2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
من که میزنم تا چند ساعت کاملا فلج هستم!! جاشم تقریبا تا یه هفته گوله اس خوش بختانه چون هر هفته یه ط ...

لاله جون سر سوزنو عوض کنی شرایط بهتر میشه ها.....

مال من دو هفته یه باره عملا هر طرف یه ماه فرصت استراحت داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه خانمی که برام تو همین جا پیام گذاشته بود ظاهرا بدون بیهوشی پانکچر داشتن البته گفتن که ایران نبوده

بله خارج ایران دیدم بدون بیهوشی انجام میزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت سونوهای غربالگریه؟ یعنی الان این دوستمون بخواد سونوشو تکرار کنه دیگه بیمه نمیده؟ و اما در م ...

رفته بودم مطب دکتر، ویزیتش با بیمه 30 بود، آزاد 35!!!!!!!! یه حساب کتاب سرانگشتی کنی میبینی ماهی چقد داری پول بیمه میدین و بیمه چی رو پوشش میده!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ای جانم حتما کلی هم عرق نشسته رو صورتش و موهاش چسبیده رو پیشونینش خدا حافظش باشه

آره کلا به باباش رفته گرماییه.....

طبعشم فکر کنم گرمه هم زود عرق میکنه هم کلا گرماییه.....

وقتی تکیه میده حس میکنم بخاریه......

خخخخخخخخخ.....

ماشالله کلیم انرژی داره.....

داداشش بیاد فکر کنم دیگه خونه رو بذارن رو سرشون عوضش خوبیش اینه با هم بازی میکنن و من تا حدی از خاله بازی معاف میشم......

همه ظرف و ظروفم وسط خونست.....

اصلا هم به ظرف و ظروف اسباب بازی راضی نمیشه.....

فقط قابلمه و ماهیتابه و قاشق و کفگیر واقعی میخواد.....

یکی دو تام که راضیش نمیکنه.....

خوب دخترم تو یکیش سوپ میذاره.....

بکیش پلو.....

یکیش خورشت......

از کارای دخترونه همینو بلده بقیش صخره نوردی و بازیهای هواییه.....

یعنی هر لحظه باید بپایی کله پا نشه...

الانم اومده کنارم رو کاناپه دراز کشیده تجدید قوا کنه.....

میگما یه ازمون بگیریم ببینیم از این همه چیز میز گفتیم چی ها یادش مونده !!!! :))))))))))))))))))))))

خخخخخخخخخخخ.....

کلا تو کل بارداری !! فقط دو تا سونو رو میدن بیمه ها حالا نمیدونم شامل باردار های قبلی هم میشه یا ا ...

اما من کلی سونو داشتم.....

سونوهای تو مطب.....

چند تا سونو اطهری رفتم.....

یه سونو تبریز انجام دادم.....

دو تا سونو غربالگریا.....

رفته بودم مطب دکتر، ویزیتش با بیمه 30 بود، آزاد 35!!!!!!!! یه حساب کتاب سرانگشتی کنی میبینی ماهی چقد ...

آره خوب بیمه تامین این هزینه هارو خیلی ساپورت نمیکنه فقط همین داروهای خاص بود که اونم بردارن اوضامون خراب میشه.....

من سر بارداری قبلیم خیلی از بیمه تامین استفاده کردم.....

فقط برا سرم کلی کمکم کرد.....

برا انوکسانا.....

برا لاپرا......

اما خوب هزینه های روتینو ساپورت نمیکنن....

سلام ب دوستان عزیزم...آنا جون من الان ۵ هفته و ۵ روزمه و تقریبا ۱۲ روز دیگه وقت سونو دارم ..من علائم خاصی ندارم سینه هام خیلی کم سنگین شده زیر دلم خیلی کم سفت میشه و ی حالتی مثل نفخ پیدا میکنه و فقط دیشب تا صبح سوزش معده داشتم و چایی نبات و عرق نعنا ک خوردم آروم شد حالا سوالم اینه:لزوما تو هفته ۵ باید حالت تهوع داشت؟ و اینکه برای معده درد بد نیست نبات داغ؟...مرسی عزیزم

سلام ب دوستان عزیزم...آنا جون من الان ۵ هفته و ۵ روزمه و تقریبا ۱۲ روز دیگه وقت سونو دارم ..من علائم ...

عزیزم نه قرار نیست تهوع حتما داشته باشی......

فکر کنم شمام ب۶ و اینا داشتی؟

درسته؟

پس ممکنه کلا تهوع زیاد نداشته باشی من حتی یه بارم بالا نیاوردم.....

فقط یه مدت کوتاه حالت تهوع جزئی داشتم.....

سلام ب دوستان عزیزم...آنا جون من الان ۵ هفته و ۵ روزمه و تقریبا ۱۲ روز دیگه وقت سونو دارم ..من علائم ...

نبات داغ و نعناع داغم خوبه ولی کلا تو هیچی زیاده روی نکن.....

آره کلا به باباش رفته گرماییه..... طبعشم فکر کنم گرمه هم زود عرق میکنه هم کلا گرماییه..... وقتی تک ...

اي جانم خدا حفظش كنه😍

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!