2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047796 بازدید | 684626 پست
سلام ثمین جونم..اخه نباید اینجوری باشه که..دارو ضروریه

من خداروشکر همه رو پیدا کردم حتی ستروتاید.همشم خارجی خریدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من ی سوال دارم.ی لحظه شک کردم به امپول زدنم.امروز سونو شدم دکتر گفت عالی و یکشنبه صبح پانکچر.اخرین ستروتاید رو زدم ساعت 5 بعدظهر.بعد دوتا اچ سی جی نوشت برام فکر کنم گفت امشب ساعت 10بزن بعد پس فردا صبح پانکچر دارم درست زدم یا باید فردا میزدم؟بخدا کلا هنگم مثل بچه های کلاس اول که هیچی بلد نیستن خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ی سوال دارم.ی لحظه شک کردم به امپول زدنم.امروز سونو شدم دکتر گفت عالی و یکشنبه صبح پانکچر.اخرین س ...

همون امشب ساعت ده باید بزنی . کلا چن تا فولی داشتی و با چ سایزی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
همون امشب ساعت ده باید بزنی . کلا چن تا فولی داشتی و با چ سایزی ؟؟

پس درست زدم خداروشکر.این 6 ام میکروم هست با 13بار انتقال جنین ولی همیشه گیج میزنم  از استرس.والا وقتی سونو کرد هربار که شمرد 15/16تا بود البته گفت دوتاشو باید ریجکت کنم چون بیشتر از بقیه رشد داره امروز اخرین سونوم بود 21 و 20بود سایزشون.حالا پناه برخدا ببینیم چند تا فولی در میارن

پس درست زدم خداروشکر.این 6 ام میکروم هست با 13بار انتقال جنین ولی همیشه گیج میزنم  از استرس.وال ...

ان شالله ک همش در میاد . کلا چن تا آمپول زدی و چ آمپولی و روزی چن تا ؟ شما بودی ک روز دهم پری گفتی ک سایز فولی ها ۱۰ و ۱۱ هستش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان شالله ک همش در میاد . کلا چن تا آمپول زدی و چ آمپولی و روزی چن تا ؟ شما بودی ک روز دهم پری گفتی ک ...

اره عزیزم من بودم .دقیقا 44تا امپول زدم 3تا گونال 900 واحدی.روزی 150واحد میزدم .منوپیور روزی 2تا.ستروتاید .و اخریشم اچ سی جی

اره عزیزم من بودم .دقیقا 44تا امپول زدم 3تا گونال 900 واحدی.روزی 150واحد میزدم .منوپیور روزی 2تا.ستر ...

کدوم شهری ؟؟

سلام به همه دوستان مخصوصا مدیر خانم تورک آنا عزیز

منو تو جمع صمیمانه خودتون بپذیرید.

خانمای گل کسی هست که اینجا بیمار دکتر پاکروش باشه و الان باردار باشه؟!چه طبیعی چه با ای وی اف؟!

لطفت بیاید جوابمو بدید ممنونم

لاله جون دکترم روز ۱۰ پری گفت گف رحم خیلی خوب و شفافه من موندم چجوری متوجه میشه ضخامت مدت ۵ روز به ا ...

خب تری لاین بودن و نوع کیفیت رو متوجه میشه اما در مورد ضخامت نمیشه به هیچ وجه نظر بده تا روز نزدیک انتقال
اخه ضخامتت هم خیلی کم بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دستم به دامنتون کمکم کنید   من بعد پانکچر دلم خیلی ببخشید یبوست گرفته ...همه ملین گیاهی و ...

انقتال داری؟
اگه نداری شیاف بیزاکودیل بذار
یا قرصش رو بخور
من قرصش روم اثر بیشتر داشت
نباید بذاری خیلی طولانی مدت بشه وگرنه اذیت میشی

عزیزم هایپر شده بودی نه؟ انتقالت عقب افتاد؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم این ک گفتی ک مایع فولیکولی رو رشد و بلوغ جنین ..... مربوط ب دورانی هستش ک جنین تو شکم مادر هست ...

اشتباه کردم جنین نه تخمک منظورم بود 

من ی سوال دارم.ی لحظه شک کردم به امپول زدنم.امروز سونو شدم دکتر گفت عالی و یکشنبه صبح پانکچر.اخرین س ...

درست زدی عزیزم
10 شب امشب تا 10 صبح یکشنبه میشه 36 ساعت

من آ اس آ ندارم  يعني شما اصلا خونريزي نداشتين و فقط لكه بيني داشتي؟  بعد از لكه بيني هي ...

تقریبا دو روز خونریزی داشتم بعدش لکه بینی و بعدش هم پریود شدم . نگران نباش ولی با دکتدت صحبت کن

درست زدی عزیزم 10 شب امشب تا 10 صبح یکشنبه میشه 36 ساعت

خوب خداروشکر.همش حس میکردم گند زدم