2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
عزیزم به نظرم ریسک نکن..... هواپیما رو هم اون سری گفتم به خاطر اختلاف فشار میگن نری..... عزیزم ببی ...

خیلی ممنون آنا جون 

راستی ، علت اینکه قیمت سونو فرزانه اینهمه زیاده بخاطر این هستش که ، هم سونو‌آنومالی ، هم داپلر ، هم سه بعدی‌و هم اکو رو با هم توو یه جلسه انجام میده و تقریبا نیم ساعت وقت میذاره ، گفتم بگم شاید به درد یکی خورد برا تصمیم گیریش ،،البته نمیدونم فقط سونو داپلر و سه بعدی چجورین ولی توو فیلمیی‌گه داده و‌اونحا هم خودم دیدم ، سه بعدی جنینو نشون میداد از هر طرف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم، ممنون که پیگیرمی،،، ایشالا همهپچی برا شما هم خوب باشه ،،ایشالا

قربونت👍🏻 راستي حنطوش زاده هم عاليه با سولماز پيري يه جورايي اكيپن... بري پيشش خيالت راحت تر ميشه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
ای جانم...ماشالله...خداحفظش کنه...چقدرحس خوبیه وقتی از بچه های گلتون صحبت میکنید.از طرف من یه ماچ حس ...

ایشالله یه روز تنها حرفمون صحبت در مورد شیطنتهای دردونه هامون باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیز . من یه سوال داشتم. عدد ذخیره تخمدان چطوری معلوم میشه?واسه کسی که میخواد میکرو انجا ...

عدد اف اس هاشت چی اون چند بوده؟

منم بار اول ابن سینا بودم همونجا برا اولین بار تست ذخیره تخمدان ازم گرفتن.....

البته خوب اف اس هاشم لب مرز بود شاید به این دلیل تست ذخیره هم نوشتن اما درستش اینه برا شروع کار این تست رو بگیرن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من روز دوم انتقالم با هواپیما از تهران تا بندر عباس اومدم . الان میبینم توی تاپیکها نوشته تا سه روز ...

عزیزم خوب بودن دوستانی که با هواپیما مسافرت کردن و + هم شدن اما احتیاطا نریم بهتره.....

من عید هنوز سه ماهم نشده بود دکترم گفت بهتره با هواپیما نری و با ماشین شخصی برین.....

اما خوب من کساییو میشناسم که رفت و آمد با هواپیما هم دارن.....

اما برا ماها که این همه سختی برا میکرو میکشیم هر چه قدر ریسک کمتر باشه بهتره.....

استراحت مطلقم اصلا خوب نیست مگر در شرایط خاص.....

چون ممکنه بحث خونرسانیو دچار مشکل کنه.....

یعنی لااقل کار نمیکنیم حداقل تو خونه دور بزنیم که خون جریان پیدا کنه.....

خیلی ممنون آنا جون  راستی ، علت اینکه قیمت سونو فرزانه اینهمه زیاده بخاطر این هستش که ، هم سون ...

ممنون عزیزم.....

خدارو شکر این مرحله رو هم به سلامتی گذروندی.....

سلام بچه ها یه سوال داشتم آیا مصرف قرص ال دی سیکل قبل انتقال جنین اجباره باید حتما مصرف کنیم؟ 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....

انا تورک جان من از بچه ها شنیدم اطلاعاتت زیاد من جنینم ماه پنج قلبش ایستاد دکترمم برای اطمینان واسم ازمایش انعقادی و انتی بادی نوشت به نظرت ازمایشای دیگه ای هم لازمه بدم خودش گفت همینا رو باید چک کنیم ازمایش دیگه‌ای لازم نیست ولی یکی از دوستام لیست کلی ازمایش فرستاده میگه اینا رو باید چک کنی 

آرزویـے بکن ...
آرزویـے بکن ...
....

این آخرین بسته منه بسته های دیگه‌م همشون گریدشون خوب بوده یه بار باردار شدم و اونم که نشد واسه بسته آخرم میخوام مطمئن باشم همه چی رو قبلش برام چک کرده باشن 

آرزویـے بکن ...
آرزویـے بکن ...
....
عدد اف اس هاشت چی اون چند بوده؟ منم بار اول ابن سینا بودم همونجا برا اولین بار تست ذخیره تخمدان ازم ...

من یه سال پیش اونجا شروع به درمان کردم . اف اس اچ رو نمیدونم چنده . ولی میدونم آزمایش ذخیره تخمدان از من نگرفتن هیچوقت. ممنونم آنا جون بابت تو ضیحاتت

عزیزم دو واحد اف اس اچ یه واحد ال اچ در واحد قبلا هم گفتم حاوی دو تا امپوله نه سه تا!! چون ما امپو ...

نه. دو واحد ال اچ یک واحد اف اس اچ . من فکر میکنم برای اولین سیکل دکتر نمیتونه یه دفعه دوز بالا بده چون از پاسخ دهی تخمدان اطلاع نداره . درسته ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
نگران نباش فدات شم من بعد 48 ساعت بتام 4 برابر شد اولی 51 دومی 210

قربونت لاله جون ممنونم از راهنماییت😍 آخه فکر میکردم چون حالت تهوع ندارم پس ی جای کار ایراد داره😏سوزش معده داشتم جوری ک میزد ب ستون فقراتم و دنده هام با عرق نعنا اروم نشد نبات داغ ک خوردم اون آرومم کرد...بتا هم آنا جون برام کامل توضیح داد خداروشکر نرمال رفته بالا...بازم تشکر از توجهت

گلم منم ۶ تا تخمک داشتم که شکر خدا هر ۶ تا جنین شد واسه خدا کار نشد نداره

خدا از دهنت بشنوه . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ببخشید دوستان یه سوال داشتم،میشه راهنماییم کنید از دکتر صالحپور چطور میتونم نوبت بگیرم؟ ممنون

زنگ بزن کلینیک نيکان عزیزم.021-71062650. 71062600