2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
✅: سلام. تو رو خدا کمکم کنید خیلی داغونم به من گفتن دوتا پریود گذشت بیا برای تخمک کشی مجدد. یع ...

عزیرم من که جوابتو دادم.....

گفتم دو بار که پریود شدی پریود سومت روز اول تا سوم پریودی برو......

ضمنا یه ماه این ور و اون ور چیزی نیست بخوایی انقدر به خودت استرس بدی......

الان اینکارو بکنی با بقیه مراحلش چطور میخوایی کنار بیایی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون زنگ زدم ابن سینا برای DFI که وقت بگیرم

گفت باید حتما نسخه داشته باشی که انجام بدیم

گفتم اورولوژ یا زنان گفت فرقی نمیکنه

گفتم اینجا بگم بقیه هم اطلاع داشته باشن که نسخه لازمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سنت خوبه.نا امید نباش و تلاشتو بکن. این ذخیره تخمدان رو از کجا میفهمن؟ چرا به من هیچی ازش ...

عزیزم از آزمایش ذخیره تخمدان میفهمن.....

Amh انجام دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=63430481]عزیزم سنت خوبه.نا امید نباش و تلاشتو بکن. این ذخیره تخمدان رو از کجا میفهمن؟ چرا به ...

ضخامت آندومتر یعنی ضخامت دیواره رحم.....

اگه خوب باسه شانس لانه گزینی جنین بیشتره.....

سنم چیش خوبه دارم پیر میشم دیگه

دختر پیر شدن چیه؟

اون وقت خیلی از دوستات اینجا نزدیک چهلن چی بگن؟

منظورت سونوهای غربالگریه؟ یعنی الان این دوستمون بخواد سونوشو تکرار کنه دیگه بیمه نمیده؟ و اما در م ...

راستش من از همین الان هم تا حدی حس عذاب وجدان دارم
گاهی میگم خدا میدونه شرایط چطور پیش میره و در اینده سرنوشت بچه هامون با این جامعه چطور میشه
دیگه فقط توکل به خودش کردیم امیدوارم جوری نشه که احساس کنیم در حق بچه هامون ظلم کردیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مالیات ارزش افزوده رو زیاد کردن، گفتن اون مقداری که زیاد کردیم اختصاص داده شده به بخش سلامت و درمان، ...

چرا تو بکوبی لیلا جون
ان شاء ا... خدا خودش کله ی اونایی که باید بکوبه به زودی میکوبه !! همچنین دماغشون رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون سر سوزنو عوض کنی شرایط بهتر میشه ها..... مال من دو هفته یه باره عملا هر طرف یه ماه فرصت اس ...

سر سوزن مخصوص تزریق عمیقه
شما سر ابی میزنی یا طوسی؟

لاله جون  ذخیره تخمک 3.2 چطوره؟

خوبه عزیزم
حدودای 3 تا 4 خیلی عالیه
از 4 به بعد یه کم ریسک هایپری میره بالا
بالای 7 هم که خب خیلی جالب نیست و تعداد فولی اصولا خیلی میشه

گلم منم ۶ تا تخمک داشتم که شکر خدا هر ۶ تا جنین شد واسه خدا کار نشد نداره

خدارو شکر عزیزم.....

آره کلا به باباش رفته گرماییه..... طبعشم فکر کنم گرمه هم زود عرق میکنه هم کلا گرماییه..... وقتی تک ...

وای انا جون داداش منم عاشق ظرف بود
یعنی یه بار عموم اومده خونه مون اون قدر داداشم از دم در هال ظرف چیده بود ردیف تا اخر جا نبود پا بذاره بیاد تو !! :)))))))))))))

دخترت قابله دیگه خانوم
داره تمرین اشپزی میکنه

عزیزم یک مشورت میخام. هر کسی دیگم میتونه راهنمایی کنه یا تجربه ای داره ممنون میشم بگه. من فردا ۷ ص ...

عزیزم والا هر دوش میشه اما چون تخمدانات تحریک شدن شاید فشار راه و مترو اتوبوس اذیتت بکنه.....

اگه با ماشین خودتون راحتین صبر کن با بقیه بیا عوضش تا شب اونجا استراحت کن.....

اما من کلی سونو داشتم..... سونوهای تو مطب..... چند تا سونو اطهری رفتم..... یه سونو تبریز انجام دا ...

انا جون قانون جدیده
من دو نشبه رفتم دکترم گفت
یعنی احتمالا خیلی خیلی جدیده
قبلا این حرفا نبود