2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
معمولا ايران اكثر دكترها بى اعصاب و بى حوصلن  خداروشكر كه جواب گرفتين و مباركتون باشه

عزیزم سقطش کردم دوباره توی سیکل میکرو هستم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان  شماره اطلاعات داروخانه ها رو ميخواستم  

متظورت ۱۴۹۰ هست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استخر بهتره فعلا نری چون ریسک عفونت هست..... پرد هم داری درسته؟ سفیده تخم مرغ رو رنده کن روی ...

آناجون ببخش من اینبار ی چیز عجیب و غریب شد معذرت میخوام شرمنده واضح توضیح میدم به شدت ترشح بیرنگ دارم نه خارش دارم نه بودار مطمئنم عفونتم ندارم با درد شدید .یعنی رسما اگر همسرم خونه بود هرشب مغزشو میخوردم شانس اورده نیست.بعد نزدیگی ممنوعه هنگام مصرف امپولا تا پانکچر نه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آناجون ببخش من اینبار ی چیز عجیب و غریب شد معذرت میخوام شرمنده واضح توضیح میدم به شدت ترشح بیرنگ دار ...

عزیزم خوب برا ترشحات تخمکگذاریه احتمالا.....

نگران نباش......

فکر نکنی که تخمکگذاری شده ها نه.....

این نشون میده تخمکات دارن رشد میکنن و میرن به سمت بلوغ.....

عزیزم ۲-۳ روز قبلش که باید داشته باشین یعنی تخلیه اسپرم باید اتفاق بیفته......

اما نز دیکی بستگی به شرایطت داره نباید بهت فشار بیاد.....

باید خودت تشخیص بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سه خطی یعنی دو لایه بوده (وقتی دو لایه رو هم باشن از پهلو نگاه کنی سه خط دیده میشه، دو خط کناری و یه ...

برا من دیروز سه خطی 8بود به نظرت خوبه برا روز 11؟شایدم روز 10بود

برا من دیروز سه خطی 8بود به نظرت خوبه برا روز 11؟شایدم روز 10بود

بله عالیه عزیزم.....

آناجون ببخش من اینبار ی چیز عجیب و غریب شد معذرت میخوام شرمنده واضح توضیح میدم به شدت ترشح بیرنگ دار ...

ترشحات بیرنگ واسه تخمک گذاریه

من دارو هم نخورم یه روز تخمکگذاریم کلی ترشح دارم و تخمدانام تیر میکشن

با دارو و امپولا دیگه چند روز رسما در حال ترکیدنم و عذر میخام مدااام باید پد بذارم از دست ترشحات بیش از حد🙈

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
عزیزم خوب وقتی آز رو گفت فلان روز بدین یعنی احتمال داره قبلش بی بی نشون نده و الکی استرس بگیری.....

قربونت مرسی که جواب همه رو تک به تک میدی خانم گلی 

خدا کنه منم مامان بشم 

خیلی خسته شدم بخدا 

ولی امیدوارم الان

الهی امیدم تویی🙏
بهار جان مبارکه عزیزم. انشاالله به خوبی و خوشی نی نی تون بغل کنی... شایدم نی نیهات😍😍. برا ما هم دع ...

قربونت عزیزممممم ایشالا ایشالا همه منتظرای این تاپیک تا آخر سال ۹۷ مادر میشن😍🙏..تیکر دوست ندارم عزیزم انشالله خودت بزودی مامان میشی و تیکر میزاری کلی کیف میکنیم😘

سلام دوستان عزیزم..من امروز رفتم آزمایش دادم و روز ۱۴ انتقالم بود خداروشکر خداروشکر خداروشکر لطف خدا ...

سلام عزیزم مبارکه خانومی 

شما هم میکرو بودی؟

خدارو شکر که مثبت شد دریا جون برا منم دعا کن 

10 روز دیگه ازمایش دارم 

الهی امیدم تویی🙏
ممنونم انشالله درد که فقط درد پهلومه که اونم وقتی خون تخلیه میشه آرومتر میشه سوزش هم بعد تخلیه خون ...

كاش برات آزمايش كشت ادرار نوشته بودند انجام ميدادي با جوابش ميرفتي پيش اورولوژ .... انشالله كه زودتر خوب ميشي

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
قربونت مرسی که جواب همه رو تک به تک میدی خانم گلی  خدا کنه منم مامان بشم  خیلی خسته شدم ...

ایشالله مامانی عزیزم.....

عزیزم میدونم الان صدا نمیکنی اما کم صدا نکردی!!!!! پس خواهشا از این به بعد فقط انرژی + رو جذب کن ول ...

آنا جون هفته ی پیش ازمایش ویتامین د دادم 29بود کم نیست نه؟گفت ماهی 1دونه 50000بخور .

اگه دکتر میخواد فریز کنه اشکال نداره دوغم بخور اما اگه فرش میخواد انتقال بده نخور سفیده رو حتما بخ ...

جدی ؟من تازه میگفتم تحرک داشته باشم تا فولیام تپل شن .خل و چل شدم رفت پی کارم.لاله چشمت روز بد نبینه ساعت 6رفتم ستروتاید بزنم به بازو زیر جلدی چنان دردناک بود جیغم رفت هوا اشکم سرازیر شد بیچاره تزریقاتیه ناراحت شد .خیلی درد دارم فکر کنم بیشتر دردم عصبیه .از اول سیکل تنهام پژمان سرکاره دقیقا 8روزه خونه نیومده منم به شدت ناراحتم که اینهمه درد رو تنهایی دارم میکشم حداقل نیست تا همراهیم کنه تا رشت خودم باید هردفعه برم و بیام .حس میکنم دیگه جونی برام نمونده رانندگی کنم اینبار دیگه زیادی لوس شدم

جالبه که خیلی خوش شانسه امار مثبتش بالاست !!

اره واقعا خیلی خوش شانسه.