2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
كاش برات آزمايش كشت ادرار نوشته بودند انجام ميدادي با جوابش ميرفتي پيش اورولوژ .... انشالله كه زودتر ...

نوشتن ولی جوابش ۳ روز دیگه است

البته نمیدونم رو چی میخوان کشت انجام بدن، رسما فقط خون بود

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مبارکه خانومی  شما هم میکرو بودی؟ خدارو شکر که مثبت شد دریا جون برا منم دعا کن&nbs ...

سلام عزیزم ممنونم بله میکرو کردم و شکر خدا مثبت شدم...ایشالا ک چند روز دیگه شما هم خوش خبری 🙏

جالبه که خیلی خوش شانسه امار مثبتش بالاست !!

لاله جون چرا پروژسترون من اینجوری شده سری قبل روز 18 شد 6

این سری روز 12 شد 9 

چرا انقدر زیاد حتی دکتر آزمایشگاهم گفت که قرص پروژسترون میخوری یا نه 

این بالا بودن نشونه چیه

خدایا شکرت😙
من جفتم خلفیه من حتی حس میکنم دست میذارم تکون هاش رو با دستم هم حس میکنم حالا نمیدونم توهمه یا واق ...

نه درسته به نظرم، منم وقتي حس ميكنم تكونه دست ميذارم رو شكمم يهو قلپ قلپ ميكنه يه لحظه زير دستم بالا پايين ميشه، مبارررركت باشه عزيزم اين لحظه ها

سلام 

من ديروز لاپرا هيسترو و خراش داشتم 

چسبندگي ٤٠ درصد لوله ي سمت چپم و لك آندرومتيوز ، يه كيست در تخمدان چپم 

ك الحمدالله ب خير گذشت و اين موانع برداشت برام 

داروهاي سيكلم 

پودر  proxeed هم براي خودم و هم شوهرم روزي دوبار تجويز شد تا انتهاي سيكل  

آمپول دكاپپتيل از روز ٢١ قاعدگي بايد بزنم روزي يكي صبح ها تو بازو تا پريود بشم و روز اول پريود 

از روز دوم نصف دكا صبح ها بايد بزنم و نيم ساعت بعدش منوپيور ٥ تا پودر + دو آب صبح و همين مقدار شب ب فاصله ١٢ ساعت عضلاني تا روز شش پريودم بعد روز شش شبش بايد ٤ منوپيور و دو آب بزنم روز ٧ هم همينطور 

روز ٧ بايد سونو بشم ديگه بسته ب شرايط ما بقيه ي دستورات

موقع شروع hmj قرص آسپرين روزي يكي 

و قرص پردنيزولون خودم و آقام روزي دو عدد

اين دستورات سيكل من هستش 

نوع سيكل من كوتاه ميشه درسته ؟ 

بعد من از وقتي ميخوام وارد سيكل بشم 

خوردن مايعات 

سفيده تخم مرغ پر نمك

چهار مغز  

پياده روي 

سبزيجات و ميوه جات 

مصرف ماهي و گوشت 

اينا رو رعايت كنم درسته ؟؟

آنا جون هفته ی پیش ازمایش ویتامین د دادم 29بود کم نیست نه؟گفت ماهی 1دونه 50000بخور .

بستگی به رنج آزمایشگاه داره.....

اما فعلا همون دز تجویزیو بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من تا الان هپارین روزی ۲ تا داشتم امروز دکتر برام انوکسان نوشته روزی یکی...میگم انوکسان و پر ...

عزیزم همزمان تزریق نکن حداقل دو ساعت فاصله بده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  من ديروز لاپرا هيسترو و خراش داشتم  چسبندگي ٤٠ درصد لوله ي سمت چپم و لك آندرومتيوز ...

عزیزم سیکلت بلنده فکر کنم.....

صبح گفتی یه تزریق زیر جلدی داری و نیم ساعت بعدش یه سری تزریقای دیگه.....

اون زیر جلدیه چیه؟

سلام بچه ها خوبین ؟میگم کسی می دونه لانه گزینی چند روز بعد از انتقال رخ میده 

بستگی به سن جنین موقع انتقالم داره.....

سلام  من ديروز لاپرا هيسترو و خراش داشتم  چسبندگي ٤٠ درصد لوله ي سمت چپم و لك آندرومتيوز ...

به سلامتي انشالله كه همه چيز خوب پيش بره...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
عزیزم سیکلت بلنده فکر کنم..... صبح گفتی یه تزریق زیر جلدی داری و نیم ساعت بعدش یه سری تزریقای دیگه. ...

بله آنا جان 

از روز ٢١ دوره م صبح ها قبل از ١٠ صبح بايد دكاپپتيل زيرجلدي در بازو بزنم تا عادت شم روز اول عادت باز بايد بزنم كاملش 

از روز دوم نصف دكاپپتيل بايد بزنم و نيم ساعت بعدش آمپول عضلاني hmj اسمش منوپيور هست 

ك بالا توضيحش رو دادم چند پودر و آب هستش روزي دو تا هر ١٢ ساعت 

با پردو آسپرين داد و اون پودره  

بله آنا جان  از روز ٢١ دوره م صبح ها قبل از ١٠ صبح بايد دكاپپتيل زيرجلدي در بازو بزنم تا عادت ...

مطمئنی بین دکا و منوپیور نیم ساعت قراره فاصله بدی مجدد بپرسیا.....