2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
و اینکه آزمایش دوم بتا من بعد از ۷۲ ساعت سه برابر شده بود این ب نظرت عادیه؟ نمیدونم چرا نگرانم...کاش ...

عزیرم رشدشم خوب بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی میگی؟ پس نگران نباشم😔...بتا کم میره بالا نگران میشیم زیاد میره بالا میترسیم خدا خودش فقط ب دادم ...

نه عزیزم خوب دو روزه باید دو برابر میشد که سه روزه سه برابر شده یعنی تناسب حفظ شده.....

برات خواستم پیغام خصوصی بفرستم گفت جزء دوستانت نیست و ارسال نشد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ب دوستان عزیزم...آنا جون من الان ۵ هفته و ۵ روزمه و تقریبا ۱۲ روز دیگه وقت سونو دارم ..من علائم ...

بهار جان عرق نعناع رو كاش بپرسي ميتوني بخوري يانه؟ آخه دكتر دوستم بهش گفته اصلا از هيچ گونه چيزاي گياهي تو بارداري استفاده نكن! گفته داروهاي شيميايي اكثرا آزمايش شده روشون و مشخص شده چي خوبه چي نه ولي گياهيا روشون آزمايشي صورت نگرفته و معلوم نيست چيزي... آخه دوستمم عادت داشت بخوردن عرق نعنا و اين چيزا... نبات هم سعي كن ساده باشه زعفروني نباشه ترجيحا... انشالله كه همه چي خوب پيش بره واست...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
بهار جان عرق نعناع رو كاش بپرسي ميتوني بخوري يانه؟ آخه دكتر دوستم بهش گفته اصلا از هيچ گونه چيزاي گي ...

پارمیس جون عرق نعنا از روی ناچاری و درد خوردم ولی کم خوردم ...نبات هم اولین بار بود تو این مدت میخوردم آره عزیزم نبات سفید خوردم...ممنونم خانومی😍

بهار جان عرق نعناع رو كاش بپرسي ميتوني بخوري يانه؟ آخه دكتر دوستم بهش گفته اصلا از هيچ گونه چيزاي گي ...

عرق نعنا موردی نداره نباتم (البته معمولیش) همچنین اما نه اینکه کارت بشه خوردن اینا......

رنجفیلم میتونی بخوری ولی کلا نباید زیاده روی کنی و هر روز هر روز کارت بشه.....

آره کلا به باباش رفته گرماییه..... طبعشم فکر کنم گرمه هم زود عرق میکنه هم کلا گرماییه..... وقتی تک ...

ای جانم...با این تعریفا دوست دارم الان پیشم بود میخوردمش  

کاربر جدید نیستم از سال93خواننده خاموش بودم
زنجبیل هم شکلاتش میتونم بخورم هر وقت سردیم شد؟ آخه ترسیدم گفتم زیادی تندو تیزه

عزیزم من سعی میکنم شکلات مکلات نخورم.....

بعضا که حس میکنم معدم داغونه به اندازه نصف قاشق چایخوری تو یه لیوان آب داغ میریزم میخورم......

ای جانم...با این تعریفا دوست دارم الان پیشم بود میخوردمش    

فدات عزیزم.....

عزیزم من سعی میکنم شکلات مکلات نخورم..... بعضا که حس میکنم معدم داغونه به اندازه نصف قاشق چایخوری ت ...

سلام من تازه واردم این تاپیک چقدر زیاده 

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
این تاپیک از سال ۹۴تا الان پابرجاست

عزیزم از قبل ۹۴ بود ولی سال ۹۴ به این خونه اساس کشی کردیم یعنی ۹۴ میکرواینجکشنیا اومدن خونه جدید.....

این تاپیک از سال ۹۴تا الان پابرجاست

بله خداروشکر چقدر هم مامانهای زیاد داشتیم تو این مدت و انشالله هم همینطور پابرجا میمونه تا همه عزیزان عضو در این تاپیک همگی مادر بشن🙏😍لا حول و لا قوه الا بلا علی العظیم