2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047748 بازدید | 684623 پست
انا جون من اب دور جنینم زیاده راستش میترسم اب بخورم چون میدونم مایعات خیلی هم برام خوب نیست

راست میگی حواسم به این نبود.....

ولی منیزیمو به دکترت بگو.....

فکر کنم من یه روز درمیون دکتر واسم تجویز کرد حتی یادمه پرسید پاهاتم میگیره گفتم آره گفت پس برات خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون یعنی تا 4 هفته صبر نکنم و به دکتر بگم شنبه؟ شاید لازمه برام تجویز بشه؟

به نظرم تلفنی بگو شاید تجویز کرد.....

مکمله دیگه احتمالا بیمتم ساپورت نکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت هر دوش خوبن  توضیح خاصی نداد فقط گفت اول گفتن باید نمونه اسپرم تکرار بشه بعد آزمایشگ ...

عزیزم خدارو شکر فکر کردم کلا دیگه تشکیل نشده پیغامای بعدیتو دیدم خوشحال شدم.....

توکلت به خدا باشه.....

سلام انای عزیز،من از طرف ستاره پیام میدم خودش رمز کاربریش یادش رفته. گفت ازت سوال بپرسم، خیلی ناراحته  دکتر اصف بهش گفته رحمش چسپندگی گرفته  باید چندبار عمل بشه حتی ممکنه خوب نشه و رحم اجاره بگیره. حالا خیلی ناراحته ازم خواست ازشما بپرسم گفتن ماشاله اطلاعاتتون بالاست ممنون میشم راهنماییش کنید منتظرم عزیزم 

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید

دوستان برا اینکه بشناسید همون ستاره ک دوبار سپتومش عمل شد باردوم رزاقی عمل  کرد اندومتر نازک شد و سیکلاش کنسل شده. حاللهم رفت پیش اصف عکس رنگی گرفته نشون داده گفته همه رهم چسپندگی گرفته خیلی نا امیدش کرده تورو خدا اگه اطلاعات دارید بگید ممنون 

بودی عزیزم ولی بهت نگفتن دیگه حالا قبل سیکل لازم نبود بگن، چون پلی کیستیک بودن چیز مهمی نیست و تا و ...

عزیزم دفعه دوم با رعایت هایی که کردی دیگه هایپر نشدی؟

من خیلی قبلش سرچ کردم و پرسیدم و .... 

اما همه میگفتن هایپر شدن دست آدم نیست و ممکنه برای هر کی بیفته و ....

اولین باره میفهمم میشده از قبل بررسی کرد و رعایت کرد.

من اول ۵۰ واحد سینافکت.

بعد سه چهار روز فستیمون ۳ تا پودر و ۲تاآب.

بعدش سینافکت رو کرد ۲۰ واحد و فستیمون دو روز ۲تا پودر و یک آب.اما سایز تخمکام بعد از دو روز فرق خاصی نکرد.

۴ روز دیگه ادامه داد.و سینافکت رو گف ۱۰ واحد.

راستی از وقتی فستیمون رو ۲ پودر و ۱ آب کرد ، مریونال هم شروع کرد.عضلانی یک پودر و یک آب.

اون دفعه که رفتم بعد از ۲ روز و فرق خاصی نکرده بود.گفت دزش رو زیاد نمیکنم، فقط روزهاشو زیاد میکنم.چون اذیت میشی.

شما که هایپر شده بودی بار اول ، تعداد جنین هات کم بود؟ فریز نداشتین؟ 

چرا باز مجبور شدی پاکنچر بشی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم رژیم هایپریو رعایت کن..... آب زیاد بخور..... گوشت و مرغ و ماهی و کلا رژیم پر پروتئین داشته ب ...

ممنون. چیزهایی هست که باید نخورم؟ چون من تغذیه ام مثل قبله فقط اینایی که نوشتین رو رعایت میکنم.

میگن چیزایی که حبس آب میکنه تو بدن رو باید پرهیز کرد.اما من نمیدونم چیان

سلام انای عزیز،من از طرف ستاره پیام میدم خودش رمز کاربریش یادش رفته. گفت ازت سوال بپرسم، خیلی ناراحت ...

سلام عزیزم.....

خوبی مامانی عزیز.....

قبل از هر حرفی مامان شدنتو تبریک میگم و گوارای وجودت.....

عزیزم آره ستاره سهیل جونو شناختم.....

خیلی ناراحت شدم واسش.....

طفلک بعد اون همه سختی حالا به اینجا رسیده.....

والا چی بگم احتمالا چسبندگی داره که اینجوری گفتن بهش.....

یعنی باید مجدد هیسترو بشه برا رفع چسبندگی یا لاپرا نیازه؟

فکر کنم اگه اشتباه نکنم عملهای قللیشو با عاصف و هیستروی آخرم با رز اقی داشته درسته؟

کاش با یه دکتر دیگم مشورت کنه.....

به نظرم به سر کلبنیک آندومتریوزم بره.....

ببینه اونا نظرشون چیه.....

راستی اخیرا یکی از دوستان بوده چسبندگی داشته.....

طب سوزنی میکرده.....

الان یادم نیست کی بود ولی میگفت هی ترشحات ازش دفع میشه و فکر کنم تاخیر پریودیم داشت که خیلی نگران نبود بعد فهمید طبیعی باردار شده.....

به نظرم این آیتمم در نظر بگیره.....

کاش اون دوستمون بیاد و بگه کجا طب سوزنی میرفته و.....

شاید اگه واقعا میشه با طب سوزنی چسبندگیارو رفع کرد بهتر از عمل باشه.....

عزیزم دفعه دوم با رعایت هایی که کردی دیگه هایپر نشدی؟ من خیلی قبلش سرچ کردم و پرسیدم و ....  ...

عزیزم ببین هایپر بودنو که قاعدتا میشه تشخیص داد کی هایپر میشه کی نمیشه.....

به هر حال با وضعیت تخمدانا و ذخیره و پلی کیستیک بودن میشه اینو فهمید.....

مثلا من تحت هیچ شرایطی هایپر نمیشدم و حتی با بیشترین دز دارو نهایت ده یازده تا فولیکولم بالغ شد....

اما اون هایپری که ماها در موردش تصور داریم عملا بروز عوارض هایپریه.....

ببین مثلا لاله جون تحت هر شرایطی هایپر میشد اما بار اول با عدم رعایت رژیم عوارضشو مهار نکرد و عوارضش گریبانگیرش شد و دفعه دوم رعایت کرد با وجود اینکه مجدد هایپر شد ولی عوارضش گریبانگیرش نشد......

در مورد تعدا تخمکها نمیشه درست نظر داد.....

هایپریو تغداد فولیکولها تغیبن میکنه نه تخمکها.....

چون تعداد تخمک بعد پانکچر معلوم میشه.....

اینکه با داروها تعداد فولیا خیلی زیاد بشه چه تو پر باشه چه تو خالی هایپری اتفاق میفته.....

پس بهتره کسی که مستعد هایپریه سعی کنن دز داروشو جوری بدن که تعداد فولیکولاش بیش از اندازه زیاد نباشه که هم بدنش توانایی اینو داشته باشه که فولیا توپر باشن و هم ریسک متحمل عوارض هایپری شدنش کمتر بشه.....

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه......

ضمنا لاله جون دفعه اول چون شرایط همسرش بدتر بوده عملا کیفیت جنیناش پایین بوده و عملا به فریز نرسیده.....

دفعه بعد کیفیت اسپرمم بالا بردن و تعداد جنینا بالا رفته.....

پس تعداد جنینا به هایپری ربط نداره.....

به کیفیت تخمک و اسپرم ربط داره......

ببین حتی یکی از دوستان بود شدیدا هایپر شد و جوری که گفته بودن تخمداناش لونه زنبوری شدن اما حتی به پانکچرم نرسید یعنی حتی نخواستن ریسک کنن به مرحله پانکچر برسوننش چون فقط فولیکول تحریک شده بود و حتی محتملا یه دونه تخمکم ازشون نمیتونستن بگیرن.....

برا همین به خاطر اینکه جونش به خطر نیفته حتی دیگه بعد سونوی دوم سیکلشو کنسل کردن و ادامه ندادن.....

پس هایپر شدن به به تعداد بالای فولی هست نه تخمک.....

یعنی به تعداد لونه های زنبور کندوی عسلی که ایجاد شده حالا این کندو توش عسل باشه یا نباشه فرقی نمیکنه.....

عزیزم دفعه دوم با رعایت هایی که کردی دیگه هایپر نشدی؟ من خیلی قبلش سرچ کردم و پرسیدم و ....  ...

عزیزم یعنی شما شرایط هایپریو داری؟

ذخیرت چنده؟

سلام دوست گلم ممنون جواب دادی.عزیزم من باردار نیستم تو امضام توضیح دادم.ممنون برا دعات.منم مثل ستاره هستم سپتوم داشتم عمل شدم  .شوهرم تحرک اسپرم کمه خودمم فولیکولام ضعیفن دوساله ازدواج کردم .پس بنظرت باردار میشه ستاره؟ اخه اصف گفته حتی عملم بشی بعد عمل احتمال بارداریت ده درصده برو رحم اجاره کن. ستاره بزور اصرار کرده ک عملش کنه.حالا هم خیلی ناراحته تو رو خدا اگه ازدوستان اطلاعاتی دارن بگن ثواب داره. این دوستمونم طب سوزنی انجام داده تو رو خدا بیا بگو چکار کردی 

سلام دوست گلم ممنون جواب دادی.عزیزم من باردار نیستم تو امضام توضیح دادم.ممنون برا دعات.منم مثل ستاره ...

عزیزم من نمیتونم نظر قطعی بدم اما به نظرم مشورت با دکتر دیگه هم ضرری نداره.....

این طب سوزنیم بفهمم کی بوده حتما خبر میدم....

بازم بگو ستاره جون صفحات اخیرو بخونه شاید پیدا کندش منم سعی میکنم پیداش کنم.....

بابت خودتم عزیزم ببخش امضاتو نخوندم اما ایشالله به زودی تیکر واقعیتو میذاری.....

عزیزم ببین هایپر بودنو که قاعدتا میشه تشخیص داد کی هایپر میشه کی نمیشه..... به هر حال با وضعیت تخمد ...

ممنون از توضیحات کاملت‌

تا حدودی فهمیدم.

به من که چیزی نگفتن.متاسفانه نمیدونستم ذخیره تخمدان مهمه.و نپرسیدم.

اما با سری دوم داروها که اثر کمی کرده بود بهم،

گفت که دز رو نمیخوام زیاد کنم اذیت میشی، اما تعداد روزها رو بالا برد.

شاید بهتر بود بجای سه شنبه که نوبت بعدی رو داد، دوشنبه میداد.و یک روز کمتر دارو میزدم.نمیدونم.

سلامت باشی قوربونت برم از صبح همه دوستانو ناراحت کردم حلالم کنید خدا اگر صلاح میدونه بهم بده اگر ...

ان شاء ا... خدا اول سلامتی و خوش بختی و عمر با عزت کنار هم رو براتون میخواد، در کنارش میوه و ثمره ی عشقتون هم به زودی میذاره تو دلت
خدا بزرگه
اگه رشد کنن ، شانس اینکه تو رحم هم به رشد ادامه بدن بیشتره نگران نباش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو