه عزیزم.....

ممنونم عزیزم . پس انگار این ب۶ و ب۱۲ و ... یه جورایی حکم مکمل قبل از سیکل رو داره . من دارم می خورم ...

راستی شنیدم دکتر جنتی برای درمان DFI بالا، نزدیکی داشتن مرتب رو توصیه می کنه. حواستون به این هم باشه

عزیزم متوجه شدم بعضا مخم تعطیل میشه..... عزیزم فقط حواست باسه ویزان غلظت خونو بالا میبره..... یادم ...

این چه حرفیه واقعاااا....آنا جان شما خیلی لطف دارید به تک تک ما وگرنه با یه دختر کوچولو و یه تو دلی مامانی مشغله هزار برابر میشه و واقعا انتظاری ندارم اما شما محبت دارید که همچنان پاسخگوی سوالاتم هستید... من یکی شرمنده همیشگی هستم...فقط از ته  دل دعا میکنم واسه تون و بهترین بهترین ها رو از خدا خواستارم .باز هم خدا بهتون توان چند برابر بده 

●●پس آنا جان دکتر پادمهر با مصرف طولانی مدت ویزان موافق بودن؟؟بخاطره عوارضش میگم.البته  آسپرین مصرف میکنم ولی خبنوشتهپوکی استخوان ناراحتی کبدی و...از عوارضش هست بیشتر نگران این موضوع هستم...واسه پیگیری دیگه با دکتر پادمهر ویزیت بشم یا نه پزشک با تجربه تری رو انتخاب کنم؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
این چه حرفیه واقعاااا....آنا جان شما خیلی لطف دارید به تک تک ما وگرنه با یه دختر کوچولو و یه تو دلی ...

فدات بشم......

عزیزم والا به من گفت باید مدام مصرف کنی و وقفه ندی ولی خوب باید چکاپ بشیم برا اطمینان از عوارضش.....

مثلا من تو این دو دوره مصرف سه ماهه که داشتم البته دومی به لطف خدا ناقص موند، سونوی کلیه ملیه هم شدم فکر کنم میخوان ببینن شرایطم چطوره....

چون ظاهرا یه عوارضی داره و بهتره کنترل بشیم.....

غلظت خونم مهمه.....

پوکی استخوانم فکر کنم از عوارضش بود احتمالا مکمل کلسی کر هم کمک بکنه بازم به نظرم تو این قضیه بهتره با پا دمهر بیشتر مشورت کنی چون هر چی باشه اونا با عوارضش آشناترن.....