2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047745 بازدید | 684623 پست
ممنونم دوست خوبم من از ذخیره تخمدانم خبر ندارم ولی دکتر میگه کمتر از حد نرماله.البته اینو با سونو م ...

عزیزم آزمایشش ازاده بدون نسخه هم میشه داد
به نظرم حتما بده
چون تو سونو فقط حدودش مشخص میشه

تستش هم اینه: AMH

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منظورم. اينه اصرار کنم که بلاست نشه ؟ تازه ماما میگفت اگه تعداد کم باشه همشو بلاست میکنیم اگه زیاد ب ...

عزیزم مامای کدوم دکتره؟
چرا هر چی میگه بر عکسه؟

تعداد کم باشه ریسک از بین رفتن تو جریان بلاست شدن بیشتره
چون جنین تا 3 روز خوب میتونه رشد کنه اما تا بخواد بلاست بشه خارج از رحم شانسش خیلی کم میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر توکلی به من گفت پرد برای کیفیت تخمک خوبه  

دکتر توکلی منظورش این بود وقتی کسی مشکل ایمنی داره ممکنه مایع فولیکولی رو رشد و بلوغ جنین تاثیر منفی بذاره و پرد مانع از این مساله میشه
اونچه دکتر من گفت در جواب سوال من منظور این بود که پرد باعث تخریب تخمک نمیشه

خوب آخه شما میدونستین.و به قول خودتون با دارو پریود میشین و ..... اما من در همه مراحل چکاپ و ..... ...

عزیز ذخیره تخمدان تا یه جایی بالا باشه بد نیست
از 3 تا 5 6 مشکلی نیست
چون به دوز کمتری از دارو نیازه

قطعا کم بودنش خیلی بده برای همین دوستان نگران هستن چون وقتی عدد ذخیره کمتر از 1 باشه دوز بسیار بالایی نیازه برای تحریک تخمدان تازه تعداد خیلی زیادی تخمک هم به دست نمیاد

از طرفی عدد ذخیره بالای 7 هم عوارض داره مثل پریود نشدن و چاقی و ... هم تو سیکل میکرو شدت هایپری خیلی زیاده

کلا ذخیره تخمدان از 1 تا 3 نرماله
3 تا 7 پلی کیستیک هست اما تنبلی وجود نداره اصولا
بالای 7 تنبلی هم وجود داره
زیر 1 هم خیلی کمه

خب دوزش مهمه چون دوزش مهم نیست از طرفی عدد ذخیره ات هم نمیدونی نمیشه هیچ نظری داد ولی احتمال میدم ح ...

ببخشید تو خط دوم منظورم دوزش مشخص نیست بود 

عزیز ذخیره تخمدان تا یه جایی بالا باشه بد نیست از 3 تا 5 6 مشکلی نیست چون به دوز کمتری از دارو نیا ...

ممنون گلم از پاسخ خوبت.

کم کم سر در آوردم از جریان این ذخیره.

حالا فردا میرم دکتر میپرسم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نمیشه بدون سونو متوجه شد شاید اصلا رشد نکرده باشه مثل خیلی از بچه ها که انتقالشون کنسل شد!! چه جور ...

لاله جون دکترم روز ۱۰ پری گفت گف رحم خیلی خوب و شفافه من موندم چجوری متوجه میشه ضخامت مدت ۵ روز به اندازه طبیعی میرسه دوز استرادیول و اکویینم  نسبت به دوستان خیلی پایینتر بود خودمم گیج شدم 

دستم به دامنتون کمکم کنید 

من بعد پانکچر دلم خیلی ببخشید یبوست گرفته ...همه ملین گیاهی و روغن زیتون و انجیر و گلابی خوردم اما جواب نداد 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
دستم به دامنتون کمکم کنید   من بعد پانکچر دلم خیلی ببخشید یبوست گرفته ...همه ملین گیاهی و ...

سلام عزیزم اگه انتقال ندادی فعلا،میتونی جوشونده برگ سنا و برگ گل سرخ بخوری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دکتر توکلی منظورش این بود وقتی کسی مشکل ایمنی داره ممکنه مایع فولیکولی رو رشد و بلوغ جنین تاثیر منفی ...

بچه ها من فردا پانکچر دارم میتونم بعدش برم بازار خرید کنم؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

آره عزيزم من رفتم دندانپزشكي هيچ مشكلي هم نبود فقط هرزگاهي حالتهاي پريودي مياد سراغت وگرنه مشكلي پيش نمياد حداقل واسه من اينطور بود

برو انشالا همه چي خوب پيش ميره 🙏🏻🙏🏻😘

اگه هایپر نشی آره.

اما اگه هایپر بشی بهتره تکون و ضربه نخوری.چون تخمدان هات بزرگ شدن بیش از حد.

من کمی سرگیجه و بی حالی داشتم که هنوزم بعد از دو روز دارم.

تنها نرو در هر حال.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دکتر توکلی منظورش این بود وقتی کسی مشکل ایمنی داره ممکنه مایع فولیکولی رو رشد و بلوغ جنین تاثیر منفی ...

عزیزم این ک گفتی ک مایع فولیکولی رو رشد و بلوغ جنین ..... مربوط ب دورانی هستش ک جنین تو شکم مادر هستش ک پردی بخوری ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دستم به دامنتون کمکم کنید   من بعد پانکچر دلم خیلی ببخشید یبوست گرفته ...همه ملین گیاهی و ...

منم بعد پانکچرم بدجور یبوست گرفتم همه چی خوردم ولی فایده نداشت تا اینکه پریود شدم همه چی رو به راه شد 

اول صبح ناشتا آب بخوری خیلی موثره

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)