2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
ممنون انا جون آره میخوام از بیمه استفاده کنم و از بیمه تکمیلی پولشو بگیرم دکتر زنان بنویسه یا اورول ...

والا برا مارو فکر کنم دکتر زنان نوشت شایدم اورولوژ یادم نیست کاش زنگ بزنی از ابن سینا بپرسی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جانم خوبي ؟ ميگم جاي پرولوتون همينقدي كه من درد دارم درد ميكنه معمولا ؟ مدلش اينجوريه؟ تا حالا د ...

من که میزنم تا چند ساعت کاملا فلج هستم!!
جاشم تقریبا تا یه هفته گوله اس
خوش بختانه چون هر هفته یه طرف رو میزنیم تا نوبتش برسه خوب برسه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون انا جون آره میخوام از بیمه استفاده کنم و از بیمه تکمیلی پولشو بگیرم دکتر زنان بنویسه یا اورول ...

نه الان یادم اومد دکتر زنان نوشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
در واقع يك هفته بينشون فاصله ست، هفته اي يه دونه ٢٥٠ يا نصف ٥٠٠ رو ميزنم، درمانگاه تزريق ميكنم اين ي ...

پرپر جون اگه 250 باشه هفته ای یه دونه اس
اگه داروخونه 250 نداشته باشه ، 500 میده و روش مینویسه نصفش تزریق بشه
دکتر اگه 500 بده میگه هر دو هفته یا 12 روز یه بار

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اقا من شیطون نمیخوام :)))))))))) اتفاقا وقتی خیلی تکون میخوره بهش میگم مامانی الان اونجا هر چقدر دو ...

عمرا لاله جون......

از همون تو دارن تمرین میکنن......

پی شیطونیشو به تنت بمال......

ببین دختر من بعضا انقدر شیطونی میکنه یهویی میبینم باتریش تموم شده یه گوشه خوابش برده.....

ان شاالله بقیه مراحل رو هم راحت طی کنی. یه سوال ، مگه میشه جز با بیهوشی پانکچر کرد؟ روش دیگه ای هم ...

یه خانمی که برام تو همین جا پیام گذاشته بود ظاهرا بدون بیهوشی پانکچر داشتن البته گفتن که ایران نبوده

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
آنا جون ی سوال.من دیروز رفتم سونو و فولیام اکثرا از 10 و 12 به 14 و 15 رسیده و دوتا هم 16 و 17 داشتم ...

ثمین جون پایین مطب دکتر ظهیری ، داروخونه اراد دکترش خیلی مهربونه
به نظرم تماس بگیر از دکتر بپرس اگه گفت احتمالا بازم منوپیور و ستروتاید داری، برو اراد بخر ازاد بعد بگو دفترچه میارم بقیه پولت رو پس میده
دیدم با خیلی ها این کارو کرده

زین جان شما از استرس زیاد هر چی میپرسی دو روز بعد یادت میره انگار قبلا چند بار در مورد کوتر پرسیدین ...

دقیقا نظر منم همینه.....

یا یادش میره یا دقیق نمیخونه.....

قانون من اینه حواست باید به همه چی باشه بعد بر اساس شرایطت یه دکتریو انتخاب کنی که بتونی لااقل ۷۰-۸۰ درصد قبولش داشته باشی بعد دیگه خودتو بسپری بهش......

نمیشه که با این همه استرس و چه کنم چه کنم نتیجه گرفت.....

خود استرس آدمو داغون میکنه.....

عمرا لاله جون...... از همون تو دارن تمرین میکنن...... پی شیطونیشو به تنت بمال...... ببین دختر من ...

عزیزم ای جانم
حتما کلی هم عرق نشسته رو صورتش و موهاش چسبیده رو پیشونینش
خدا حافظش باشه

انا جون قانون جدید اومده!! دکترم میگفت جدیدا بیمه ها بخش نامه کردن فقط دو تا سونو تو کل بارداری پوشش ...

منظورت سونوهای غربالگریه؟

یعنی الان این دوستمون بخواد سونوشو تکرار کنه دیگه بیمه نمیده؟

و اما در مورد بعضی اوامر.....

باید بگم تو هزینه بزرگ کردن همین یکی دوتاشم کلی سختیه.....

برا امثال ماهایی که ارث و میراث و ثروتهای بادآورده بهمون نرسیده و از صفر شروع کردیم و دونه دونه آجرهای خونه زندگیمونو با کلی سختی چیدیم واقعا همین یکی دو تاشم سخته.....

اونم با این آینده ای که معلوم نیست چی در انتظارمونه.....

خدا به خاطر دردونه هامونم خودش هوامونو داشته باشه.....

من کلی آرزو براشون دارم....

ایشالله لااقل بتونیم پنجاه درصدشونو عملی کنیم......

دقیقا نظر منم همینه..... یا یادش میره یا دقیق نمیخونه..... قانون من اینه حواست باید به همه چی باشه ...

میگما یه ازمون بگیریم ببینیم از این همه چیز میز گفتیم چی ها یادش مونده !!!!
:))))))))))))))))))))))

خب باید تو نسخه های جدا بنویسن ستروتاید گرفتی؟ واقعا؟ اخه خیلی وقته میگن نیست

منم ستروتاید پیدا کردم البته نگرفتم اما میدونم کدوم داروخونه داره. از الان دارم دنبال داروها میگردم حالا اصلا نمیدونم دکترم چی میده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منظورت سونوهای غربالگریه؟ یعنی الان این دوستمون بخواد سونوشو تکرار کنه دیگه بیمه نمیده؟

کلا تو کل بارداری !!
فقط دو تا سونو رو میدن بیمه ها

حالا نمیدونم شامل باردار های قبلی هم میشه یا اونایی که بعد از این قانون حامله بشن رو مد نظر قرار داده

منم ستروتاید پیدا کردم البته نگرفتم اما میدونم کدوم داروخونه داره. از الان دارم دنبال داروها میگردم ...

خب خوبه
خدا رو شکر
هر دوره ای یه دارویی نایاب میشه پس

انا جون قانون جدید اومده!! دکترم میگفت جدیدا بیمه ها بخش نامه کردن فقط دو تا سونو تو کل بارداری پوشش ...

مالیات ارزش افزوده رو زیاد کردن، گفتن اون مقداری که زیاد کردیم اختصاص داده شده به بخش سلامت و درمان، یه سال اینکارو کردن، بعد یکسال کلی دارو رو از زیر پوشش بیمه درآوردن. یه دیواری نشونم بدین کله ام رو بکوبم بهش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم