2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست

سوال دارم دوستان من روز سوم پرى هستم از فردا قرص ld  و ويتامين ها هم خودم همسرم بخوريم امپول هم هر دو زديم تقويتى 

دكتر گفته ١٦ روز ديگه برم سونو 

براى شروع سيمل ivf  

چرا انروز مى خواد سونو كنه ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
بله . سه تا تخمدان راست سه تا چپ . آخه چجوری میشه فهمید پوچ نیستن؟ 

سایزشون عالیه فکر پوچ بودنم نکن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا وقتی پانکچر نشی معلوم نمیشه پوچن یا نه اما شما + فکر کن ایشالله همه جنینای عالی خواهن شد......

سلام آنای جونم یکی تو ی تاپیکی گفته بودش ک سایز تخمکم بالا نمیرفت و کوتر تخمدان ب وسیله لاپاراسکوپی انجام دادم و سایز تخمک بعدش خوب شدش نظر شما چیه با این کوتر تخمدان ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم بذار چرا که نه..... اگه به درد حتی یه نفرم بخوره ارزششو داره.....

وبینار رایگان استرس بارداری، شنبه 16تیرماه ، ساعت ده شب، آنلاین 

برا ثبت نام باید اینجا مراجعه بفرمایید 

http://simiaservice.com/counseling/

من خودم هم اولین بار هست که شرکت میکنم 

سه خطی یعنی دو لایه بوده (وقتی دو لایه رو هم باشن از پهلو نگاه کنی سه خط دیده میشه، دو خط کناری و یه ...

عزیزم 

من ۵شنبه صبح وقت پانکچر دارم.

کار خاصی لازمه بکنم؟چه قبل و چه بعد عمل؟

کسی لازمه باهام باشه؟ همسرم کافیه؟؟

ممنون میشم هر چی لازمه برام ، لطف کنی بگی

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام به دوستای خوشگلم امروز رفتم با بیهوشی عمل پانکچر رو انجام دادم قبلش از استرس هم تهوع داشتم هم ...

ان شاالله بقیه مراحل رو هم راحت طی کنی.

یه سوال ، مگه میشه جز با بیهوشی پانکچر کرد؟ روش دیگه ای هم داره؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سوال دارم دوستان من روز سوم پرى هستم از فردا قرص ld  و ويتامين ها هم خودم همسرم بخوريم امپول هم ...

عزیزم احتمالا سیکلت لانگه و میخواد روز و دز شروع مهار کننده تو تعیین کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنای جونم یکی تو ی تاپیکی گفته بودش ک سایز تخمکم بالا نمیرفت و کوتر تخمدان ب وسیله لاپاراسکوپی ...

عزیزم بله امکانش هست اما خوب مقدار زیادی از ذخیره پایین میاد پس برا هر ذخیره ای این کار خوب نیست......

باید دید برا کی خوبه برا کی بد.....

ضمنا چه قدر از بافت تخمدانشو از دست میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم  من ۵شنبه صبح وقت پانکچر دارم. کار خاصی لازمه بکنم؟چه قبل و چه بعد عمل؟ کسی لازمه باها ...

عزیزم بله همسرت کافیه.....

همسرت دو سه روز اخیر تخلیه اسپرم داشته دیگه؟

عزیزم فقط استرس نداشته باش.....

با جون و دل سعی کن خودتو بسپری به خدا الان به آرامش بیشتر از هر چیزی نیاز داری......

آب زیاد بخور......

به شکمت فشار نیار.....

ایشالله کلی جنین عالی منتظرته عزیزم.....

ان شاالله بقیه مراحل رو هم راحت طی کنی. یه سوال ، مگه میشه جز با بیهوشی پانکچر کرد؟ روش دیگه ای هم ...

ایران معمولا با بیهوشیه فقط یه بار من دیدم برا یکی بدون بیهوشی بود اونم فقط یه دونه فولیکول داشت.....

سلام ، تورک آنا یه راهنمایی میخواستم من رفتم دکتر‌،‌سونو رو دید ،‌اول گفت پس لازم شد یه وقت از دکتر فرزانه بگیری ، بعد که گفتم وقتم برا ۳۱ تیر هستش ، گفت پس با جواب همین سونو برو پیش حنطوش زاده ، هرپچی گفت قبول ،، حالا من دیروز زنگ زدم سونو فرزانه و با‌کلی خواهش وقتمو برا امروز هماهنگ کردم ،،، حالا صبح زنگ زدم بیمارستان که باهاشون هماهنگ‌کنم چه سونویی برم ،،، مامایی که توو‌مطب دکتر‌کار میکرد ،‌گفت نرو ،، هر جی دکتر گفت همونو انجام بده ،، یعنی بهم نگفت ه سونویی برم و از دکتر هم نپرسید ، در صورتی که دکتر نظرش همون این بود‌که اولش برم سونو فرزانه ولی‌چون دید ۳۱ خیلی دیره ، البته بنظر خودم ، گفت با جواب همین برو پیش حنطوش زاده ،،، و قبل اون گفته بود با جواب سونو فرزانه برو پیش حنطوش زاده ، بعد حالا نمیدونم جی به ذهنش رسید گفت با‌جواب همین سونو برو پیشش که تخصص پریناتولوژی داره

حالا نظرتون چیه ؟ من برم سرخود سونو فرزانه ؟‌با کلی التماس وقتمو جلو انداخته ،،، بعدش تا هفته بعد نمیتونم از این دکتر وقت بگیرم ، چون خورده به تعطیلات ، دلم میمونه پیش اینکه بالاخره جنین سالمه یا نه ،،و از طرفی هم نمیدونم چه سونویی برم ،،، چون سونو ننوشت برام ولی‌فک کنم همون سونو آنومالی منظورش باشه ،،ولی از اول هم نظر دکترم این بود که من برم‌پیش دکتر فرزانه ولی وقتش دیر شد ،و من مجبوری رفتم پیش صدر ،،،حالا چی پیشنهاد میدی عزیز؟

تورک‌آنا ببخشید یادم رف بگم ،،، دکتر اول که تاکید کرد برم پیش سونو فرزانه گفت حتما بگو که سونو صدر این چیزارو‌گفته ،،، الان میشه ذاهنمایی کنی ؟

بنظرت بده سر خود برم پیش فرزانه ؟ البته فک میکنم دکتر خودم اگه میدید ، فردا وقت سونو فرزانه دارم میگفت برو‌و با جواب اون برو‌پیش حنطوش زاده ، باز تو‌بهتر میشناسی دکترو ،،میشه نظرتو بگی ؟

میشه عزیزم شکمیه

ممنون بابت جواب دادنت لاله جون.فقط ی سوال دیگه من رفتم داروخونه گفتش کیوتن ده تا دونه 9 تومن بنظرت کیفیت نداره ک ارزونه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین